Kun taloyhtiössä on DNA Taloyhtiönetti – miten se toimii?

DNA Taloyhtiönetti

Taloyhtiöön on hankittu DNA Netti taloyhtiösopimuksella, mutta miten asukkaan pitäisi nyt toimia? Mikä taloyhtiönetti käytännössä oikein on ja kuinka se otetaan käyttöön?

Taloyhtiönetti on nopea kiinteä nettiyhteys

Kun taloyhtiö on tehnyt huippudiilin DNA:n kanssa, koteihin on saatavilla nopea ja edullinen DNA Taloyhtiönetti, joka on selvästi edullisempi kuin yksittäiseen talouteen tilattu laajakaista.

Käytännössä operaattorin kiinteä, eli kaapeleiden kautta tuleva nettiyhteys tuodaan lähimmästä operaattorin jakokaapista taloyhtiön teknisen tilan talojakamoon, josta yhteys jakautuu kaikkiin taloyhtiön asuntoihin. Kiinteä yhteys takaa netille hyvän toimintavarmuuden ilman suurempia netin nopeuden vaihteluvälejä. Näin asukkaat saavat luotettavan ja nopean nettiyhteyden.

Kaistaa ja kanavia joka kodin tarpeisiin

Taloyhtiösopimuksen ansiosta asukkaiden käytössä on vuokraan tai vastikkeeseen sisältyvä netin perusnopeus, yleensä 10-25 Mbit/s, joka riittää nettipalveluiden peruskäyttöön.

Jokaisessa kodissa on oma netti, jonka vuoksi asukkaat voivat valita kotinsa tarpeisiin ja kukkarolle parhaiten sopivan netin. Lisänopeuksissa on valinnanvaraa jopa gigaan eli 1000 Mbit/s asti.

DNA taloyhtiösopimuksesta hyötyvät kaikki, sinkuista suurperheisiin, sillä asukkaat maksavat vain siitä mitä tarvitsevat.

Millainen netti on kotiini sopivin?

Nopeus kannattaa valita netin käyttäjien ja käytön mukaan, jotta netti ei pätki ja vauhtia riittää kaikkeen, mihin pitääkin. Kun netin nopeus on mitoitettu oikein, on käyttö sujuvaa kaikissa tilanteissa. Suositus on, että nopeutta kannattaa varata ainakin 100M per käyttäjä. Osoitehaku näyttää kotiisi tarjolla olevat eri nettivaihtoehdot. Aloita tekemällä osoitehaku.

Lisäksi taloyhtiösopimuksessa taloyhtiö kytketään samalla lähes aina myös kaapeli-tv-verkkoon, jolloin maksuttomien peruskanavien lisäksi voi hyödyntää monipuolisia kaapeli-tv:n palveluita, esimerkiksi erilaisia maksukanavapaketteja tai DNA TV Hubi -palvelua.

Taloyhtiönetti on helppo ottaa käyttöön

Edullisempien hintojen ja toimintavarmuuden lisäksi DNA Netin käyttöönotto on helppoa.

Toimiakseen netti tarvitsee taloyhtiön nettitekniikan mukaisen WiFi-modeemin. Hankkimalla modeemin DNA:lta, netti toimii ja laitteet ovat tietoturvallisesti verkossa. DNA:n tarjoamat WiFi-modeemit on tarkkaan testattu ja juuri DNA:n verkkoon optimoitu, joten niiden käyttöönottokin on helppoa ja huoletonta yhdessä DNA Taloyhtiönetin kanssa.

Vaihtoehdot, taloyhtiöösi saatavilla olevan tekniikan ja hinnat saa antamalla kotiosoitteen: https://www.dna.fi/tlk

Miten saan DNA Netin toimimaan asunnossani?

Näin homma toimii:

  • Tarkista onko asunnossasi DNA Netti taloyhtiösopimuksella ja ota netti käyttöön osoitteesta dna.fi/tlk, asiakaspalvelussa tai DNA Kaupassa
  • Valitse tarpeitasi vastaava nopeus; perusnopeus tai edullinen lisänopeus.
  • Netin aktivoinnin yhteydessä voit hankkia modeemin
  • Kytke modeemi seinään ja asettele se oikein.
  • Tarkista Nettipulssin avulla, että kaikki toimii parhaalla mahdollisella tavalla

Eikö taloyhtiössäsi ole vielä DNA Taloyhtiönettiä? Ehdota sitä! https://www.dna.fi/taloyhtiot-tarjouspyyntolomake

DNA:lta taloyhtiö saa markkinajohtajan varmat ja nopeat yhteydet joka kodin tarpeisiin tänään ja tulevaisuudessa. Luotettavan kumppanin kanssa sujuvan asumisen asiat hoituvat mutkattomasti sillä avuliaisuus on DNA:ssamme.

Katso myös nämä

5.6.2019

Kun vain paras kelpaa: Millainen netti kotiin?

Tuntuuko joskus siltä, että kotisi nettiyhteys ei ole riittävän nopea? Ei ihme, sillä tarpeet voivat kasvaa sitä mukaa, kun tekniikka kehittyy, perheessä kasvaa uusia ja innokkaita netinkäyttäjiä ja tarjolle ilmaantuu uusia palveluita. “Se mikä on joskus riittänyt, ei yhtenä päivänä enää olekaan tarpeeksi.

12.4.2021

Kaupallinen yhteistyö

Hyvä nettiyhteys on ensiarvoisen tärkeä etätyöskentelyssä

Etätyöskentelyssä on etunsa: aikaa säästyy ja palaverit sujuvat vaikka pyjamassa, sopivasti työtä tauottaen. Kun laitteet toimivat, netti toimii ja tieturva-asiat on mietitty, töissä on kivaa — myös kotona. Kuitenkin toisissa käyttötarkoituksissa netin nopeus on kriittisempää kuin toisissa.

DNA

16.3.2022

Kaupallinen yhteistyö

Taloyhtiösopimuksella koko talo saadaan nettiin järkevästi ja edullisesti

Taloyhtiöissä data liikkuu entistä tiuhempaan tahtiin, mutta se ei johdu pelkästään asukkaiden lisääntyneistä etätöistä tai monien eri suoratoistopalveluiden kulutuksesta. Oman osansa kaistasta nappaa myös yhä digitaalisemmaksi ja etähallittavammaksi muuttuva talotekniikka. Nettiä tarvitaan mm.

DNA

7.12.2021

Kaupallinen yhteistyö

Parempaa tietoturvaa ja sujuvuutta kotiverkkoon – pistä kodin WiFi kuntoon helpoilla nikseillä

Sinullakin on kodissasi varmasti useita eri laitteita, joihin on tallennettuna henkilökohtaisia tietojasi: maksukorttitietoja, henkilötietoja ja tietenkin salasanat ja tunnukset, joilla pääset sisään käyttämiisi palveluihin. Jos kotiverkko ja siihen kytkettyjen laitteiden tietoturva ei ole ajan tasalla, saattaa pääsy näihin tietoihin aueta netissä liikkuville hämäräveijareille. Onneksi jo muutamalla suhteellisen yksinkertaisella keinolla digikonnien metkuja voi huomattavasti hankaloittaa.

DNA