Kun taloyhtiössä on DNA Taloyhtiönetti – miten se toimii?

DNA Taloyhtiönetti

Taloyhtiöön on hankittu DNA Netti taloyhtiösopimuksella, mutta miten asukkaan pitäisi nyt toimia? Mikä taloyhtiönetti käytännössä oikein on ja kuinka se otetaan käyttöön?

Taloyhtiönetti on nopea kiinteä nettiyhteys

Kun taloyhtiö on tehnyt huippudiilin DNA:n kanssa, koteihin on saatavilla nopea ja edullinen DNA Taloyhtiönetti, joka on selvästi edullisempi kuin yksittäiseen talouteen tilattu laajakaista.

Käytännössä operaattorin kiinteä, eli kaapeleiden kautta tuleva nettiyhteys tuodaan lähimmästä operaattorin jakokaapista taloyhtiön teknisen tilan talojakamoon, josta yhteys jakautuu kaikkiin taloyhtiön asuntoihin. Kiinteä yhteys takaa netille hyvän toimintavarmuuden ilman suurempia netin nopeuden vaihteluvälejä. Näin asukkaat saavat luotettavan ja nopean nettiyhteyden.

Kaistaa ja kanavia joka kodin tarpeisiin

Taloyhtiösopimuksen ansiosta asukkaiden käytössä on vuokraan tai vastikkeeseen sisältyvä netin perusnopeus, yleensä 10-25 Mbit/s, joka riittää nettipalveluiden peruskäyttöön.

Jokaisessa kodissa on oma netti, jonka vuoksi asukkaat voivat valita kotinsa tarpeisiin ja kukkarolle parhaiten sopivan netin. Lisänopeuksissa on valinnanvaraa jopa gigaan eli 1000 Mbit/s asti.

DNA taloyhtiösopimuksesta hyötyvät kaikki, sinkuista suurperheisiin, sillä asukkaat maksavat vain siitä mitä tarvitsevat.

Millainen netti on kotiini sopivin?

Nopeus kannattaa valita netin käyttäjien ja käytön mukaan, jotta netti ei pätki ja vauhtia riittää kaikkeen, mihin pitääkin. Kun netin nopeus on mitoitettu oikein, on käyttö sujuvaa kaikissa tilanteissa. Suositus on, että nopeutta kannattaa varata ainakin 100M per käyttäjä. Osoitehaku näyttää kotiisi tarjolla olevat eri nettivaihtoehdot. Aloita tekemällä osoitehaku.

Lisäksi taloyhtiösopimuksessa taloyhtiö kytketään samalla lähes aina myös kaapeli-tv-verkkoon, jolloin maksuttomien peruskanavien lisäksi voi hyödyntää monipuolisia kaapeli-tv:n palveluita, esimerkiksi erilaisia maksukanavapaketteja tai DNA TV Hubi -palvelua.

Taloyhtiönetti on helppo ottaa käyttöön

Edullisempien hintojen ja toimintavarmuuden lisäksi DNA Netin käyttöönotto on helppoa.

Toimiakseen netti tarvitsee taloyhtiön nettitekniikan mukaisen WiFi-modeemin. Hankkimalla modeemin DNA:lta, netti toimii ja laitteet ovat tietoturvallisesti verkossa. DNA:n tarjoamat WiFi-modeemit on tarkkaan testattu ja juuri DNA:n verkkoon optimoitu, joten niiden käyttöönottokin on helppoa ja huoletonta yhdessä DNA Taloyhtiönetin kanssa.

Vaihtoehdot, taloyhtiöösi saatavilla olevan tekniikan ja hinnat saa antamalla kotiosoitteen: https://www.dna.fi/tlk

Miten saan DNA Netin toimimaan asunnossani?

Näin homma toimii:

  • Tarkista onko asunnossasi DNA Netti taloyhtiösopimuksella ja ota netti käyttöön osoitteesta dna.fi/tlk, asiakaspalvelussa tai DNA Kaupassa
  • Valitse tarpeitasi vastaava nopeus; perusnopeus tai edullinen lisänopeus.
  • Netin aktivoinnin yhteydessä voit hankkia modeemin
  • Kytke modeemi seinään ja asettele se oikein.
  • Tarkista Nettipulssin avulla, että kaikki toimii parhaalla mahdollisella tavalla

Eikö taloyhtiössäsi ole vielä DNA Taloyhtiönettiä? Ehdota sitä! https://www.dna.fi/taloyhtiot-tarjouspyyntolomake

DNA:lta taloyhtiö saa markkinajohtajan varmat ja nopeat yhteydet joka kodin tarpeisiin tänään ja tulevaisuudessa. Luotettavan kumppanin kanssa sujuvan asumisen asiat hoituvat mutkattomasti sillä avuliaisuus on DNA:ssamme.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

DNA

DNA on asumisen avulias kumppani, jolta taloyhtiö saa kiinteän laajakaistan markkinajohtajan varmat ja nopeat yhteydet joka kodin tarpeisiin tänään ja tulevaisuudessa. Tutustu myös DNA:n älylämmityspalvelu Wattiseen. Se lisää asumismukavuutta ja parantaa kiinteistön energiatehokkuutta. Luotettavan kumppanin kanssa sujuvan asumisen asiat hoituvat mutkattomasti sillä avuliaisuus on DNA:ssamme.

Tutustu yritykseen

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

17.4.2023

Kaupallinen yhteistyö

Asumiskulujen kasvun hillintään on toimivia keinoja

DNA Netti taloyhtiösopimus mahdollistaa merkittävää säästöä asumiskustannuksissa. Jokainen asukas voi hankkia itselleen sopivan lisänopeuden edullisesti. Lämmityskustannusten alentamisessa auttaa DNA:n Wattinen.

DNA

10.11.2022

Kaupallinen yhteistyö

Luotettava nettiyhteys on kotikonttorin edellytys

Etätöiden tekemiseen tarvitaan luotettava nettiyhteys. Nettiä vauhdittavat ajantasaiset ohjelmistot. Jos netti ei siltikään toimi kunnolla, saa koko taloyhtiölle yhteyden kerralla taloyhtiönetin avulla.

DNA

uusi lämmitysjärjestelmä

10.10.2022

Uusi lämmitysjärjestelmä tuo säästöjä

Helsinkiläinen As Oy Katajaharjuntie 15 vaihtoi kaukolämmön usean energialähteen yhdistelmään. Poistoilman lämmön talteenotosta, maalämmöstä ja aurinkoenergiasta koostuva yhdistelmä on ollut huoleton ratkaisu ja tuonut säästöjä.

märkätilat

13.7.2023

Märkätilat on syytä tarkastaa säännöllisesti

Kun taloyhtiön märkätilat tarkastetaan säännöllisesti, voidaan välttyä kosteusvauroilta ja kalliilta korjauksilta. Märkätilatarkastus antaa tärkeää ja hyödyllistä informaatiota tilojen kunnosta, riskeistä ja vaurioista sekä korjaustarpeista ja niiden kiireellisyydestä.