Vahanen uudistaa organisaatiorakennettaan

Rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijaorganisaatio Vahanen-yhtiöt jatkaa rakenteensa uudistamista. Konsernin osana kiinteistöjohtamisen palveluita tarjoaa vuoden alusta alkaen uusi yritys Vahanen PRO Oy. Uuden yrityksen noin 60 ammattilaista ovat erikoistuneet kiinteistöjen kunnossapidon ja rakennushankkeiden johtamiseen.

Vahanen-konsernin osien yhtiöittäminen on jo kauan käynnissä ollut prosessi, joka nyt saatetaan valmiiksi. Yhtiöittäminen ei vaikuta Vahasen päivittäiseen toimintaan ja toimintaa jatketaan samojen työntekijöiden voimin. Vahanen PRO Oy:n toimitusjohtajana toimii Vahanen-yhtiöiden kiinteistöjohtamisen palveluiden liiketoiminta-alueen johtaja Eerika Hyry.

– Meidän yksikkömme tarina lähtee 2000-luvun alusta, jolloin aloimme tehdä korjausrakentamisen palveluita ja kehitimme niitä erityisesti taloyhtiöiden putkiremonteissa. Olemme laajentaneet toimintaamme viime vuosina rakennuttamisen ja kiinteistöjen kunnossapidon saralla ja ihmisläheinen toimintatapamme on tuonut osaamista myös monipuolisten hankkeiden projektinjohdosta, Hyry sanoo.

Hyry kertoo uuden nimen viittaavan Vahasen tapaan olla hyvien asioiden puolella.

– Haluamme toimia erilaisten meille tärkeiden asioiden hyväksi. Ajattelemme esimerkiksi pro yhteistoiminta ja pro lähiöt. Luomme parempaa rakentamisen ja kiinteistönpidon kulttuuria. Tulevaisuudessa liiketoimintamme perustuu yhä enemmän juuri yhteistyön taitamiseen, Hyry sanoo.

Koko konsernin kannalta yhtiöittäminen on ollut tapa kehittää toimintaa entistä joustavammaksi.

– Yhtiöittämisellä haluamme selkeyttää konsernin asiantuntijapalvelutarjontaa siten, että asiakkaamme löytävät helpommin tarvitsemansa palvelut. Tavoitteena on myös vahvistaa sisäistä yrittäjähenkisyyttämme, mikä tulee tehostamaan ja monipuolistamaan toimintaamme entisestään”, kertoo Vahanen-yhtiöiden konsernijohtaja Risto Räty.

Vahanen PRO Oy:n perustamisen jälkeen suomalaisessa Vahanen-konsernissa on nyt seitsemän erillistä yhtiötä, jotka toimivat tiiviissä yhteistyössä hyvinvoivan elinympäristön rakentajina. Vahanen palvelee asiakkaitaan noin 400 osaajan voimin, 9 toimipisteessä Suomessa.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

15.3.2023

Kiinteistölehden vaalikysely: Matias Mäkynen / SDP

SDP:n Matias Mäkysen vastaukset Kiinteistölehden eduskuntavaalikyselyyn.

webinaari

1.2.2023

Kaupallinen yhteistyö

Webinaari: Miten taloyhtiö hyötyy viemärisukituksesta?

Isännöintiliiton ja Picoten webinaarissa käytiin läpi eri ikäkausien viemärijärjestelmiä ja niiden korjausratkaisuja. Webinaarissa kerrottiin, mitä sukitus tarkoittaa, milloin sitä kannattaa käyttää ja mitkä ovat sen suurimmat hyödyt.

Picote

15.3.2023

Kiinteistölehden vaalikysely: Maria Ohisalo / Vihreät

Vihreiden Maria Ohisalon vastaukset Kiinteistölehden eduskuntavaalikyselyyn.

15.3.2023

Kiinteistölehden vaalikysely: Hanna Kosonen / Keskusta

Keskustan Hanna Kososen vastaukset Kiinteistölehden eduskuntavaalikyselyyn.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti