Uusi yhteistyö tuottaa digitaalisia asumista kehittäviä ja tukevia palveluja

One4all Finland Oy allekirjoitti 15.10.2018 valtakunnallisensopimuksen YIT Rakennus Oy:n, kanssa. Sopimuksen myötä One4all:sta tulee YIT:n yhteistyökumppani digitaalisten porrasnäyttöjen toimituksissa. Lisäksi One4all kehittää yhteistyössä YIT:n kanssa rajapintaa PNT®manager hallintajärjestelmänsä ja YITPlus -palvelun välille. YIT Plus on YIT:n oma digitaalinen palvelu, jonka avulla asukas pysyy ajan tasalla kotinsa ja taloyhtiönsä asioista.

– One4all -porrasnäyttö monipuolisine mahdollisuuksineen on hyvä esimerkki digitalisaation tuomista hyödyistä kotiemme asukkaille YIT Plus -asukasportaalimme lisänä, toteaa YIT:n Asumisen kehitysjohtaja Marko Oinas.

– On todella hienoa että olemme saaneet mahdollisuuden tähän yhteistyöhön. Ensi askeleet YIT Plus rajapinta toteutuksessa on jo tehty, ja yhteistyö on toiminut loistavasti, kertoo One4all:n toimitusjohtaja Kitte Hamilton.

One4all:n ja iLoq Oy:n tiivis yhteistyö tukee kumppanuutta myös YIT:n kanssa. Huhtikuussa 2018 allekirjoitetun sopimuksen myötä iLoq Oy:sta tuli YIT Rakennus Oy:n ainoa kumppani älykkäissä lukitusratkaisuissa. Yhteistilojen varauskalenterit ovat osa One4all:n asumispalvelua, ja näiden kulunohjausta voidaan hallinnoida iLoq:n lukitusratkaisulla jo toteutetun integraation avulla.

– YIT:n valitessa meidät kumppanikseen on osoitus siitä, että olemme saavuttaneet heidän luottamuksen palveluitamme ja ammattitaitoamme kohtaan. Tehtävämme on olla mukana rakentamassa ja kehittämässä kokonaisvaltaista asumisen laatua. Odotamme innolla mitä kaikkea yhteistyö tuo tullessaan, toteaa Kitte Hamilton.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

Valaistuksen uusiminen

21.9.2023

As Oy Talvimaijan valaistus uusittiin kestäväksi

Hyvinkääläisessä As Oy Talvimaijassa päätettiin uusia vanhentunut valaistustekniikka. Tilalle vaihdettiin led-lamput. Remontin jälkeen taloyhtiön energiankulutus on pienentynyt, ja yhtiö on entistäkin turvallisempi ja viihtyisämpi.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

lämmönjakokeskus

26.10.2022

Ota nämä huomioon lämmönjakokeskusta uusittaessa

Kaukolämpöverkoissa siirrytään tulevaisuudessa alhaisempiin lämpötiloihin. Tämä tulee huomioida uutta lämmönjakokeskusta hankittaessa. Lämmönjakokeskuksen voi omaksi ostamisen sijaan vuokrata myös leasing-palveluna.

22.8.2023

Kaupallinen yhteistyö

Picote tuo globaalin näkökulman putkien kunnostukseen

Picote tunnetaan rakenteita rikkomattomasta tekniikastaan myös Yhdysvalloissa, jonne se laajentui jo vuonna 2013. Nykyään Picotella työskentelee Pohjois-Amerikassa jo 10 työntekijää. Yritys laajentuu edelleen ja tekee jatkuvasti uusia innovaatioita.

Picote

linjasaneeraus

13.4.2023

Taloyhtiö sai linjasaneerauksessa lisää energiatehokkuutta

Helsinkiläinen As Oy Risto Rytintie 24 toteutti linjasaneerauksen, jonka yhteydessä päätettiin parantaa myös energiatehokkuutta ja vaihtaa kaukolämmöstä maalämpöön. Samalla uusittiin yleisiä tiloja ja parannettiin esteettömyyttä. Yhtiö sai energia- ja esteettömyyskorjauksiin avustusta ARAlta.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti