Tanskan hallituksen ”ghettosuunnitelma” saa kannatusta

Tanskan pääministerin Lars Lökke Rasmussenin esittelemä suunnitelma ”ghettojen kitkemiseksi” saa melko laveasti kannatusta Tanskan parlamentissa Folketingetissä, kirjoittaa Berlinske Tidning. Lehden mukaan olisivat monet hallituksen suunnitteleman paketin kohdat kohdanneet vielä kymmenen tai jopa viisi vuotta sitten massiivisia protesteja ja saaneet aikaan ”punehehkuisen debatin”.

Nyt on ihmisten, joilla on muu kuin länsimainen tausta (”personer med ikke-vestlig baggrund”) määrä Tanskassa kasvanut lähes puoleen miljoonaan. BT:n mukaan tämä on saanut monen kansanedustajan ajattelemaan, että voimakkaitakin toimenpiteitä tarvitaan slummiutumiskehityksen pysäyttämiseksi.

Koko artikkeli Berlinske Tidningin verkkolehdessä (maksumuuri).

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

taloyhtiön hallitus

25.5.2022

Uuden hallituksen toimintatavat selviksi heti hallituskauden alussa

Kun taloyhtiöön on valittu uusi hallitus, se kokoontuu järjestäytymiskokoukseen. Siellä kannattaa sopia pelisäännöistä, viestinnästä ja uusien jäsenten perehdyttämisestä.

taloyhtiön hallitus

17.5.2022

Taloyhtiön sopimukset tutuiksi uudelle hallitukselle

Taloyhtiön hallitus hoitaa yleisten taloyhtiön asioiden lisäksi myös sille asunto-osakeyhtiölaissa säädettyjä tehtäviä. Siksi uuden hallituksen jäsenten on hyvä tutustua yhtiöjärjestykseen ja asunto-osakeyhtiölakiin, sekä taloyhtiön merkittävimpiin sopimuksiin.

taloyhtiön hallitus

17.5.2022

Hyvä suunnittelu takaa hyvän hallintotavan

Yhtiökokoukset on pidetty ja taloyhtiön uusi hallitus valittu. Ennen toimiin ryhtymistä hallituksen kannattaa suunnitella toimintaansa. Se helpottaa päätöksentekoa ja isännöitsijän kanssa kommunikointia.

Mukana päätöksissä

17.8.2022

Kuukauden kasvo: Mukana taloyhtiön päätöksissä

Monessa taloyhtiössä valitaan keväällä uusi hallitus. Pitkäaikainen taloyhtiönhallitusaktiivi Seppo Simola antaa vinkkejä hallitustyöskentelyyn uusille ja vanhoille hallituksen jäsenille.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti