ohjelma

Uusimmat artikkelit

15.1.2021

Ehdotus uudeksi arkkitehtuuripoliittiseksi ohjelmaksi

Arkkitehtuuripoliittista ohjelmaa valmistellut työryhmä tarkasteli, miten suomalainen arkkitehtuuri ja rakennettu ympäristö vastaavat suuriin yhteiskunnallisiin haasteisiin. Ilmastonmuutos, väestön ikääntyminen, kaupungistuminen, uudet teknologiat ja kansainvälistyminen haastavat, mutta niissä nähdään myös mahdollisuuksia. Ohjelmalla halutaan muun muassa lisätä rakennusten joustavaa käyttöä, luoda kriteerit asuntorakentamisen laadulle sekä vahvistaa Suomen vetovoimaa arkkitehtuurimatkailumaana.

24.1.2019

Taloyhtiö 2019 lähestyy

Kiinteistöalan kevään ykköstapahtuma – Taloyhtiö 2019 – käynnistyy jälleen huhtikuussa. Jo perinteeksi muodostunut tapahtuma kokoaa yhteen alan keskeiset toimijat sekä taloyhtiöden asukkaat. Tänäkin vuonna ohjelmatarjonta on täynnä ajankohtaista asiaa taloyhtiöiden arjesta.

2.3.2018

Tanskan hallituksen ”ghettosuunnitelma” saa kannatusta

Tanskan pääministerin Lars Lökke Rasmussenin esittelemä suunnitelma ”ghettojen kitkemiseksi” saa melko laveasti kannatusta Tanskan parlamentissa Folketingetissä, kirjoittaa Berlinske Tidning. Lehden mukaan olisivat monet hallituksen suunnitteleman paketin kohdat kohdanneet vielä kymmenen tai jopa viisi vuotta sitten massiivisia protesteja ja saaneet aikaan ”punehehkuisen debatin”. Nyt on ihmisten, joilla on muu kuin länsimainen tausta (”personer med ikke-vestlig baggrund”) […]