Suomen Kiinteistölehti pureutuu lokakuussa LVI-aiheisiin

Lokakuun Suomen Kiinteistölehti tutustuu rivitalon käyttövesiputkiston uusimiseen ja perehtyy viemärikuvauksen saloihin.

Talokeskuksen uusi toimitusjohtaja Anssi Väätäinen varoittaa taloyhtiöitä korjausvelan kasvusta, kun energian ja palveluiden hinnat nousevat ja kiinteistönpitoon jää entistä vähemmän varoja. Ylläpidon suunnitelmallisuus ja kuntoarvio tulevat avuksi.

Hämeenlinnassa As Oy Ainontie 5–9:ssa löytyi asiantunteva valvoja omasta hallituksesta, kun yhtiössä käynnistyi käyttövesiputkien uudistaminen. Rivitaloyhtiön remontin sujuminen varmistettiin hyvällä suunnittelulla, eikä asunnoista tarvinnut edes muuttaa pois työn ajaksi.

Kaukolämpöverkoissa tullaan siirtymään matalampaan kiertolämpötilaan, mihin on syytä varautua kaukolämpölaitteistoa uusiessa. Taloyhtiön harkittavaksi tulee myös, kannattaako ostaa laitteisto omaksi vai tehdä leasing-sopimus.

Mitä viemärikuvauksesta pitäisi tietää ja milloin sellaista tarvitaan? Vastaukset löydät artikkelista Viemäri on kuvaamisen väärti!

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset aiheet löydät taloyhtiöiden omasta lehdestä, Suomen Kiinteistölehdestä.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

19.4.2022

Suomen Kiinteistölehden uudeksi päätoimittajaksi Mirva Brola

Maan johtava taloyhtiöiden asioihin erikoistunut media Suomen Kiinteistölehti saa uuden päätoimittajan. FM Mirva Brola, 39, aloittaa lehden päätoimittajana 1.7.2022 alkaen. Brola toimii nykyisin Suomen Kiinteistölehden toimituspäällikkönä.

kesäkuun Suomen Kiinteistölehti

22.6.2022

Kesäkuun Suomen Kiinteistölehti tutustuu taloyhtiösaunoihin

Taloyhtiöiden yhteissaunojen uusi tuleminen, pienen taloyhtiön hallinto, pihan ja puutarhan myrkylliset kasvit. Näihin ja moniin muihin aiheisiin paneutuu kesäkuun Suomen Kiinteistölehti.

taloyhtiölaina kallistunut reippaasti

2.9.2022

Uusi taloyhtiölaina kallistunut roimasti

Uuden taloyhtiölainan hinta on noussut reippaasti, selviää Suomen Kiinteistölehden tuoreesta lainavertailusta. Korkojen nousu tuntuu myös vanhoissa taloyhtiölainoissa. Myös sijoitusasuntolainan hinta on nousussa.

syyskuun lehti

16.9.2022

Syyskuun Suomen Kiinteistölehti perehtyy ryhmäkorjaukseen

Tänään ilmestyvä syyskuun Suomen Kiinteistölehti perehtyy rakentamisen laatuun, ryhmäkorjaushankkeeseen, kyberturvallisuuteen ja kasvaviin asumiskustannuksiin.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti