
Tukes varoittaa lämminvesivaraajien riskeistä
Lämminvesivaraajat voivat aiheuttaa onnettomuuksia ja vaaratilanteita, ellei niitä huolleta ja käytetä oikein. Tukes kertoo ohjeet lämminvesivaraajan turvalliseen käyttöön.
Omenapuiden katveessa riippukeinussa loikoilua, pihan viljelylaatikoissa porkkanoiden kasvattamista ja naapuri, jota voi pyytää ruokkimaan kissan viikonloppureissun aikana. Puutaloyhtiössä elämä voi olla idylliä, mutta se vaatii usein asukkailta tavallista suurempaa panosta kiinteistönhoitoon, kertoo kesäkuun Suomen Kiinteistölehti.
Kylpyhuoneet ja muut märkätilat on syytä tarkastaa viiden vuoden välein. Tarkastuksessa varmistetaan muun muassa vesieristeiden, läpivientien ja lattiakaivojen kunto ja päästään ajoissa kiinni mahdollisiin ongelmiin.
Tuomas Viljamaa siirtyi alkuvuonna Isännöintiliitosta Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton johtoon. Hän kertoo, millainen taloyhtiö houkuttelee nykytilanteessa asunnonostajia ja mitä terveisiä hänellä on uudelle hallitukselle.
Kerrostalopihakin voi olla monimuotoinen. Kerromme, kuinka luot suotuisat olot pölyttäjille ja samalla huolehdit pihan käytettävyydestä ja siisteydestä.
Nämä ja monet muut mielenkiintoiset aiheet löydät taloyhtiöiden omasta lehdestä, Suomen Kiinteistölehdestä. Tunnuksen luomalla ja sisään kirjautumalla pääset lukemaan monipuolisesti uusia sisältöjämme.
Lämminvesivaraajat voivat aiheuttaa onnettomuuksia ja vaaratilanteita, ellei niitä huolleta ja käytetä oikein. Tukes kertoo ohjeet lämminvesivaraajan turvalliseen käyttöön.
Kesäkuussa voimaan tullut lakimuutos kannustaa taloyhtiöitä kestävää asumista edistäviin hankkeisiin. Uudistuksista, joilla parannetaan merkittävästi kiinteistön tai rakennuksen käytön kestävyyttä, voidaan vastedes päättää enemmistöpäätöksellä.
Hämeenlinnalaisessa As Oy Ainontie 5–9:ssä vaihdetaan kuluvan vuoden aikana käyttövesiputkisto. Remontin sujumista on helpottanut hyvin tehty suunnitelma. Valmista on tarkoitus olla joulukuussa.
Tähtiartikkeli
Tilaajille
Palavaa litiumioniakkua ei voi sammuttaa käsisammuttimella. Sammutin kuitenkin estää paloa leviämästä ympäristöön. Akkupalotilanteessa tulee aina soittaa hätänumeroon, mutta samalla tulee varoa palavasta akusta syntyviä myrkyllisiä kaasuja.
Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.
Luo tunnus Kirjaudu sisään