Sovittelu käynnissä – PAM ilmoitti laajennetuista työtaistelutoimista

Palvelualojen ammattiliitto PAM ilmoitti 22.2. laajentavansa kiinteistöpalvelualan työtaistelutoimia. Sen mukaan uusi lakko alkaa 12.3. kello 6.00 ja päättyy 15.3. kello 6.00 (tai ennen kello 6.00 alkaneen työvuoron päätyttyä). Toteutuessaan lakko kohdistuisi alla listattuihin yrityksiin.

Aiemmin 14.2. PAM on antanut lakkoilmoituksen, joka toteutuessaan alkaisi 1.3. kello 6.00 ja päättyisi 3.3. kello 6.00. Tämä lakkotoimenpide kohdistuisi kahteentoista Kiinteistötyönantajat ry:n jäsenyritykseen.

Kiinteistötyönantajat ja PAM aloittivat kiinteistöpalvelualan lakonuhkaa koskevan sovittelun valtakunnansovittelija Minna Helteen johdolla 15.2. Lakonuhkaa on soviteltu myös tänään kello 9 alkaen. Sovittelun edistymisestä tiedottaa valtakunnansovittelija.

Yritykset, joihin 22.2. ilmoitettu lakonuhka kohdistuu:

  • HH-Kiinteistöpalvelut Oy
  • Rovanapa Oy
  • N-Clean Oy
  • Kiinteistöpalvelut Jyrki Kähkönen Oy
  • ISS Palvelut Oy
  • Lassila & Tikanoja Oyj
  • RTK-Palvelu Oy
  • SOL Palvelut Oy

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

korjausrakentamisbarometri

2.11.2023

Huono talouskehitys jarruttaa korjausrakentamista

Taloyhtiöiden korjausrakentaminen on jatkunut vilkkaana, mutta kustannusten ja korkojen nousu sekä heikko talouskehitys varjostavat korjauksia. Tulevakaan vuosi ei näytä valoisalta. Tiedot käyvät ilmi Kiinteistöliiton syksyn korjausrakentamisbarometrista.

14.3.2023

Kiinteistöpalvelualaa uhkaa lakko – huomioi nämä asiat lakon aikana

Palvelualojen ammattiliitto PAM on antanut kaksi lakkovaroitusta kiinteistöpalvelualan työnseisauksista. Työnseisaukset sijoittuvat viikoille 11 ja 12. Lakon aikana taloyhtiön hallituksen täytyy ottaa vastuuta talvikunnossapidosta.

2.5.2023

Taloyhtiöiden korjausrakentamisessa ei näy kasvua

Taloustilanne varjostaa edelleen raskaasti korjausrakentamisen näkymiä, käy ilmi Kiinteistöliiton korjausrakentamisbarometristä. Pääkaupunkiseudulla näkymät ovat heikentyneet vähiten.

taloyhtiöriidat

18.1.2023

Taloyhtiöriidat kannattaa ratkoa sopimalla

Taloyhtiössä voi syntyä riitoja muun muassa remonteista, maksulaiminlyönneistä ja häiriökäyttäytymisestä. Riidoissa kannattaa pyrkiä aina ensisijaisesti sopuratkaisuun, ja oikeusprosessiin lähteä vasta huolellisen harkinnan jälkeen.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti