Sovittelu käynnissä – PAM ilmoitti laajennetuista työtaistelutoimista

Palvelualojen ammattiliitto PAM ilmoitti 22.2. laajentavansa kiinteistöpalvelualan työtaistelutoimia. Sen mukaan uusi lakko alkaa 12.3. kello 6.00 ja päättyy 15.3. kello 6.00 (tai ennen kello 6.00 alkaneen työvuoron päätyttyä). Toteutuessaan lakko kohdistuisi alla listattuihin yrityksiin.

Aiemmin 14.2. PAM on antanut lakkoilmoituksen, joka toteutuessaan alkaisi 1.3. kello 6.00 ja päättyisi 3.3. kello 6.00. Tämä lakkotoimenpide kohdistuisi kahteentoista Kiinteistötyönantajat ry:n jäsenyritykseen.

Kiinteistötyönantajat ja PAM aloittivat kiinteistöpalvelualan lakonuhkaa koskevan sovittelun valtakunnansovittelija Minna Helteen johdolla 15.2. Lakonuhkaa on soviteltu myös tänään kello 9 alkaen. Sovittelun edistymisestä tiedottaa valtakunnansovittelija.

Yritykset, joihin 22.2. ilmoitettu lakonuhka kohdistuu:

  • HH-Kiinteistöpalvelut Oy
  • Rovanapa Oy
  • N-Clean Oy
  • Kiinteistöpalvelut Jyrki Kähkönen Oy
  • ISS Palvelut Oy
  • Lassila & Tikanoja Oyj
  • RTK-Palvelu Oy
  • SOL Palvelut Oy

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

11.4.2018

Taloyhtiöriidat – mikä ratkaisuksi?

Alkuvuodesta olen seisoskellut kylmissäni monen taloyhtiön pihalla pohtien sitä, mitä saa rakentaa ja mitä ei. Liian korkeaksi tehty terassi rumentaa maiseman ja ärsyttää naapuria – miksi ihmiset eivät ymmärrä yhteiselämän perussääntöjä? Pihariitojen sovittelu tuo hetkittäin mieleen opetustuokion, jossa opetetaan perusasioita siitä, miten toisia saa kohdella ja mitä kukin saa tehdä ylittämättä sanattomien sääntöjen rajoja.

14.2.2018

Lakkoilmoitus kiinteistöpalvelualalle – sovittelu käyntiin huomenna

Palvelualojen ammattiliitto PAM on antanut tänään 14.2. lakkoilmoituksen. Lakon on ilmoitettu alkavan 1.3.

2.2.2018

Kiinteistöpalvelualan TES-neuvotteluissa tauko

Kiinteistötyönantajat ry ja Palvelualojen ammattiliitto PAM ry ovat neuvotelleet tammikuun aikana kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevasta työehtosopimuksesta. PAM ilmoitti eilen neuvottelutauosta. PAMin neuvottelijat ovat vaatineet, että työmarkkinapöydässä käsitellään työehtosopimuksen ulkopuolisia asioita.

19.12.2019

Sovittelulla säästää

Kun taloyhtiössä leimahtaa riita, kaivaudutaan herkästi poteroihin ja uhataan raastuvalla. Ennen oikeuteen lähtöä kannattaa kuitenkin hakea ratkaisua sovittelemalla. Taloyhtiöasuminen on yhteisöasumista, eikä riidoilta voida aina välttyä.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti