Rivitalossa remontoidaan

Joka toisella rivitaloyhtiöllä on tänä vuonna menossa korjaushanke jossakin vaiheessa. Yleisin korjauskohde on piha. Hyvänä kakkosena tulevat julkisivut, ikkunat ja ovet. Kesäkuun Kiinteistölehti kertoo monen artikkelin voimin rivitalojen korjaushankkeista ja niiden osakkaiden omista remonteista.

Pian posti kantaa kotiin Suomen Kiinteistölehden kesäkuun numeron. Osakkaan keittiön päivittämisestä taloyhtiön putkiremontin yhteydessä kerrotaan Satu Hallan artikkelissa ja myös Constin asiantuntijoiden haastattelussa.

Taloyhtiön tai koko korttelin yhteinen viheralue voi tuottaa monenlaista iloa. Niissä voi kasvattaa hyvässä joukkuehengessä hyötykasvejakin, kuten marjoja ja yrttejä, kertovat viheralan ammattilaiset Ella Turunen ja Kirsi Mäkinen.

Savimaa kuivuu ja rivitalo vajoaa – mistä se johtuu ja mitä tehdä? Tällaiseen ilmiöön kävi Iitissä perehtymässä Jukka Siren.

Airbnb ja muu kotimajoittaminen ovat palvelubisnestä ja niihin liittyy monenlaista huomioitavaa, kesäkuun Kasvo, alalla jo kokenut Unna Lehtipuu sanoo. Samasta aiheesta kertoo myös Mervi Ala-Prinkkilän artikkeli.

Tietosuoja tiukkeni ja nyt kannattaa toimia oikein, pienessäkin taloyhtiössä ja oto-isännöinnissä. Asiasta muistuttaa Kai Haarma, toinen aiheesta ilmestyneen uutuuskirjan kirjoittajista.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät pian taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta. Kesäkuun lehden digiversio on kaikille avoin ja sen voit lukea jo nyt.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti