REIM Group osti Isännöitsijätoimisto A. Viinikainen Ky:n liiketoiminnan Jyväskylässä

30-vuotiaan Isännöitsijätoimisto A Viinikainen Ky:n toiminta REIM Groupiin. REIM Groupiin kuuluva 1.5.2015 Jyväskylässä aloittava REIM Jyväskylä Oy on ostanut kaupungissa jo yli kolmekymmentä vuotta toimineen Isännöitsijätoimisto A Viinikainen Ky:n liiketoiminnan. Kaupan mukana koko henkilöstö ja asiakaskanta siirtyvät uuteen aloittavaan yhtiöön, jonka toimitusjohtajana aloittaa 1.5. Ari Viinikainen.

Isännöitsijätoimisto A Viinikainen Ky:ssä on työskennellyt kymmenen isännöinti- ja kiinteistöalan ammattilaista. Asiakaskanta käsittää hieman yli sata asiakasyhtiötä. Liikevaihto on lähes miljoona euroa.

Ari Viinikainen toteaa, että nyt toteutettu kauppa merkitsee isoa tulevaisuuteen panostamista, kun voimavarat tärkeään kehitystyöhön kasvavat olennaisesti, samalla kun osaavat tukitoiminnot vahvistuvat. Hän toteaa aloittavansa uuden yhtiön johdossa hyvillä mielin, nähden isännöintitoiminnan kehittämiselle uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia osana REIM Groupia, nähden lisäksi uusia mahdollisuuksia positiivisen lisäarvon luomiseen omalle asiakaskunnalle.

REIM Groupin konsernihallituksen ja REIM Jyväskylä Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Multanen painottaa, että nyt toteutetun kaupan kautta REIM Groupin toiminta laajenee Keski-Suomeen ja samalla koko maan merkittävään kasvukeskukseen Jyväskylään. Erityisen iloinen hän on siitä, että kauppa tapahtui nimenomaan Isännöitsijätoimisto A Viinikainen Ky:n ja Ari Viinikaisen kanssa.Multanen painottaa myös sitä, että REIM Group tuo valtakunnallisuuden mukaan toimintaan, joka kuitenkin tapahtuu REIM Jyväskylässä paikallisuutta ja maakunnallisuutta arvostaen ja vaalien, jyväskyläläisenä yrityksenä.

REIM Groupin toimitusjohtaja Saija Toivonen toivottaa Jyväskylän lämpimästi mukaan ryhmän toimintakartalle, todeten, että strategiana on jatkossakin laajentaa toimintaa mielenkiintoisille ja taloudellisesti aktiivisille sekä merkittäville paikkakunnille, joista Jyväskylä on erinomainen esimerkki. Kaupan myötä REIM Group toimii nyt yhdessätoista kaupungissa. Vuoden 2014 liikevaihto oli noin 11 miljoonaa euroa. Asiantuntijahenkilöstöä ryhmässä työskentelee kaupan jälkeen yli 150. Pääkonttori on Lappeenrannassa.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

komposti

30.9.2022

Näin onnistut kompostoinnissa

Syksyllä puutarhasta syntyy monenlaista kasvijätettä. Kasvijätteet voi kompostoida taloyhtiön pihalla eikä siitä tarvitse tehdä kompostointi-ilmoitusta jätehuoltoviranomaiselle. Onnistunut kompostointi vaatii kerroksellisuutta.

20.4.2022

Kaupallinen yhteistyö

Miten taloyhtiön korjaushankkeen viestinnässä onnistutaan?

Laajat korjaushankkeet ovat taloyhtiöille suuria taloudellisia satsauksia, jotka vaikuttavat suuresti myös asukkaiden jokapäiväiseen elämään. Mikäli korjaushankkeen viestintä on hoidettu huonosti, ei tarvittava tieto tavoita asianomaisia ja koko hankkeesta jää helposti huono kuva. Kuinka iso rooli ammattilaisilla on viestinnässä?

Raksystems

14.3.2022

Taloyhtiön hallituksen jäsenille kymppitonnien lasku remontoinnista ilman yhtiökokouksen päätöstä

Pohjoissavolaisen rivitaloyhtiön hallituksen puheenjohtajan huoneistossa havaittiin sisäilmaongelmia. Terveysvaaran vuoksi remontti päätettiin tehdä pikaisesti. Remonttipäätöstä ei kirjattu hallituksen pöytäkirjaan.

9.2.2022

Liian kuiva tai kostea sisäilma on haitallinen terveydelle

Sisäilman kosteus vaihtelee vuodenaikojen mukaan ja siihen vaikuttavat ulkoilman kosteus ja lämpötila. Useimmissa nykykodeissa sisäilma on varsinkin talvikaudella huomattavan kuivaa ja suositeltavaa ilmankosteutta on vaikea saavuttaa hyvin kuivasta ulkoilmasta johtuen. Asuntojen ilmankosteuteen vaikuttavat myös muut tekijät.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti