Kysy asumisesta!

Asutko osakkaana tai asukkaana taloyhtiössä? Istutko mahdollisesti taloyhtiön hallituksessa? Oletko yksityinen vuokranantaja? Tule tapaamaan asumisen ammattilaisia ja esittämään kysymyksiäsi asumisesta Kampin kauppakeskukseen torstaina 6.4. kello 8-18.30.

Vastauksia sinulle antavat koko päivän ajan Kiinteistöliitto Uusimaan juristit ja tekniset asiantuntijat (rakennus ja lvi) sekä Suomen Vuokranantajien asiantuntijat.

Voit samalla tutustua alan merkittävän painotuotteiden julkaisijan Kiinteistöalan Kustannuksen tuotteisiin sekä saada mukaasi uudistuneen taloyhtiöiden oman lehden Suomen Kiinteistölehden maaliskuun numeron, jossa paljon hyödyllistä asiaa asukkaille, osakkaille kuin hallituksen jäsenillekin.

Lavalla tapahtuu

Päivän ohjelma sisältää kahden tunnin välein lyhyitä katsauksia päivän polttaviin kysymyksiin taloyhtiöissä. Haastattelemme paikalla olevia asiantuntijoita muun muassa seuraavista kysymyksistä:

  • Kylppäriremontti meni pieleen – kuka korvaa?
  • 2 viikon putkiremontti – totta vai tarua?
  • Minustako #hyvävuokranantaja?

Haastattelut alkavat kello 9 ja jatkuvat tasatunnein kello 11, 13, 15, 17.

Seuraa meitä jo ennen tapahtumapäivää

Facebookissa Kiinteistöliitto Uusimaa, Suomen Vuokranantajat ja Suomen Kiinteistölehti sekä keskustele Twitterissä #kysyasumisesta

Kuuntele Helmi-radiota asumisteemasta ma 3.4. – ke 5.4. kello 13-14 sekä tapahtumasta nauhoitettua haastattelua torstaina kello 13-14 välillä. Olemme myös Radio Aallossa ja Metro Helsingissä lyhyillä spoteilla jo torstaista 30.3. lähtien.

Ja koska kevät on jo täällä, voit samalla tutustua Viherviisikon kauniisiin istutuksiin ja palveluihin.

Ota naapurisikin mukaan. Tavataan Kampissa!

Järjestäjätahot

Kiinteistöliitto Uusimaa ry on yli 10 700 taloyhtiön palvelu- ja edunvalvontajärjestö. Annamme neuvoja ja tiedotamme alan muutoksista taloyhtiön hallitukselle ja isännöitsijöille.

Suomen Vuokranantajat on valtakunnallinen vuokranantajien etujärjestö, joka palvelee jo yli 10 000 yksityistä vuokranantajaa.

Kiinteistöalan Kustannus on alan johtavimpia painettujen ja sähköisten kirjojen, oppaiden, lomakkeiden ja verkkokurssien tuottaja.

Suomen Kiinteistölehdellä on noin 120 000 lukijaa ja sen levikki on 38 313 (LT 17/2017). Suomen Kiinteistölehti on ilmainen jäsenetu kaikille Kiinteistöliiton paikallisyhdistysten ja Suomen Vuokranantajien jäsenille.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

huoneistotietojärjestelmä

22.8.2023

Kiinteistönvälittäjät huolissaan asuntolainojen tarjonnasta

Kiinteistönvälittäjät ovat huolissaan asuntorahoituksen tilanteesta. Asuntojen ostohalukkuus on noussut, mutta pankkien rahoitus on laskenut, selviää Suomen Kiinteistönvälittäjien markkinakatsauksesta.

4.10.2023

Kiinteistöpalvelujen kysynnän odotetaan laskevan

Kiinteistöpalvelualan suhdannetilanne heikkenee, mutta siitä huolimatta ammattitaitoisen työvoiman puute pysyy merkittävänä vaikeutena. Hakijoiden puute on suurin syy rekrytointivaikeuksille.

asuntojen hintojen

6.4.2023

Danske Bank: asuntojen hintojen lasku pysähtyy

Danske Bankin asuntomarkkinakatsauksen mukaan asuntojen hinnat laskevat hieman kesää kohden, mutta kääntyvät loppuvuonna jo nousuun. Pankki ennustaa patoutuneen kysynnän kääntävän uudisrakentamisen kasvuun.

taloyhtiötsemppari

16.12.2022

Vapaaehtoinen talotsemppari liikuttaa iäkkäitä

Vapaaehtoiset talotsempparit järjestävät toimintaa As Oy Koivistonmäen ikäihmisille Riihimäellä. Aivojumpparyhmä kokoontuu viikoittain huoltamaan osallistujien muistia liikunnan ja visailun parissa. Muistiklubiin ovat tervetulleita kaikki.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti