Vastuullinen Saumalaakso

Yritysvastuu on yrityksen lupaus käyttäytyä vastuullisesti yhteiskunnan velvoittamin pelisäännöin. Vastuullinen yritys toimii mahdollisimman kestävällä tavalla: taloudellisen kannattavuuden lisäksi se ottaa huomioon sidosryhmien, ympäristön ja yhteiskunnan edut. Saumalaakson missiona on toimia alan vastuullisena edelläkävijänä nyt ja jatkossa.

Vahva talous luo turvaa ja luottamusta

Saumalaakso on yksi Suomen vahvimpia yrityksiä ja alansa suurin. Liikevaihtomme oli 29.2.2021 päättyneellä tilikaudella noin 7,05 milj. euroa. Luottoluokituksemme on korkein mahdollinen eli AAA. Taloutemme on suunniteltu kestävästi ja hoidetaan hyvin. Yksikään tilikausi ei ole ollut tappiollinen, vaan olemme olleet positiivisessa tuloskierteessä koko historiamme ajan. Liiketoiminnan jatkuvuus onkin yksi kulmakivistämme. Olemme toimineet Saumalaakso-nimen alla vuodesta 1986 eli lähes 40 vuotta. Asiakkaamme voivat luottaa, että olemme täällä jatkossakin ja vastaamme velvoitteistamme.

Luotettavaa suomalaista palvelua

Yrityksemme työllistää yli 50 ammattitaitoista asentajaa ja 12 toimihenkilöä. Olemme ylpeitä osaavasta suomalaisesta työvoimastamme. Oman työn osuus toiminnastamme on noin 95 %. Sen takia onkin luonnollista, että olemme Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritys. Merkkinä kotimaisesta palvelusta Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille oikeuden käyttää Avainlippu-tunnusta.

Saumalaakso on vastuullinen työnantaja

Henkilökunta on tärkein voimavaramme. Arvostamme osaamista ja huippuammattilaisiamme. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti. Järjestämme sisäisiä koulutuksia koko henkilökunnallemme vähintään kaksi kertaa vuodessa. Edellytämme kaikilta saumaajiltamme rakenteiden saumaajan henkilösertifikaattia. Hankimme sen ja kaikki muut tarvittavat koulutukset työntekijöillemme.

Uskallamme sanoa, että maksamme alan parasta palkkaa. Työntekijämme saavat henkilökohtaista tulospalkkiota ja urakkahinnoittelumme on asentajien näkökulmasta markkinoiden paras. Lisäksi henkilöstöllämme on vapaa-ajan vakuutus ja mahdollisuus kulttuurietuun.

Hoidamme velvollisuutemme ja vastuumme työnantajina, ja olemme siksi Luotettava Kumppani asiakkaillemme.

Vastuullisen aliurakoinnin ja hankinnan toteuttaminen

Sitoutamme aliurakoitsijamme toimimaan Saumalaakson pelisääntöjen mukaan. Kaikki aliurakoitsijat allekirjoittavat saman Saumarin manuaalin kuin vakituinen henkilökuntamme. Saumarin manuaali on kattava ohjekirja, jossa käydään läpi muun muassa kaikki tärkeät yhteystiedot, käytännöt, turvallisuusasiat, työsuhde-edut ja velvoitteet sekä toimintaohjeet.

 

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Katso myös nämä

13.1.2023

Mitä on vastuullisuus taloyhtiössä?

Vastuullisuuskeskustelu ulottuu lähivuosina myös taloyhtiöihin, ja hyvin hoidetut taloyhtiöt nousevat arvoon. Vastuullisuuteen kuuluu niin ekologinen, taloudellinen kuin sosiaalinen vastuu. Suunnitelmallinen kiinteistönpito on keskeinen osa vastuullisuuden johtamista.

rakentamislaki

4.10.2023

Uusi rakentamislaki muuttaa rakentamisen vastuita

Uusi rakentamislaki on vahvistettu ja se tulee voimaan 1.1.2025. Uusi laki tulee muuttamaan erityisesti rakentamisen vastuusääntelyä. Vastuuta tullaan siirtämään tilaajalta enemmän pääurakoitsijalle.

Tilaajille

11.9.2023

Millä perusteella isännöitsijän voi vaihtaa?

Isännöitsijän valitsee taloyhtiön hallitus ja valinta tehdään enemmistöpäätöksenä. Joskus isännöitsijä halutaan kuitenkin syystä tai toisesta vaihtaa. Tällöin on hyvä ottaa huomioon irtisanomisaika ja sopimusehdot.

valokuidusta

2.10.2023

Kaupallinen yhteistyö

Kaikki kohisevat valokuidusta, mitä siitä pitäisi nyt tietää?

Valokuitu kiinnostaa tällä hetkellä ennennäkemättömän paljon. Valokuitunen listasi tärkeimmät seikat, jotka jokaisen tulisi nyt tietää valokuidusta.

Valokuitunen