SmartWebinaari: Kiinteistön omistaja – pysäytä putkistovuodot!

Ilmoittaudu nyt ilmaiseen ja kaikille avoimeen webinaariimme ti 23.5.2023 klo 10. Webinaarissa asiantuntijat Mikko Sykkö Smartvattenilta, Greger Sundström ja Jukka Nikula Leakomaticilta keskustelevat kiinteistöjen kasvavasta korjausvelasta sekä keinoista havaittujen vuotojen pysäyttämiseksi ja mittavien vesivahinkojen estämiseksi. Ilmoittautumaan pääset tämän artikkelin lopussa olevalla lomakkeella.

Vesivahingot ovat kiinteistönomistajan suurin vahinkoriski. Suomessa sattuu vuosittain yli 40 000 vesivahinkoa. Vahinkojen vuosikustannukset kiinteistönomistajille ovat yli 200 miljoonaa euroa. Vuotojen havaitseminen putkistossa on yksi Smartvattenin kivijaloista, ja nyt yhteistyössä Leakomaticin kanssa tuomme myös havaittujen vuotojen pysäyttämisen osaksi arvoketjuamme.

Mistä on kysymys?

Kasvavana vesitehokkuusteknologian toimittajana Smartvatten etsii ja kehittää jatkuvasti uusia keinoja veden säästämiseksi ja sinisen planeettamme suojelemiseksi. Yhdessä sidosryhmiemme kanssa rakennamme kulttuuria, jossa puhdasta vettä arvostetaan ja sen vastuulliseen käyttöön pyritään jatkuvasti ja kaikkialla maailmassa. Yhteistyössä kotimaisen Leakomaticin kanssa kehitetty Smartvatten Valve tuo havaittujen vuotojen pysäyttämisen osaksi Smartvattenin palvelutarjontaa.

Mikä on Smartvatten Valve?

  • Smartvatten Valven vuotovahti tarjoaa vakuutuksenomaisen ratkaisun kiinteistöjen suojaamiseksi vesivahingoilta.
  • Ennalta määritettyjen parametrien mukaisesti Smartvatten Valve katkaisee veden putkistosta automaattisesti, jos virtausmäärä havaitaan liian suureksi.
  • Smartvatten Valve suojaa kiinteistöä ympäri vuorokauden, jotta kiinteistön omistajat voivat nukkua yönsä rauhassa.
  • Smartvatten Valve on avaimet käteen -ratkaisu, joka sisältää venttiilit, liitännän, pilvipalvelun ja sovelluksen.
  • Smartvattenin tukitiimi on luonnollisesti mukana koko matkan ajan ja varmistaa järjestelmän optimaalisen asennuksen sekä vastaa kysymyksiin yli 15 000 valvotun rakennuksen kokemuksemme perusteella.

Ilmoittaudu SmartWebinaariin tästä

Lue lisää meistä ja palveluistamme

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Smartvatten

Smartvatten on kasvava vuonna 2013 perustettu Pohjois-Euroopan johtava vesitehokkuusteknologian toimittaja. Kehitämme, valmistamme ja myymme kiinteistöalalle ja vesilaitossektorille tuotteita ja palveluita, jotka kattavat veden koko kiertokulun. Luomme vesitehokkaan tulevaisuuden, jossa puhdasta vettä arvostetaan ja sen vastuulliseen käyttöön pyritään jatkuvasti ja kaikkialla maailmassa. Meillä on yli 110 työntekijää kahdeksassa eri maassa ja toimitilat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Hollannissa ja Saksassa. Olemme yritys, jossa niin työntekijät kuin sidosryhmämme ovat sitoutuneita auttamaan globaalin vesikriisin ratkaisemisessa yhdessä innostuen, asiantuntevasti, yhteistyöllä ja vastuullisesti.

Tutustu yritykseen

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

taloyhtiön lumi

13.12.2022

Taloyhtiön lumimuistio

Taloyhtiön vastuulla on jään ja lumen poisto sekä hiekoitus taloyhtiön piha-alueella. Lumet tulee kasata oman pihan alueelle niin, että pelastustiet jäävät vapaiksi. Lumenpudotuksen voi tilata ammattilaiselta.

21.6.2022

Mitä tehdä, kun halutaan aita kiinteistöjen rajalle?

Jos taloyhtiö haluaa aidata tonttinsa, sen täytyy tarkastaa oman kunnan rakennusjärjestys, asemakaava ja alueen rakentamistapaohje. Myös naapurikiinteistön omistajaa täytyy kuulla. Riitoja naapureiden välille voivat aiheuttaa raja-aidan kunnossapitokysymykset.

22.2.2023

Kuukauden kasvo: Asuntokauppa on suurten tunteiden laji

Toimittaja Jaakko Loikkanen tuntee kiinteistönvälittäjän työn, sillä hän vietti lapsena paljon aikaa kiinteistönvälittäjänä toimivan äitinsä työpaikalla. Hän kokosi kiinteistönvälittäjien parhaat kertomukset työstä keväällä ilmestyvään kirjaan.

taloyhtiön vakuutukset

1.3.2023

Taloyhtiön vakuutukset kannattaa kilpailuttaa

Taloyhtiön kannattaa kilpailuttaa vakuutuksensa säännöllisesti. Tinkiminen ei vakuutusasioissa kannata. Erityisesti ison ja kalliin korjaushankkeen lähestyessä taloyhtiön hallituksen on huolehdittava, että kiinteistövakuutus on voimassa.