Paikallinen suurmyymäläsi

suurmyymälä

Olemme tehneet hartiavoimin töitä vuoden 2023 aikana, sillä Laattapisteen myymäläverkosto on uudistunut vaiheittain eri paikkakunnilla. Samalla kun olemme uudistaneet myymäläverkostoamme, olemme tuoneet Pukkilan ikoniset laattasarjat osaksi tuotevalikoimaamme.

Uudet suurmyymälämme ovat kylpyhuoneiden ja lattiapintamateriaalien erikoismyymälöitä, joista löydät tuotteet ja asiantuntijan neuvot niin suuriin, kuin pieniin projekteihin. Paikallisesta suurmyymälästäsi löydät Avainlippu-merkillä huomioidut palvelumme, kuten Muutostyöpalvelun, jolla helpotat arkeasi, kun taloyhtiön putkiremontti on ajankohtainen.

Putkiremontti voi tuntua ahdistavalta, minkä vuoksi olemme halunneet helpottaa Muutostyöpalvelumme avulla niin asukkaiden, kuin esimerkiksi taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijöiden arkea. Muutostyöpalvelumme avulla varmistat sen, että saat remontin päätteeksi juuri sellaisen kylpyhuoneen, joka palvelee tarpeitasi pitkälle tulevaisuuteen. Oikeaoppisesti toteutettu kylppäriremontti lisää myös asunnon arvoa ja asumismukavuutta.

Tutustu Muutostyöpalveluun tarkemmin verkkosivuillamme.

Tuotteet ja palvelut kaikkiin kodin tiloihin

Suurmyymälöidemme tuotevalikoima pitää sisällään paljon muutakin, kuin pelkkiä laattoja. Erikoisliikemyyjämme ja asiantuntijamme puolestaan tuntevat kodin kaikki tilat, eivät pelkkiä kylpyhuoneita. Saman katon alta löydät laattojen ja kylpyhuoneen kalusteiden lisäksi, erilaiset LVI-ratkaisut ja muut lattiapintamateriaalit, kuten vinyylit ja tekstiililaatat.

Remonttiprojektin ei tarvitse aina kattaa koko asuntoa, vaan saat uutta ilmettä esimerkiksi päivittämällä kodin lattiamateriaalit. Esimerkiksi lastenhuoneen lattiamateriaaliksi erinomaisesti sopiva tekstiililaatta voidaan asentaa helposti ja näppärästi liimattomalla TacTiles-tarrakiinnityksellä, mikä mahdollistaa tilojen muokkaamisen lasten kasvaessa ja mieltymysten muuttuessa.

Tällaisiin pieniin uudistuksiin voit hakea inspiraatiota Omamyyjä-palvelumme avulla. Tapaamiseen voit tulla matalalla kynnyksellä, eikä se sido sinua mihinkään. Erikoisliikemyyjämme osaa auttaa sinut alkuun ja inspiroivasta myymälästämme saat ideoita kaikkiin kodin tiloihin.

Vietämme suurmyymälöissämme avajaisia 2.–7.10. Tervetuloa tutustumaan uudistuneisiin myymälöihimme ja huikeisiin avajaistarjouksiin. Lisätietoja tapahtumasta ja avajaistarjouksista löydät verkkosivuiltamme.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Katso myös nämä

energiayhteisö

26.9.2023

Energiayhteisö tuo säästöä osakkaan sähkölaskuun

Vantaalaisen As Oy Rautaluhdin katoille rakennettiin aurinkovoimala, jonka tuottamaa energiaa käytetään taloyhtiön sähkönkulutuksen kattamiseen. Ylijäämäenergia jaetaan osakkaiden kesken. Jakaminen onnistuu paikallisen verkkoyhtiön perustaman virtuaaliverkon kautta.

Isännöitsijän vaihto

22.9.2023

Isännöitsijän vaihto toi kaivatun muutoksen

As Oy Ohjaajantie 10-12:n hallitus turhautui toimimattomaan yhteistyöhön isännöitsijän kanssa. He määrittelivät taloyhtiön tarpeet ja odotukset, ja kilpailuttivat isännöintiyrityksiä. Nyt taloyhtiön arki sujuu toimivan isännöinnin ansiosta.

palovaroitinlaki

23.11.2023

Kaupallinen yhteistyö

Palovaroitinlaki muuttuu 1.1.2024 – Oletko valmis?

Pelastuslaki uudistuu 1.1.2024, minkä myötä vastuu asuinhuoneistojen palovaroittimien ylläpidosta ja toimivuudesta siirtyy asukkaalta taloyhtiölle. Lakimuutoksen tavoitteena on edistää taloyhtiöissä asuvien ihmisten turvallisuutta.

Safetum

säännöllinen kattohuolto

20.9.2023

Kaupallinen yhteistyö

Säännöllinen kattohuolto tuo vakautta vastikkeisiin

Helpoin tapa ennalta ehkäistä mahdollisia katto-ongelmia on säännöllinen ja ennakoiva katon ylläpito. Satojen eurojen vuosittaisilla huoltokustannuksilla voidaan parhaimmillaan välttyä jopa satojentuhansien eurojen yllättäviltä korjauksilta.

Kattotutka Oy

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti