Cervi tekee maailman parasta sisäilmaa

Cervi

Vuonna 2014 perustettu Cervi toimii pääkaupunkiseudulla, Kymenlaaksossa, Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä ja Varsinais-Suomessa. Palveluksessamme on lähes 200 ilmanvaihtoalan ammattilaista.

Cervin palvelut kattavat kaikki ilmanvaihdon huoltamiseen, korjaamiseen ja saneeraamiseen tarvittavat työt. Teemme myös konsultointia ja yhteistyötä mm. ilmanvaihdon suunnittelun kanssa.

Missiomme on olla asiakkaille paras ilmanvaihdon kumppani. Haluamme ymmärtää aidosti asiakkaan tarpeet ja tuoda heille ratkaisuja ja palveluja, joilla parannamme ilman laatua ja siten elämänlaatua. Taloudellisen säästön lisäksi säästyy energiaa ja luonnonvaroja, ja hiilijalanjälki pienenee.

Tutustu palveluihimme: https://www.cervi.fi/

Cervin uutishuone: https://www.cervi.fi/uutishuone

Ota yhteyttä: https://www.cervi.fi/yhteystiedot

CERVI

Ilmanvaihto kuntoon.
Parannamme elämänlaatua parantamalla sisäilmanlaatua

Tutustu yritykseen

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

23.1.2018

Sitra palkittiin maailman johtavana kiertotaloustoimijana

Sitra on valittu maailman johtavaksi julkisen sektorin kiertotaloustoimijaksi The Circulars Awards -kilpailussa Maailman talousfoorumin yhteydessä Davosissa, Sveitsissä. The Circulars Awards -kilpailussa valitaan vuosittain maailman johtavat kiertotaloustoimijat seitsemässä eri kategoriassa. Sitra oli jo viime vuonna yksi sijoittaja-kategorian finalisteista.

2.5.2016

Helen jakaa 30 000 euroa kesätapahtumille

  Helen Oy lahjoittaa yhteensä 30 000 euroa tapahtumille, jotka tavalla tai toisella luovat positiivista energiaa. Maailman parasta kaupunkienergiaa -stipendien hakuaika alkaa 2.5.2016. Kaupunkitapahtumille jaetaan paitsi rahallista tukea, myös näkyvyyttä ja kuuluvuutta Helenin ja yhteistyökumppani Bassoradion kanavissa.

19.6.2017

Igglo uudistaa nyt vuokra-asuntomarkkinaa

Kiinteistövälitystä kymmenen vuotta sitten vavisuttanut Igglo palaa markkinoille ja uudistaa tällä kertaa vuokra-asuntomarkkinaa. Yritys on rakentanut uuden palvelun Igglo Rentin, joka yhdistää vuokralaiset ja vuokranantajat helposti, nopeasti ja tarkasti. Suomessa ensimmäisenä avattu palvelu aikoo maailmanlaajuiseksi vuoden 2018 loppuun mennessä.

2.10.2018

Harhaluulot ylläpitävät sisäilmaongelmia monissa kodeissa – Ilman rakennevuodot sekoitetaan painovoimaiseen ilmanvaihtoon

Sisäilmaan ja ilmanvaihtoon liittyy monia harhaluuloja. Monet suomalaiset uskovat yhä, että kodin ilma vaihtuu luonnollisesti ikkunanpielistä ja lattianraoista. Ilman rakennevuotoja luullaan virheellisesti painovoimaiseksi ilmanvaihdoksi.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti