Kiinteistönvälittäjän menestyksen salaisuudet

Kiinteistönvälittäjän menestyksen salaisuudet -uutuuskirja on mainio inspiraation lähde kiinteistönvälittäjille ja sellaisiksi halajaville. Kirja lupaa auttaa lukijaansa menestymään ja kasvattamaan rahallisia ansioita kiinteistönvälittäjänä pysyvästi.

Kirja antaa paljon käytännön ohjeita kiinteistönvälittäjän työhön, ajankäytön hallinnasta ja fyysisen kunnon ylläpidosta aina asiakaskontaktien hoitamiseen ja myytävien kohteiden markkinointiin. Kirjassa käydään läpi asunnon myynnin vaiheet ja kerrotaan, miten välittäjä pystyy parhaiten edesauttamaan kaupan toteutumista. Lisäksi kirja opastaa muun muassa siinä, miten kiinteistönvälittäjän kannattaa (ja ei kannata) toimia omassa työyhteisössään.

Kirja ohjaa lukijaa havainnoimaan itseään ja hiomaan omia myynti- ja asiakaspalvelutaitojaan. Näin lukija pystyy kehittymään timanttiseksi myynnin ammattilaiseksi ja kiinteistönvälittäjäksi.

Kirjaa voi suositella kaikille kiinteistönvälitysalalla toimiville ja alasta kiinnostuneille.

Kirjan on kirjoittanut YKV, LKV, PTM, FM Mika Saavalainen. Kustantaja on Kiinteistöalan Kustannus Oy.

Tutustu tarkemmin kirjaan ja tilaa se Kiinteistöalan Kustannuksen verkkokaupasta!

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

4.2.2022

Korjausvelkalaskuri helpottaa taloyhtiön asiakirjojen tulkitsemista ja korjausvelan laskemista

Suomen AsuntoSatama Oy LKV:n SatamaPro -tuotekehitysyksikössä syntynyt Korjausvelkalaskuri Talotutka® kertoo selkokielellä taloyhtiön tulevien korjausten kustannuksista. Tekijät väittävät sitä internetin jälkeen suurimmaksi edistysaskeleeksi välitysalalla. Hanketta ovat rahoittaneet EU:n aluekehitysrahasto ja ELY-keskus.

29.3.2022

Myyjälle asuntokaupasta 80.000 euron lasku, vaikka ei tehnyt mitään väärin

Helsingin Sanomat: Turun ydinkeskustassa sijaitseva huoneisto vaihtoi omistajaa vuonna 2017 noin 90 000 eurolla. Nyt myyjä joutuu palauttamaan myyntihinnasta 50 000 euroa korkoineen ja maksamaan oikeudenkäyntikuluja 30 000 euroa. HS kertoo, että taustalla on erikoinen riita, joka aiheutui viranomaisten rekistereissä olevista vääristä tiedoista.

3.5.2022

Ennakoi ja tiedota – Näin onnistut taloyhtiön kevättalkoissa

Nyt on aika alkaa valmistella kevättalkoita. Onnistuneet talkoot syntyvät ennakoiden, tiedottamalla ja suhtautumalla keveästi yhteiseen tekemiseen. Rakkaat naapurit, pannaan piha kuntoon!

3.5.2022

Hoitamaton piha lisää kiinteistönpidon kustannuksia

Taloyhtiön pihan hoitamattomuudella on euromääräinen hinta. Se herättelee huomaamaan, että istutuksia kannattaa hoitaa säännöllisesti. Pihan hoitaminen maksaa, mutta hoitamatta jättäminen se vasta maksaakin.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti