Kiinteistömessut suuremmat kuin koskaan

Kaksipäiväisillä Kiinteistömessuilla on mukana enemmän yrityksiä kuin koskaan. Messut kokoavat yhteen korjausrakentamisen, kiinteistöjen ylläpidon, pintakäsittelyn, julkisivujen kunnostamisen ja viherrakentamisen ammattilaiset 26.–27.9. Messukeskuksessa, Helsingissä.

Rakennusalan hyvä vire näkyy Kiinteistömessuilla, sillä tapahtuma on käytännössä loppuunmyyty. Mukana on lähes 180 yritystä, mikä on enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tapahtuma tarjoaa hyvän näkemyksen toimialan uutuuksiin sekä mielenkiintoista ja asiantuntevaa ohjelmaa aamusta iltaan, kahden päivän ajan.

”Kiinteistömessut on yksi keskeinen kohtaamispaikka, jonne tullaan tapaamaan omia sidosryhmiä ja alan muita ammattilaisia”, kertoo Real Estate Members -kumppanuusverkoston vetäjä, Kiinteistöalan Kustannus Oy:n toimitusjohtaja Veli-Pekka Tihlman.

REM-kumppanit ovat mukana Kiinteistömessuilla hulppealla 200 m2:n suuruisella yhteisosastolla, jossa on mukana 11 kumppaniverkoston toimijaa, osa partnereista on mukana omilla osastoillaan.

”Messuille osallistuminen ja verkostoituminen on tärkeää, ja suuri REM-yhteisosasto tarjoaa pienillekin yrityksille hyvän näkyvyyden ja kustannustehokkaan tavan osallistua messuille”, Tihlman toteaa.

Kaikki alan tuotteet ja palvelut hyvin edustettuina

Tapahtumasta löytyvät kaikki korjausrakentamiseen ja kiinteistöjen ylläpitoon löytyvät tuotteet ja palvelut sekä talotekniikkaratkaisut, energiaan liittyvät, jäte- ja ympäristönhuollon, IT- ja tietotekniikka- sekä puhtauteen liittyvät tuotteet ja -palvelut. Myös ulkoalueiden ja julkitilojen kalusteet ja varusteet ovat esillä.

Laadukas ohjelma pureutuu uusiin energiaratkaisuihin, sisäilman laatuun ja taloyhtiöiden ajankohtaisiin kysymyksiin

Kiinteistömessuilla on laaja kattaus huipputason asiantuntijapuheenvuoroja, haastatteluita ja keskusteluita.

Rakennuslehden keskiviikkoiltapäivään ajoittuva seminaari käsittelee suomalaisten rakennusten sisäilmaongelmia. Seminaarin avaa Rakennuslehden toimituspäällikkö Seppo Mölsä teemalla ”Näin Suomi homehtui”. Sisäilmaongelmista jatkavat THL:n tutkimusprofessori Anne Hyvärinen, FCG Suunnittelu ja Tekniikka Oy:n toimialajohtaja Juhani Pirinen sekä Matinkylän Huolto Oy:n toimitusjohtaja Mikko Peltokorpi.

Energiaan liittyvistä ajankohtaisista asioista puhuvat Fortumin teknologiajohtaja Heli Antila, Messukeskuksen kiinteistöyksikön päällikkö Patrik Kuhlman ja Motivan Harri Heinaro. Taloyhtiöihin ja osakkaisiin liittyvistä kysymyksistä puhuvat Kiinteistöliiton toimitusjohtaja Harri Hiltunen, kehityspäällikkö Jari Virta ja vanhempi lakiasiantuntija Virpi Heinonen. Samasta aihepiiristä puhuvat Isännöintiliiton Pekka Harjunkoski sekä Vahanen Pron Anu Norros.

Kiinteistömessut järjestetään samaan aikaan turvallisuustapahtuma FinnSecin, kyberturvallisuustapahtuma Cyber Security Nordicin, Avita Audiovisual Expon sekä Ahlsell Expon kanssa 26.–27.9. Messukeskuksessa, Helsingissä. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Isännöintiliiton ja Kiinteistöliiton kanssa.

Katso koko ohjelma verkkosivuilta ja ilmoittaudu maksutta kävijäksi Kiinteistömessuille!

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

28.10.2021

Kiinteistömessut järjestetään tammikuussa Messukeskuksessa

Erityisesti isännöitsijöille ja taloyhtiön hallitusten jäsenille suunnattu Kiinteistömessut tarjoaa kävijöilleen kiinnostavia seminaareja ja asiantuntevia puheenvuoroja. Kaksipäiväisen tapahtuman aikana voi myös tutustua alan palvelutarjontaan sekä hankkia hyviä kontakteja tulevia remontti- ja palvelutarpeita silmällä pitäen. Kiinteistömessujen ohjelma nostaa keskiöön aina ajankohtaiset energia-asiat.

20.6.2017

Kiinteistömessujen teemana ”kiinteistöt kuntoon, rakennukset remonttiin”

Mitkä asiat vaikuttavat kiinteistön arvoon? Mitä ovat taloyhtiöiden uudet energiaratkaisut ja miten energian hukkakulutus saadaan kuriin? Mitä on tehokas viestintä taloyhtiöissä?

28.4.2016

Vuokranantaja – ilmoita vuokratulot Verohallintoon

Verovelvollinen on vastuussa siitä, että Verohallintoon ilmoitetaan oikeat ja paikkansa pitävät tiedot. Vuokranantajan tulee ilmoittaa kaikki vuokratulot ja kulut verotuksessa, vaikka kulujen vähentämisen jälkeen ei jäisikään verotettavaa tuloa. Jos vuokranantaja omistaa vain osan vuokratusta kohteesta, tulee vuokranantajan ilmoittaa vain oma osuutensa vuokratuloista ja niihin kohdistuvista menoista.

17.8.2016

Asumismenojen osuus tuloista kasvaa edelleen

Pellervon taloustutkimuksen mukaan asumismenojen kasvu jatkuu. Asumismenot-tutkimuksessa PTT ennustaa asumismenojen kasvavan keskimäärin 2,8 prosenttia vuodessa vuosina 2016–2018. Asumismenot nousevat kerrostalossa omistusasunnossa asuvilla kotitalouksilla keskimäärin 3,2 prosenttia, kerrostalossa vuokra-asunnoissa 2,7 prosenttia ja omakotitaloissa 2,3 prosenttia.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti