Kiinteistöliitto Lounais-Suomi hakee aluepäällikköä

Vastaat Kiinteistöliiton jäsenpalvelujen järjestämisestä Satakunnassa ja Varsinais-Suomen alueella. Olemme uudistamassa omaa palveluorganisaatiotamme ja samalla yhdistämme Satakunnassa kahden itsenäisenä säilyvän paikallisyhdistyksen toiminnanjohtajan tehtävät. Porissa ja Raumalla toimit kummankin paikallisyhdistyksen hallitusten alaisuudessa, sekä kokouksissa esittelijänä ja sihteerinä. Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Jäsenhankinta-, neuvonta-, edunvalvonta- ja tiedotustehtävät edellyttävät hyvää neuvottelu- ja esiintymistaitoa. Työtehtävien hoitamisessa tarvitaan sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä nykyaikaisten viestinnän välineiden hallintaa. Työtehtävän hoitamisessa odotamme käytännönläheistä työotetta ja matkustusvalmiutta. Koko alueen yhdistysten jäsenrekistereiden ylläpito, koulutustilaisuuksien järjestäminen ja säännöllinen jäsenyhteyksien hoito ovat sinulle kuuluvia tehtäviä.

Aluepäällikön toimipiste on Porissa. Esimies on Turussa sijaitsevan aluetoimiston toiminnanjohtaja ja tukenasi ovat aluetoimiston työntekijät, sekä koko valtakunnallisen kattojärjestön Kiinteistöliiton henkilöstö.

Haemme tehtävään henkilöä, joka on motivoitunut osallistumaan ja vaikuttamaan kiinteistöalan kehitykseen. Työtehtävä on itsenäinen ja uusi. Uudella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa tehtävän sisältöön. Korkeakoulutaustainen (esim. AMK) tutkinto on eduksi, kuten myös kiinteistöalaan liittyvä työkokemus.

Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelo ja palkkatoiveesi konsulttitoimistollemme 14.4.2019 mennessä: www.intersearch.fi/fi/tyopaikat

Lisätietoja työpaikasta Kiinteistöliitto Lounais-Suomen nettisivuilla

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

Opiskelijatyö

17.8.2023

Opiskelijatyö sopii taloyhtiöidenkin tarpeisiin

Taloyhtiö voi käyttää projekteissaan myös kiinteistöalan opiskelijoiden palveluita. Opiskelijat voivat tehdä esimerkiksi pysäköintiselvityksiä tonteille, piha-alueiden vaaituksia, maalajimäärityksiä sekä laatia vaikkapa talon huoltokirjan. Työtä valvoo vastuuopettaja.

lainakatto

15.12.2022

Kiinteistöliitto tuomitsee isännöintialan kartellimenettelyt

Kiinteistönomistajia eli taloyhtiöitä edustava Kiinteistöliitto tuomitsee kartelliin syyllistyneiden isännöintialan toimijoiden menettelyt.

korjausrakentaminen

16.3.2023

Kiinteistöliitto Uusimaa: Asuminen ei saa enää kallistua

EU-parlamentti on hyväksynyt lakiehdotuksen, jolla tähdätään nopeisiin energiatehokkuuden parannuksiin kiinteistöissä. Valitut keinot eivät ole järkeviä, arvostelee Kiinteistöliitto Uusimaa.

20.2.2023

Työtaistelut hidastavat helmikuun Kiinteistölehden jakelua

Lehden helmikuun numero ilmestyy torstaina 23. helmikuuta, mutta sen jakelu lukijoille voi viivästyä merkittävästi. Painettu lehti voi saapua postiluukuista vasta kahden viikon päästä.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti