Kiinteistöala palkitsee osaajia

Kiinteistöalan Vuosiseminaari 2014 ”Kunnian hetket” -tilaisuudessa palkittiin jälleen alan menestyjiä, tulokkaita ja innovatiivisia liiketoimintaratkaisuja.

Teknologiasta tuotteiksi säätiön -palkinto Renor Oy:lle

Säätiön 20 000 euron tunnustuspalkinto luovutettiin Renor Oy:lle. Yritys toteuttaa toimitilatarpeisiin soveltuvia ratkaisuja uuden elinkaaren ansaitseviin kiinteistöihin kehittyvissä kaupunkiympäristöissä kestävän kehityksen mukaisesti.

Säätiö haluaa tämän vuoden palkinnolla korostaa ja palkita energiatehokkuutta, uusiutuvan energian käyttöä ja kasvihuonepäästöjen vähentämistä. Kunniamaininnan toiminnastaan kestävän kehityksen mukaisesti sai Citycon Oyj.

Start-up -palkinto

Ensimmäistä kertaa seminaarissa järjestettiin myös kiinteistöalan Start‐up -tilaisuus yhdessä FIBANin (Finnish Business Angels Network) ja Teknologiasta Tuotteiksi ry:n kanssa. Enkelisijoittaja Jaakko Salminen kertoi tilaisuuden aluksi, mikä herättää enkelisijoittajan kiinnostuksen ja mitä start‐upit sijoittajalta odottavat; Start‐upiin sijoittaminen on riskialtista, joten luonnollisesti taloudellisen menestyksen lisäksi sijoittaja odottaa yritykseltä ja sen perustajatiimiltä 100 %:sta panostamista toimintaan. Hyvän tiimin merkitys koetaan kaikkein tärkeimpänä tekijänä startup-yrityksen menestymiseksi. Taloudellista tukea enemmän start‐upit odottavat sijoittajan sijoittavan yritykseensä osaamista ja aikaa, jopa arjen tekoja.

Teknologiasta Tuotteeksi yhdistys palkitsi 5 ehdokkaan joukosta parhaimmaksi start‐up -yritykseksi äänestetyn ehdokkaan, RF SensIT:n, 10 000 euron rahapalkinnolla liiketoimintansa jatkokehittämiseksi. Yritys tuottaa järjestelmiä ja palveluita rakennusten kosteuden seurantaan.

Kiinteistöalan Uroteko 2014

Kiinteistöalan Uroteko 2014 myönnettiin seminaariosallistujien äänestyksellä Hanna Kalevalle KTI Kiinteistötieto Oy:stä.  KTI on Hannan johdolla sitkeästi, läpinäkyvyyttä ja avoimuutta kasvattamalla, pyrkinyt lisäämään kiinteistöalan tietoa ja menestystä.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

24.1.2020

Kiinteistöalan Kustannus Oy hakee toimitusjohtajaa

Oletko kiinteistö- tai kustannusalaa tunteva ammattitaitoinen ja aikaansaava johtaja? Haluatko lähteä luotsaamaan hyvässä tuloskunnossa olevaa kiinteistöalan johtavaa sisällöntuottajaa kohti 2030–lukua? Toimitusjohtajana saat vastuullesi Kiinteistöalan Kustannus Oy:n operatiivisen ja strategisen johtamisen.

15.12.2017

Kunniamerkki ansioituneille taloyhtiön toimijoille

Suomen Kiinteistöliitto myöntää tunnustuksia ansiokkaasta työstä kiinteistöalalla. Kiinteistöliiton kunniamerkki on tunnustus kiinteistöalan pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta työstä. Kunniamerkkejä voivat hakea kaikki kiinteistöalan toimijat.

6.2.2017

Safetum Oy osaksi kiinteistöalan luotettavien kumppaneiden verkostoa

REM eli Real Estate Members on kiinteistöalalla toimivien huippuosaajien muodostama verkosto, joka tekee kiinteistöalaa ja asiakkaita hyödyntävää yhteistyötä ja kehittää kumppanuusajattelua. Yhteistyöverkoston jäsenet edustavat kiinteistöalalla oman sektorinsa kärkeä. ”Olemme erittäin iloisia, että kuulumme kiinteistöalan huippuosaajien joukkoon ja saamme olla edistämässä kiinteistöalan toimintaa.

3.9.2015

Kiinteistöalan Kustannus Oy uudisti verkkopalvelujaan

Verkkopalveluja käytetään yhä enenevässä määrin tablet-laitteilla ja älypuhelimilla, ja modernin verkkopalvelun täytyykin toimia kaikissa päätelaitteissa. Kiinteistöalan Kustannus Oy on jatkanut verkkopalvelujensa uudistamista. Alkuvuodesta Suomen Kiinteistölehden verkkosivut uudistuivat ja nyt oli verkkokaupan www.kiinkust.fi vuoro.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti