Kiinteistöala palkitsee osaajia

Kiinteistöalan Vuosiseminaari 2014 ”Kunnian hetket” -tilaisuudessa palkittiin jälleen alan menestyjiä, tulokkaita ja innovatiivisia liiketoimintaratkaisuja.

Teknologiasta tuotteiksi säätiön -palkinto Renor Oy:lle

Säätiön 20 000 euron tunnustuspalkinto luovutettiin Renor Oy:lle. Yritys toteuttaa toimitilatarpeisiin soveltuvia ratkaisuja uuden elinkaaren ansaitseviin kiinteistöihin kehittyvissä kaupunkiympäristöissä kestävän kehityksen mukaisesti.

Säätiö haluaa tämän vuoden palkinnolla korostaa ja palkita energiatehokkuutta, uusiutuvan energian käyttöä ja kasvihuonepäästöjen vähentämistä. Kunniamaininnan toiminnastaan kestävän kehityksen mukaisesti sai Citycon Oyj.

Start-up -palkinto

Ensimmäistä kertaa seminaarissa järjestettiin myös kiinteistöalan Start‐up -tilaisuus yhdessä FIBANin (Finnish Business Angels Network) ja Teknologiasta Tuotteiksi ry:n kanssa. Enkelisijoittaja Jaakko Salminen kertoi tilaisuuden aluksi, mikä herättää enkelisijoittajan kiinnostuksen ja mitä start‐upit sijoittajalta odottavat; Start‐upiin sijoittaminen on riskialtista, joten luonnollisesti taloudellisen menestyksen lisäksi sijoittaja odottaa yritykseltä ja sen perustajatiimiltä 100 %:sta panostamista toimintaan. Hyvän tiimin merkitys koetaan kaikkein tärkeimpänä tekijänä startup-yrityksen menestymiseksi. Taloudellista tukea enemmän start‐upit odottavat sijoittajan sijoittavan yritykseensä osaamista ja aikaa, jopa arjen tekoja.

Teknologiasta Tuotteeksi yhdistys palkitsi 5 ehdokkaan joukosta parhaimmaksi start‐up -yritykseksi äänestetyn ehdokkaan, RF SensIT:n, 10 000 euron rahapalkinnolla liiketoimintansa jatkokehittämiseksi. Yritys tuottaa järjestelmiä ja palveluita rakennusten kosteuden seurantaan.

Kiinteistöalan Uroteko 2014

Kiinteistöalan Uroteko 2014 myönnettiin seminaariosallistujien äänestyksellä Hanna Kalevalle KTI Kiinteistötieto Oy:stä.  KTI on Hannan johdolla sitkeästi, läpinäkyvyyttä ja avoimuutta kasvattamalla, pyrkinyt lisäämään kiinteistöalan tietoa ja menestystä.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

taloyhtiö palvelut kiinteistöala

27.5.2022

Mitä taloyhtiön kannattaa muistaa palveluita ostaessa?

Taloyhtiöt tarvitsevat monia ulkopuolisten tuottamia palveluita muun muassa kiinteistön ylläpitoon ja korjaushankkeisiin. Siksi ne ovat merkittävä kiinteistöalan työllistäjä. Mutta mitä palveluita ostaessa on hyvä muistaa?

16.12.2021

Kaupallinen yhteistyö

Kiinteistön omistajien on priorisoitava ihmiset suhteessa työpaikan tekniikkaan

Vuosina 2020–21 kiinteistöala on joutunut muuttamaan toimintatapojaan koko maailmaa koettelevassa ennennäkemättömässä tilanteessa. Elämä, työnteko ja yhteydenpitotavat ovat mullistuneet, ja siksi arkielämämme on muuttunut olennaisesti ja ehkä myös pysyvästi. Saadakseen tietoja näiden muutosten vaikutuksista kiinteistöalaan ja koko yhteiskuntaan WiredScore tilasi tutkimuksen Live.

WiredScore

3.12.2021

Isännöinnin pitää tuottaa taloyhtiölle lisäarvoa

Asunto-osakeyhtiölaki antaa yhtiön johdolle eli hallitukselle ja isännöitsijälle selkeän tehtävän. Heidän on huolellisesti toimien edistettävä yhtiön etua. Lainsäädännöllistä viitekehystä peilaten hallitus ja isännöitsijä istuvat samalla puolella pöytää päätöksiä tehdessä.

11.3.2022

Taloyhtiöiden kannattaa varautua kyberhyökkäyksiin

Joulukuussa joukko hakkereita tunkeutui Pohjoismaissa ja Baltiassa toimivan Nordic Choice -hotelliryhmän järjestelmään. Tämä tehtiin sähköpostilla, jossa mukana ollut tiedosto huijattiin lataamaan. Virus levisi ja lukitsi varauksia, sisään- ja uloskirjautumisia sekä uusien huoneavaimien luomista käsittelevän järjestelmän.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti