Kiinteistö- ja rakennusalan koulutuksessa missiona laatu

Tekniikan tohtori Jarno Tuimala on nimitetty Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:n toimitusjohtajaksi. Tuimala aloitti Kiinkossa vuoden alussa pitkäaikaisen toimitusjohtajan, Keijo Kaivannon, jäätyä eläkkeelle.

Haluamme jatkaa korkean laadun tavoittelua ja jalkauttamista

Kiinteistö- ja rakennusala koskettaa usealla tavalla jokaista meistä; Asunnot, rakentaminen, kiinteistöjen huolto ja ylläpito, isännöinti, välitystyö jne. – Kiinko on toiminut alan kouluttajana jo yli 35 vuotta ja on saavuttanut merkittävän aseman myös laadun puolestapuhujana.

”Kiinko tulee jatkamaan alan kehittämistä ja pitämään laadukasta toimintaa missionaan. Kiinteistöalan kouluttajana se on yksi tärkeimmistä tehtävistämme.”, kertoi Tuimala toimitusjohtajien kapulanvaihtotilaisuudessa 27. tammikuuta Helsingissä.

Kiinko uudistuu ja uudistaa

Laadun kehittäminen edellyttää jatkuvaa osaamisen uudistamista ja halua uudistua. Myös Kiinkon omat toimintatavat uudistuvat; viime vuonna käynnistetty sisäinen laatuprojekti kehittyy laadukkaammiksi arjen toiminnoiksi ja tavoiksi kohdata asiakas.

Laadun parantaminen tarkoittaa panostusta oleelliseen. Kyse on myös asenteesta viedä työt sovitusti maaliin. Kaivanto on tehnyt kattavan työn, ja Kiinkon opiskelijat sekä kumppanit ovat vieneet sanomaa kentälle. Tällä tiellä on hyvä edetä ja kehittää myös uutta.”, jatkaa Tuimala.

Tuimala on toiminut aiemmin Hyria koulutus Oy:n toimitusjohtajana ja rehtorina.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

taloyhtiö palvelut kiinteistöala

27.5.2022

Mitä taloyhtiön kannattaa muistaa palveluita ostaessa?

Taloyhtiöt tarvitsevat monia ulkopuolisten tuottamia palveluita muun muassa kiinteistön ylläpitoon ja korjaushankkeisiin. Siksi ne ovat merkittävä kiinteistöalan työllistäjä. Mutta mitä palveluita ostaessa on hyvä muistaa?

17.5.2022

Hulevedet hallintaan järkevästi

Hulevedet, eli sade- ja sulamisvedet voivat muodostua ongelmaksi, jos niillä ei ole paikkaa, johon valua. Kiinteistöliiton lakineuvonnasta kerrotaan, mitä kiinteistönomistajan ja kunnan tulee tehdä hulevesille.

kiinteistöveron korotukset

2.11.2022

Kiinteistöliitto: kiinteistöveron tuntuvat korotukset torjuttava

Kiinteistöliitto vaatii, että kiinteistöveron korotusta kohtuullistetaan. Kiinteistöveron korotus olisi näillä näkymin suuri myös vuonna 2024. Liitto on jättänyt asiasta kirjelmän valtiovarainministerille.

Rakentamisen laatu

28.9.2022

Kuukauden kasvo: Rakentamisen laadun edistäjä

Rakentamisen Laatu RALA ry:n uusi toimitusjohtaja Kirsi Hautala kertoo, mihin suuntaan RALA tulee tulevina vuosina kehittymään. Varmaa on, että se tulee edelleen toimimaan kestävän ja laadukkaan rakentamisen edistäjänä.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti