Kiinnostus julkisivujen huoltotöihin kasvussa

Kiinteistönomistajien kiinnostus julkisivujen huoltotöitä kohtaan on lisääntynyt. Nyt kysytään erityisesti julkisivujen saumauksia ja pesua sekä huoltomaalausta.

Korjausrakentamisen kasvun myötä myös huoltokorjausten määrä on selvästi noussut. Korjausrakentamiseen erikoistunut Consti on vastannut kysyntään lisäämällä ja monipuolistamalla kiinteistöille tarjottavia Service-palvelujaan.

– Viimeisen vuoden aikana erityisesti taloyhtiöiden pitkäaikaishuollon tarve on korostunut. Haluamme tarjota asiakkaillemme myös pienimuotoisia huoltopalveluja, vaikka markkinoilla meidät usein mielletäänkin isojen urakoiden korjausrakentajaksi, Consti Julkisivut Oy:n toimitusjohtaja Risto Kivi kertoo.

Kiven mukaan yhtiö kasvattaa Service-markkinoitaan. Tuoreimpia varmistuneita kauppoja on vuokra-asuntoyhtiö VVO:n kanssa solmittu sopimus kuuden kohteen pitkäaikaishuollosta.

Huolto- ja ylläpitopalveluilla varmistetaan, että kiinteistöjen korjaustarpeet havaitaan ajoissa. Säännöllinen huolto pidentää kiinteistön käyttöikää. Consti Julkisivuissa on Service-urakoille kokonaan oma yksikkönsä, joka vastaa niin huoltotöiden suunnittelusta kuin toteutuksesta.

– Huoltotöiden toteutuksen lisäksi tarjoamme apua myös huoltotarpeen kartoittamisessa. Esimerkiksi energiatehokkuutta parannettaessa ei huolehdita vain pattereista ja ilmanvaihdosta vaan koko julkisivuvaipan eli katon, ikkunoiden, sokkelin ja julkisivupintojen tiivistyksestä, neuvoo projektipäällikkö Petri Silvennoinen.

VVO:n lisäksi Constin viimeaikaisia Service-asiakkaita ovat muun muassa Helsingin Asumisoikeus Oy, Asokodit, Espoon Asunnot ja Corbel Oy.

Consti tarjoaa Service-palveluita myös konsernin muissa toimialayksiköissä eli Consti Talotekniikassa ja Consti Korjausurakoinnissa.

Artikkeli: Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

21.1.2022

Kaupallinen yhteistyö

Talvi – Nyt on aika toimia!

Elementtisaumojen uudistaminen tavallisesti vie 1-2 kuukautta taloa kohden, mutta yksittäisen asukkaan kohdalla haitta on vain muutamia päiviä. Julkisivukorjaukset ja huoltotyöt ajoittuvat pääsääntöisesti huhti-marraskuun väliin. Eli aikaan, jolloin parvekkeilla ja pihalla haluttaisiin viettää aikaa, sekä ikkunoita pitää auki.

Saumalaakso

As Oy Helmiäispolku 7

29.6.2022

Kaupallinen yhteistyö

Uutta pintaa As Oy Helmiäispolku 7:ään

As Oy Helmiäispolku 7 Helsingin Näkinpuistossa saa pintaansa uutta väriä. Saumalaakso uusi kohteen julkisivujen saumat pari vuotta sitten. Maalaustöiden ohessa tiilipinnat suojakäsitellään eli impregnoidaan.

Saumalaakso

19.11.2021

Nuoria kiinnostavat etupäässä uudehkot asunnot

Asunnon omistaminen nähdään Suomessa yhä todella tärkeänä. JM Suomen kyselytutkimukseen vastanneista tuhannesta 18-75 -vuotiaasta suomalaisesta 67 prosenttia oli sitä mieltä, että oman asunnon omistaminen on joko todella tärkeää tai melko tärkeää. Lähes puolet (47 %) vastasi, että olisi tällä hetkellä valmis ostamaan 90- tai 2000 -luvulla rakennetun asunnon.

julkisivun kunnossapito

22.7.2022

Tarkista julkisivusi

Kiinteistön julkisivuihin kertyy jatkuvasti likaa, levää, hometta, sammalta ja jäkälää. Ne kannattaa siivota säännöllisesti pois, jotta pinta pysyy pidempään kunnossa. Näin taloyhtiö säästää myös rahaa, kun julkisivua ei tarvitse olla jatkuvasti uusimassa.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti