Kiinnostus julkisivujen huoltotöihin kasvussa

Kiinteistönomistajien kiinnostus julkisivujen huoltotöitä kohtaan on lisääntynyt. Nyt kysytään erityisesti julkisivujen saumauksia ja pesua sekä huoltomaalausta.

Korjausrakentamisen kasvun myötä myös huoltokorjausten määrä on selvästi noussut. Korjausrakentamiseen erikoistunut Consti on vastannut kysyntään lisäämällä ja monipuolistamalla kiinteistöille tarjottavia Service-palvelujaan.

– Viimeisen vuoden aikana erityisesti taloyhtiöiden pitkäaikaishuollon tarve on korostunut. Haluamme tarjota asiakkaillemme myös pienimuotoisia huoltopalveluja, vaikka markkinoilla meidät usein mielletäänkin isojen urakoiden korjausrakentajaksi, Consti Julkisivut Oy:n toimitusjohtaja Risto Kivi kertoo.

Kiven mukaan yhtiö kasvattaa Service-markkinoitaan. Tuoreimpia varmistuneita kauppoja on vuokra-asuntoyhtiö VVO:n kanssa solmittu sopimus kuuden kohteen pitkäaikaishuollosta.

Huolto- ja ylläpitopalveluilla varmistetaan, että kiinteistöjen korjaustarpeet havaitaan ajoissa. Säännöllinen huolto pidentää kiinteistön käyttöikää. Consti Julkisivuissa on Service-urakoille kokonaan oma yksikkönsä, joka vastaa niin huoltotöiden suunnittelusta kuin toteutuksesta.

– Huoltotöiden toteutuksen lisäksi tarjoamme apua myös huoltotarpeen kartoittamisessa. Esimerkiksi energiatehokkuutta parannettaessa ei huolehdita vain pattereista ja ilmanvaihdosta vaan koko julkisivuvaipan eli katon, ikkunoiden, sokkelin ja julkisivupintojen tiivistyksestä, neuvoo projektipäällikkö Petri Silvennoinen.

VVO:n lisäksi Constin viimeaikaisia Service-asiakkaita ovat muun muassa Helsingin Asumisoikeus Oy, Asokodit, Espoon Asunnot ja Corbel Oy.

Consti tarjoaa Service-palveluita myös konsernin muissa toimialayksiköissä eli Consti Talotekniikassa ja Consti Korjausurakoinnissa.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

epävarmuus

22.2.2023

Epävarmuus lisää kiinnostusta vuokra-asumiseen

Vuokra-asuntojen kysyntä lähti nousuun viime vuoden lopulla taloudellisen epävarmuuden kasvaessa, selviää Suomen Vuokranantajien ja Vuokraovi.comin markkinakatsauksesta. Vuokrat nousivat ja markkinointiajat lyhenivät. Erityisesti suuret vuokra-asunnot kiinnostavat.

kestävä asuminen

12.9.2023

Lakimuutos kannustaa kestävään asumiseen

Kesäkuussa voimaan tullut lakimuutos kannustaa taloyhtiöitä kestävää asumista edistäviin hankkeisiin. Uudistuksista, joilla parannetaan merkittävästi kiinteistön tai rakennuksen käytön kestävyyttä, voidaan vastedes päättää enemmistöpäätöksellä.

julkisivuremontista

14.2.2023

Kaupallinen yhteistyö

Kaikki, mitä taloyhtiön julkisivuremontista tulee tietää

Julkisivuremontti on yksi taloyhtiön suurimmista remonteista. Hyvin toteutettuna se lisää kiinteistön arvoa ja parantaa asumismukavuutta. Lue tästä, miten remontissa voi onnistua parhaalla tavalla.

Raksystems

taloyhtiön vakuutukset

1.3.2023

Taloyhtiön vakuutukset kannattaa kilpailuttaa

Taloyhtiön kannattaa kilpailuttaa vakuutuksensa säännöllisesti. Tinkiminen ei vakuutusasioissa kannata. Erityisesti ison ja kalliin korjaushankkeen lähestyessä taloyhtiön hallituksen on huolehdittava, että kiinteistövakuutus on voimassa.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti