Kesäkuun Suomen Kiinteistölehti tutustuu taloyhtiösaunoihin

kesäkuun Suomen Kiinteistölehti

Yhteissaunojen uusi tuleminen, pienen taloyhtiön hallinto, pihan ja puutarhan myrkylliset kasvit. Muun muassa näihin aiheisiin paneutuu kesäkuun Suomen Kiinteistölehti.

Vielä vuosituhannen vaihteessa jopa yksiöihin rakennettiin huoneistosaunoja, ja yhteissaunoja muutettiin toisiin käyttötarkoituksiin. Nyttemmin suunta on muuttunut, ja taloyhtiösaunat tekevät jälleen uutta tuloa. Millaisia ratkaisuja yhteissaunojen korjausrakentamisessa tätä nykyä suositaan, selviää artikkelista Taloyhtiösauna pesi kasvonsa.

Kesällä taloyhtiön pihalla pääsee nauttimaan kukkaloistosta. Osa koristekasveista on kuitenkin jopa vaarallisen myrkyllisiä. Mitä niistä tulisi tietää, käy ilmi artikkelista Pihan myrkylliset kaunottaret.

Isännöinti asunto-osakeyhtiössä voi olla myös omatoimista. Kerromme, mitä oman toimen ohella isännöitsijänä toimivan tulee tietää vastuistaan ja velvollisuuksistaan. Lisäksi kokenut oto-isännöitsijä antaa vinkkinsä tehtävään ryhtyvälle.

Vierailemme myös mikkeliläisessä As Oy Riviparkossa, jossa on vahva kehittämisen henki. Pieni koko voi olla taloyhtiön etu, kun asioita halutaan hoitaa yhdessä.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset aiheet löydät taloyhtiöiden omasta lehdestä, Suomen Kiinteistölehdestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

22.1.2018

Kiinteistölehden lakipähkinät 2017

Kiinteistölehden lakipähkinät on koonti vuonna 2017 Suomen Kiinteistölehdessä julkaistuista lakipähkinöistä. Kysymyksiin vastaavat Suomen Kiinteistöliiton, Kiinteistöliitto Uusimaan ja Suomen Vuokranantajien asiantuntijat. Kuka maksaa hissin?

22.5.2017

Museovirasto esittää Suomenlinnan suojelemista

Suomenlinna on yksi maamme tunnetuimmista historiallisista kohteista. Sen suojelua ei kuitenkaan ole tähän mennessä ratkaistu lopullisesti, vaikka valtio ja Helsingin kaupunki ovatkin sitoutuneet alueen suojeluun ja kehittämiseen. Nyt Museovirasto on päättänyt esittää Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselle Suomenlinnan suojelemista rakennusperinnön suojelemisesta annetun lain nojalla.

9.1.2019

Vuoden 2018 lakipähkinät

Tähän artikkeliin on koottu kaikki Suomen Kiinteistölehdessä vuonna 2018 julkaistut lakipähkinät. Tilintarkastaja vai toiminnantarkastaja? Heinäkuussa 2010 muuttunut asunto-osakeyhtiölaki toi kokonaan uuden käsitteen asunto-osakeyhtiömaailmaan – toiminnantarkastus ja toiminnantarkastaja.

9.1.2020

Alueelliset Kiinteistölehdet Uudellemaalle ja Lounais-Suomeen

Suomen Kiinteistölehti panostaa alueellisiin aiheisiin julkaisemalla tänä vuonna kaksi uutta alueellista Kiinteistölehteä yhteistyössä Kiinteistöliitto Uusimaan ja Lounais-Suomen kiinteistöyhdistysten kanssa. Helmi-, touko-, loka- ja joulukuussa valtakunnallisen Suomen Kiinteistölehden yhteydessä jaetaan Kiinteistölehti Uusimaa ja Kiinteistölehti Lounais-Suomi. Lehdet keskittyvät ajankohtaisiin, taloyhtiöille keskeisiin kiinteistönpidon haasteisiin.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti