Kesäkuun Suomen Kiinteistölehti tutustuu taloyhtiösaunoihin

kesäkuun Suomen Kiinteistölehti

Yhteissaunojen uusi tuleminen, pienen taloyhtiön hallinto, pihan ja puutarhan myrkylliset kasvit. Muun muassa näihin aiheisiin paneutuu kesäkuun Suomen Kiinteistölehti.

Vielä vuosituhannen vaihteessa jopa yksiöihin rakennettiin huoneistosaunoja, ja yhteissaunoja muutettiin toisiin käyttötarkoituksiin. Nyttemmin suunta on muuttunut, ja taloyhtiösaunat tekevät jälleen uutta tuloa. Millaisia ratkaisuja yhteissaunojen korjausrakentamisessa tätä nykyä suositaan, selviää artikkelista Taloyhtiösauna pesi kasvonsa.

Kesällä taloyhtiön pihalla pääsee nauttimaan kukkaloistosta. Osa koristekasveista on kuitenkin jopa vaarallisen myrkyllisiä. Mitä niistä tulisi tietää, käy ilmi artikkelista Pihan myrkylliset kaunottaret.

Isännöinti asunto-osakeyhtiössä voi olla myös omatoimista. Kerromme, mitä oman toimen ohella isännöitsijänä toimivan tulee tietää vastuistaan ja velvollisuuksistaan. Lisäksi kokenut oto-isännöitsijä antaa vinkkinsä tehtävään ryhtyvälle.

Vierailemme myös mikkeliläisessä As Oy Riviparkossa, jossa on vahva kehittämisen henki. Pieni koko voi olla taloyhtiön etu, kun asioita halutaan hoitaa yhdessä.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset aiheet löydät taloyhtiöiden omasta lehdestä, Suomen Kiinteistölehdestä.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

19.4.2022

Suomen Kiinteistölehden uudeksi päätoimittajaksi Mirva Brola

Maan johtava taloyhtiöiden asioihin erikoistunut media Suomen Kiinteistölehti saa uuden päätoimittajan. FM Mirva Brola, 39, aloittaa lehden päätoimittajana 1.7.2022 alkaen. Brola toimii nykyisin Suomen Kiinteistölehden toimituspäällikkönä.

taloyhtiölaina kallistunut reippaasti

2.9.2022

Uusi taloyhtiölaina kallistunut roimasti

Uuden taloyhtiölainan hinta on noussut reippaasti, selviää Suomen Kiinteistölehden tuoreesta lainavertailusta. Korkojen nousu tuntuu myös vanhoissa taloyhtiölainoissa. Myös sijoitusasuntolainan hinta on nousussa.

Suomen Kiinteistölehti

25.5.2022

Suomen Kiinteistölehden levikki kasvaa

Suomen Kiinteistölehden levikki kasvaa. Tuoreen levikintarkastuksen mukaan Kiinteistölehden numerokohtainen levikki viime vuonna oli 32 304 kappaletta. Kasvua edelliseen vuoteen oli 2,3 %.

17.12.2021

Asuntopoliittisen selonteon toimenpide-ehdotuksia arvostellaan suppeiksi ja yksipuolisiksi

Valtioneuvosto julkisti eilen esityksen Asuntopoliittiseksi kehittämisohjelmaksi vuosiksi 2021–2028. Suomen Vuokranantajat ja Rakennusteollisuus RT sanovat kannanotoissaan, että hallituksen linja asuntopolitiikassa nojaa liiaksi valtion tukemaan ARA-tuotantoon. Suomen Vuokranantajien toiminnanjohtajan Sanna Hughesin mielestä selonteossa unohdetaan toimivan asuntomarkkinan merkitys kohtuuhintaiseen asumiseen.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti