Keittiöpuutarha

Keittiöpuutarha – Siemenestä lautaselle -kirja on jokaisen keittiöpuutarhurin unelmateos, kasvatitpa kasveja sitten parissa kukkalaatikossa parvekkeella tai kasvihuoneessa talon pihalla.

Monipuolinen kirja auttaa valitsemaan oikeat kasvit keittiöpuutarhaan, hoitamaan kasvimaata oikein ja hyödyntämään sadon antimia ruoanlaitossa. Kirjassa esitellään mukavasti erilaisiin puutarhoihin sopivia ruokakasveja sekä opastetaan kasvien kylvössä, kasvatuksessa ja sadon suunnittelussa. Kirjan värikäs kuvitus inspiroi lukijaa ja auttaa ymmärtämään käsiteltyjä asioita.

Parveke- tai terassipuutarhuria ilahduttaa kirjan oma erillinen luku pienen tilan keittiöpuutarhasta. Luvussa kerrotaan muun muassa mitä parvekeviljelyssä on hyvä muistaa, miten ilmansuunta kannattaa huomioida kasvivalinnoissa ja millaiset kasvit sopivat ruukkukasvatukseen.

Kirjan lopussa on tukku herkullisia reseptejä, jotka auttavat hyödyntämään oman keittiöpuutarhan satoa monella tavalla.

Kirjan ovat kirjoittaneet Kati Jukarainen, Maria Kesänen ja Hanna Sumari. Kustantaja on Readme.fi.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

17.6.2016

Hallituksen tehtävät ja vastuut

Hallituksen tehtävät ja vastuut -uutuuskirja selvittää, mitä taloyhtiön hallituksen tehtäviin kuuluu ja millä tavoin hallitus on vastuussa toimistaan. Kirja listaa tiiviisti hallituksen keskeiset, lakisääteiset tehtävät sekä kertoo, mitä hallituksen tulee ottaa huomioon delegoidessaan tehtäviään isännöinnille, valvoessaan isännöinnin toimintaan ja pannessaan täytäntöön yhtiökokouksen päätöksiä. Kirjassa tarkastellaan myös taloyhtiön hallituksen vastuutilanteita ja annetaan hallitukselle käytännön vinkit siihen, […]

10.3.2016

Urakoitsijan takuuvastuu – Tilaajan opas

Urakoitsija vastaa siitä, että urakan lopputulos täyttää urakkasopimuksessa määritellyt vaatimukset. Jos urakkakohteessa havaitaan töiden valmistumisen jälkeen virhe, tällöin vedotaan tyyppisesti urakoitsijan takuuvastuuseen. Siitä määrätään Rakennusurakan yleisissä sopimusehdoissa (YSE 1998).

17.6.2016

Perinnemestarin tyylikirja

Perinnemestarin tyylikirja – Talon osat aikakausittain 1700–1970 esittelee maassamme käytetyt rakennustyylit jugendista ja 1920-luvun klassisismista aina funktionalismiin ja modernismiin. Kirjassa tutustutaan kunkin aikakauden tyylin ominaispiirteisiin sekä siihen, miltä tyylin mukainen rakennus, kiinteä sisustus ja kalusteet näyttävät. Kirja auttaakin tunnistamaan oman talon iän ja tyylin, jolloin remontissa ja sisustamisessa helpompi tehdä oikeita valintoja.

21.12.2015

Kiinteistökalenteri 2016

Kiinteistökalenteri on kiinteistöalan klassikko, joka on pitänyt kiinteistöväkeä ajan tasalla jo vuosikymmeniä. Kalenterin 34. vuosikerta, Kiinteistökalenteri 2016, ilmestyi marraskuussa.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti