Kaupunkikalustaja reagoi nopeasti

Ympäristökalusteiden valmistaja Lehtovuori Oy on jo pitkään ollut ympäristöystävällisyyden edelläkävijä. Koronakriisi on todistanut, että yrityksessä osataan edelleen reagoida nopeasti, kirjoittaa Ylöjärven Uutiset.

Kun koronavirus sumensi yhteiskunnan ja talouden näkymät, Lehtovuori Oy:ssä ryhdyttiin toimiin heti. Yrityksen suunnitteluosasto kehitti nopeastu uudenlaisen siirrettävän telineen käsidesin annostelijalle. ”Toimitukset alkoivat muutamassa viikossa idean syntymisestä. Bakteereita torjuvalla maalilla pinnoitetuista telineistä tulee epäilemättä jatkossa uusi, pysyvä kaluste julkisiin tiloihin kuten kauppakeskuksiin ja virastoihin”, toimitusjohtaja Eero Ojanen sanoo.

Lehtovuori Oy on aiemminkin kehittänyt innovaatioita kaupunkiympäristön hyväksi. Ylöjärvellä valmistetaan esimerkiksi jäteasioita, jotka on varustettu aurinkokennoilla toimivilla puristimilla. ”Mottomme on aina ollut, että haluamme olla iloksi sekä ihmisille että ympäristölle. Jäteastiat, joista roskat eivät pursuile, pitävät lähiympäristön siistinä, ja aurinkokennolla toimivat puristimet säästävät luontoa moni tavoin”, Ojanen kertoo.

City Solar -jäteastioissa on yritykselle paljon potentiaalia, toimitusjohtaja Ojanen arvioi. Lisäksi kasvava vientiyritys panostaa myös laajaan tuotevalikoimaan, jotta asiakas saa kokonaisuuden vaatimat kalusteet, huollot ja varaosat samasta paikasta. Vaikka Lehtovuori hakee kasvua isoista kaupungeista, asiakkaissa on myös yksittäisiä taloyhtiöitä, joille tehdään roska- ja polkupyöräkatoksia.

Lue lisää täältä.

 

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

palovaroitin

26.11.2022

Pidä palovaroitin ajan tasalla

Vanha palovaroitin ei toimi yhtä hyvin kuin uusi. Siksi se tulisi uusia 5–10 vuoden välein. Myös taloyhtiö voi ottaa aktiivisen roolin palovaroittimien toiminnan ylläpitämisessä.

vesimittarit

19.4.2023

Vesimittari näyttää väärin – tarkista nämä asiat

Helsinkiläinen taloyhtiö huomasi joidenkin asukkaiden vesilaskujen olevan poikkeuksellisen pieniä. Syynä oli vika lämpimän veden mittareissa. Asiantuntijan mukaan vesimittarit asennetaan usein väärin.

vastikkeita maksamatta

31.1.2023

Vastikkeita maksamatta yhä useammassa taloyhtiössä

Talouden taantuma ja kasvaneet elinkustannukset näkyvät taloyhtiöissä osakkeenomistajien maksuvaikeuksina. Yhä useammalla on vaikeuksia maksaa vastikkeita taloyhtiölle. Tällaisessa tilanteessa taloyhtiön turvana toimii tehokas vastikevalvonta ja viime kädessä hallintaanottomenettely.

viemärinkuvaus

3.11.2022

Milloin viemärikuvaus on tarpeen?

Taloyhtiön viemäreitä kannattaa tutkia säännöllisesti. Viemärikuvaus paljastaa piilevät viat, ja niihin ehditään reagoida ajoissa. Uuden talon viemärit kannattaa kuvata jo ensimmäisen kymmenvuotistarkastuksen lähestyessä.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti