Kauppakeskus AINOAn laajennus avautuu tänään

Tapiolan kauppakeskus AINOAn viimeinen laajennusosa avautuu tänään 24.10.2019. Valmiissa kauppakeskuksessa on yli 100 liikettä ja noin 2 000 maanalaista parkkipaikkaa.

Laajennuksen rakennustöistä vastasi SRV ja sen myötä AINOAn liiketilojen kokonaispinta-ala kasvaa merkittävästi, 30 000 neliömetristä 50 000 neliömetriin. Kauppakeskuksen kaupallinen johtaja Marja-Liisa Neuvonen LähiTapiolalta kertoo, että kauppakeskuksessa on käytetty vain vähäpäästöisiä materiaaleja ja sen sisätiloissa on käytetty elementteinä myös viherseiniä ja -kattoja.

Kauppakeskuksen laajennus on osa Tapiolan keskustan uudistamista, joka jatkuu vuoteen 2020 saakka.

Lue lisää SRV:n tiedotteesta.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

29.10.2014

Puuvillan Kauppakeskus avautuu historialliseen tehdasmiljööseen

Kauppakeskus Puuvilla avataan huomenna, 30. lokakuuta Porissa. Se on Satakunnan suurin ja Suomen 11.

24.8.2015

Kauppakeskusten kävijämäärät lähes ennallaan

Kauppakeskusten kävijämäärät pysyivät lähes ennallaan vuoden toisella neljänneksellä viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna. Suomen Kauppakeskusyhdistyksen indeksi osoittaa 0,2 prosentin kasvua kävijöiden määrässä. Kokonaismyynti kauppakeskuksissa puolestaan laski 1,1 prosenttia.

17.10.2019

Pasilan Tripla avaa ovensa tänään

250 liiketilallaan Suomen ja Pohjoismaiden suurin kauppakeskus Mall of Tripla avautuu tänään 17.10.2019. Myös Triplan pysäköintilaitos ja uusi Pasilan asema avaavat tänään ovensa. Kauppakeskuksen avautuessa sen liiketiloista on vuokrattu 96 prosenttia.

21.1.2021

Olympiastadionin remontointi on Vuoden 2020 Betonirakenne

Helsingin Olympiastadionin perusparannus ja uudistaminen laajennusosineen palkitaan Vuoden 2020 Betonirakenteena vaativasta ja taitavasta arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta sekä laadukkaasta rakennuttamisesta ja toteutuksesta. Betonirakenteet ja -pinnat ovat rakennuksen korjaus- ja laajennustyössä laajalti esillä niin ulko- kuin sisätiloissa. Perusparannus ja laajennustyö on toteutettu hienostuneesti ja suojellun rakennuskokonaisuuden rakennustaiteelliset arvot huolella säilyttäen.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti