Itä-Suomi ja Lappi saivat uudet toiminnanjohtajat

Kiinteistöliitto Itä-Suomen toiminnanjohtajaksi Piia Moilanen

Kiinteistöliitto Itä-Suomen toiminnanjohtajana on aloittanut työt 1.8. alkaen tradenomi Piia Moilanen. Aikaisemmin Moilanen työskenteli viestinnän, tiedotuksen ja asiakkuuksien parissa palvelupäällikkönä jäteyhtiö Jätekukko Oy:ssä. Toiminnanjohtajana vuodesta 1993 ansiokkaasti työskennellyt Mirjami Kauppinen jää eläkkeelle 1.4.2019. Kiinteistöliitto Itä-Suomen palvelukeskus Kuopiossa palvelee Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon kiinteistöyhdistysten jäseniä. Itä-Suomen alueella jäseniä on noin 2.200, joista suurin osa asunto-osakeyhtiöitä. Palvelukeskuksessa työskentelee toiminnanjohtajan lisäksi jäsensihteeri.

Seija Jordan Kiinteistöliitto Lappi ry:n uusi toiminnanjohtaja

Seija Jordan on aloittanut työt Kiinteistöliitto Lappi ry:n toiminnanjohtajana 1.8.2018. Hän siirtyi yhdistyksen palvelukseen Realia Isännöinti Oy:n isännöitsijän tehtävistä. Isännöitsijänä hän toimi noin 16 vuotta. Taloyhtiöiden asioista karttui vuosien aikana runsaasti kokemusta. Tätä ennen hän toimi Kiinteistömaailma LKV Ari Kokkosella vuokravälittäjänä. Kiinteistöalan työkokemus on kertynyt noin 20 vuodelta. ”Mielelläni neuvon ja opastan taloyhtiön hallituksen jäseniä uudessa työssäni”, sanoo Seija Jordan

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

hankesuunnittelu korjaushanke

27.5.2022

Hankesuunnittelu säästää kuluja

Kun taloyhtiö valmistautuu korjausurakkaan, kannattaa ennen urakan aloittamista tehdä hankesuunnitelma. Kiinteistöliitto Pirkanmaan neuvontainsinööri Kaisa Kettunen kertoo, mitä hankesuunnittelussa kannattaa muistaa.

kyberturvallisuus

4.10.2022

Kyberturvallisuus huomioon taloyhtiössä

Erilaiset taloyhtiön toimintaan liittyvät laitteet ja järjestelmät ovat alttiita kyberhyökkäyksille. Siksi vanhan taloyhtiön kannattaa varautua kyberuhkiin kartoittamalla laitteensa, ja vaihtaa ne uusiin jos mahdollista.

29.3.2022

Taloyhtiöiden hallitusten jäsenet keskimäärin lähellä eläkeikää

Kiinteistöliiton selvityksen mukaan taloyhtiöiden hallitusten jäsenistä ainoastaan 12 prosenttia on alle 44-vuotiaita. 65–74-vuotiaita on 39 prosenttia, 55–64-vuotiaita 23 prosenttia ja yli 75-vuotiaita 13 prosenttia. Pääkaupunkiseudulla keski-ikä on noin 60 ja muualla Suomessa 63 vuotta.

17.10.2022

Nykyaikainen ilmanvaihto mukautuu asukkaiden tarpeisiin

Hyvä ilmanvaihto takaa terveellisen sisäilman. Nykyaikainen ilmanvaihto mukautuu asukkaiden tarpeisiin ja vaihtelevaan henkilömäärään. Ilman poistoilmaventtiilien säännöllistä puhdistusta ei sisäilma kuitenkaan pysy raikkaana.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti