Isännöintiyritys 2015 -palkinto Kotkan Isännöintipalvelu Oy:lle

Isännöintiliiton Isännöintiyritys 2015 -palkinnon sai Kotkan Isännöintipalvelu Oy. Yrityksellä on suunnitelmallinen ja pitkäjänteinen ote niin omassa toiminnassa kuin asiakastaloyhtiöidenkin johtamisessa.

Isännöintiliitto antoi Isännöintiyritys 2015 -palkinnon Kotkan Isännöintipalvelu Oy:lle. Yrityksen määrätietoinen toiminta näyttää tietä isännöintialan kehitykselle.

Isännöintiliitto palkitsi tänä vuonna erityisesti tavoitteellisuutta ja suunnitelmallisuutta. Lisäksi huomiota kiinnitettiin asukasviestinnän panostukseen ja asukkaiden huomioimiseen asiakkaina.

– Haluamme saada taloyhtiöiden osakkaat ajattelemaan taloyhtiön asioita pitkällä tähtäimellä, Kotkan Isännöintipalvelu Oy:n toimitusjohtaja Juha Ranta kertoo.

Kotkan Isännöintipalvelu käy kaikissa taloyhtiöissä läpi jonkin teeman päätökset samana vuonna. Esimerkiksi viime vuonna tapetilla olivat asukasturvallisuusasiat, sitä ennen on käsitelty muun muassa hankesuunnittelua ja energiatehokkuutta. Asiakkaat koulutetaan aiheesta syksyllä, ja isännöitsijät käyvät asiakkaiden kanssa aiheeseen liittyvät päätökset järjestelmällisesti läpi talven ja kevään aikana.

– Näin huolehdimme siitä, että kaikissa taloyhtiöissä tulevat käsitellyksi myös ne kehittämisasiat, jotka eivät kuulu vuosittaisiin rutiineihin, Ranta sanoo.

Tänä vuonna yritys on ottanut kaikkien asiakkaidensa kanssa teemaksi taloyhtiön strategian. Yritys kouluttaa hallitusten jäsenet yhteisessä teemaillassa, ja kahdessa taloyhtiössä pilotoidaan asukaskyselyä tahtotilan määrittämiseksi.

Isännöintiliiton tehtävä on tuoda esiin hyvän isännöinnin merkitystä. Kotkan Isännöintipalvelu toimii tässä määrätietoisena pioneerina alueellaan.

Palkinto luovutettiin Isännöintipäivillä Turussa 17.9.2015. Isännöintiliitto palkitsee vuosittain alalla ansioituneita isännöintiyrityksiä, isännöitsijöitä ja isännöintitekoja. Isännöintipäivät on isännöintialan suurin vuosittainen tapahtuma, jonne alan ammattilaiset kokoontuvat kouluttautumaan ja verkostoitumaan.

Kotkan Isännöintipalvelu Oy

  • perustettu vuonna 2000
  • työllistää yhdeksän henkilöä
  • toimii Kotkassa, Kotkan Opiskelija-asunnot Oy:n omistama
  • Isännöi 40 asunto-osakeyhtiökohdetta sekä Kotkan Opiskelija-asunnot Oy:n asuntoja

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

20.10.2021

Kaupallinen yhteistyö

Miksi korjaushankkeeseen kannattaa palkata puolueeton projektipäällikkö?

Kokeneenkaan isännöitsijän aika ei riitä kaikkeen. Jotta isännöitsijä kykenee suoriutumaan päätehtävästään, eli isännöinnistä, on korjaushankkeiden aikaa vievät työt järkevää ulkoistaa kokonaan tai osittain ulkopuoliselle asiantuntijalle. Taloyhtiön isoimpiin korjaushankkeisiin palkataan yhä useammin ulkopuolinen projektipäällikkö jo hankkeen alkumetreillä.

Raksystems

20.10.2021

Kaupallinen yhteistyö

Rivitalon energiakulut aisoihin

Pian alkava Hattelmalantie 8–10:n energiaremontti rahoitetaan Nordean historian ensimmäisellä vihreän taloyhtiön lainalla. – Vihreä rahoitus ohjaa tulevaisuudessa taloyhtiöiden korjauksia energiatehokkuuden parantamiseen, arvioi Kimmo Karvinen. 1970-luvun rivitalon maalämpö, aurinkosähkö ja muut energiatehokkuusparannukset rahoitetaan energian säästöllä.

HSY

21.6.2022

Mitä tehdä, kun halutaan aita kiinteistöjen rajalle?

Jos taloyhtiö haluaa aidata tonttinsa, sen täytyy tarkastaa oman kunnan rakennusjärjestys, asemakaava ja alueen rakentamistapaohje. Myös naapurikiinteistön omistajaa täytyy kuulla. Riitoja naapureiden välille voivat aiheuttaa raja-aidan kunnossapitokysymykset.

taloyhtiön hallitus

25.5.2022

Uuden hallituksen toimintatavat selviksi heti hallituskauden alussa

Kun taloyhtiöön on valittu uusi hallitus, se kokoontuu järjestäytymiskokoukseen. Siellä kannattaa sopia pelisäännöistä, viestinnästä ja uusien jäsenten perehdyttämisestä.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti