Isännöintikoulutus uudistuu, Isännöintiliitto ja Kiinko tiiviiseen yhteistyöhön

 Isännöintiliitto ja Kiinteistöalan Koulutuskeskus aikovat yhteistyössä laittaa isännöintialan koulutuksen uuteen uskoon.
– Isännöintialalla tarvitaan monipuolista osaamista ja uusia tarpeita on tulossa. Isännöintipalvelut erikoistuvat, asukkaita palvellaan verkossa, taloyhtiöille laaditaan strategioita, kuvaa Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä alan muutoksia.

– Yhteistyössä Kiinkon kanssa tuemme isännöintipalveluiden kehittymistä. Kiinkolla on tunnettuja koulutusohjelmia, kuten ITS ja AIT, joiden kehittämisessä haluamme olla vahvasti mukana. Yhteistyössä kehitämme myös Isännöintipäiviä alan ykköstapahtumana, Heikkilä kertoo konkreettisista tavoitteista. Kiinko hoitaa jatkossa Isännöintipäivien seminaariohjelman ja järjestelyt.

– Kiinkolla on paljon kokemusta suurten seminaarien järjestämisestä. Isännöintipäivät 14.-16.9.2016 Jyväskylässä ovat ennennäkemättömän kiinnostavat, Jarno Tuimala lupaa. Vuonna 2015 Isännöintipäivät kokosi yli 1000 alan vaikuttajaa Turun Logomoon.

Isännöintiliitto omistaa 15 % Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:stä. Uusi yhteistyösopimus tiivistää yhteistyötä merkittävästi. Osana yhteistyötä Isännöintiliiton kehityspäällikkö Heikki Kauranen siirtyy Kiinteistöalan Koulutuskeskukseen ja ottaa siellä vastuuta isännöintialan asiakkaiden yhteydenpidosta ja palvelujen kehittämisestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

27.2.2015

Kiinteistö- ja rakennusalan koulutuksessa missiona laatu

Tekniikan tohtori Jarno Tuimala on nimitetty Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:n toimitusjohtajaksi. Tuimala aloitti Kiinkossa vuoden alussa pitkäaikaisen toimitusjohtajan, Keijo Kaivannon, jäätyä eläkkeelle. Haluamme jatkaa korkean laadun tavoittelua ja jalkauttamista Kiinteistö- ja rakennusala koskettaa usealla tavalla jokaista meistä; Asunnot, rakentaminen, kiinteistöjen huolto ja ylläpito, isännöinti, välitystyö jne.

16.2.2015

Jaana Lehto Kiinkon uudeksi rehtoriksi

Jaana Lehto, KTM, on nimitetty Kiinkon rehtoriksi. Kehitysjohtajana Kiinkossa työskentelevä Lehto siirtyy tehtävään 1.4.2015 nykyisen rehtorin, Keijo Kaivannon, siirtyessä eläkkeelle. Kiinko on kouluttanut kiinteistö- ja rakennusalaa lähes 40 vuotta.

5.4.2016

Kiinko uudisti ilmeensä

Osana uutta strategiaansa Kiinko on uudistanut visuaalisen ilmeensä. Uusi värimaailma ja logo näkyvät sähköisissä ja painetuissa materiaaleissa 5.4.2016 alkaen. ”Haluamme muuttaa tiedon taidoksi ja toiminnaksi.

12.2.2016

Kiinteistötyönantajat ry Kiinkon omistajaksi

Kiinteistötyönantajat ry on ostanut 2 %:n osuuden Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy Kiinkon osakkeista. Kiinteistötyönantajat ry on kiinteistöalan työnantajajärjestö ja kiinteistöpalveluja tuottavien yritysten elinkeinopoliittinen edunvalvontajärjestö. Kiinteistötyönantajat ry:llä on noin 400 jäsenyritystä, jotka työllistävät 80 % koko yksityisen kiinteistöpalvelualan henkilöstöstä.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti