Isännöintikoulutus uudistuu, Isännöintiliitto ja Kiinko tiiviiseen yhteistyöhön

 Isännöintiliitto ja Kiinteistöalan Koulutuskeskus aikovat yhteistyössä laittaa isännöintialan koulutuksen uuteen uskoon.
– Isännöintialalla tarvitaan monipuolista osaamista ja uusia tarpeita on tulossa. Isännöintipalvelut erikoistuvat, asukkaita palvellaan verkossa, taloyhtiöille laaditaan strategioita, kuvaa Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä alan muutoksia.

– Yhteistyössä Kiinkon kanssa tuemme isännöintipalveluiden kehittymistä. Kiinkolla on tunnettuja koulutusohjelmia, kuten ITS ja AIT, joiden kehittämisessä haluamme olla vahvasti mukana. Yhteistyössä kehitämme myös Isännöintipäiviä alan ykköstapahtumana, Heikkilä kertoo konkreettisista tavoitteista. Kiinko hoitaa jatkossa Isännöintipäivien seminaariohjelman ja järjestelyt.

– Kiinkolla on paljon kokemusta suurten seminaarien järjestämisestä. Isännöintipäivät 14.-16.9.2016 Jyväskylässä ovat ennennäkemättömän kiinnostavat, Jarno Tuimala lupaa. Vuonna 2015 Isännöintipäivät kokosi yli 1000 alan vaikuttajaa Turun Logomoon.

Isännöintiliitto omistaa 15 % Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:stä. Uusi yhteistyösopimus tiivistää yhteistyötä merkittävästi. Osana yhteistyötä Isännöintiliiton kehityspäällikkö Heikki Kauranen siirtyy Kiinteistöalan Koulutuskeskukseen ja ottaa siellä vastuuta isännöintialan asiakkaiden yhteydenpidosta ja palvelujen kehittämisestä.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

22.12.2021

Isännöintiliitto tuomitsee alan epäeettisen toiminnan ja kehottaa tuomaan sidonnaisuudet avoimesti esille

Kiinteistölehti siteerasi 20.12. Yen julkaisemaa uutista, jossa kerrottiin oululaisen isännöintiyrityksen saaneen alan valvontaelimeltä, Auktorisointi ISA ry:ltä jo toisen varoituksen kahden vuoden sisään. Molemmissa tapauksissa isännöintiyrityksen työntekijöitä oli valittu taloyhtiön hallitukseen valtakirjoilla.

21.2.2022

Isännöintiliitto: Valtion energiatukihankkeet ovat taloyhtiöille riittämättömiä

Energia-avustukset koetaan tarpeelliseksi, jotta taloyhtiöiden hankkeet käynnistyisivät. Avustuksella on iso merkitys yhtiökokouksen päätöksenteossa. – Taloyhtiöiden isoissa hankkeissa eurot ohjaavat keskustelua vahvasti.

avustusrahaa

3.11.2022

Avustusrahaa tarjolla historiallisen paljon

Valtion avustusrahaa korjausten tekoon on ollut tänä vuonna tarjolla historiallisen paljon. Kiinteistöliitto ja Isännöintiliitto ovat kuitenkin huolissaan siitä, etteivät kaikki taloyhtiöt hyödynnä tukimahdollisuuksia.

17.2.2022

Valaisinpalot lisääntyivät, kiuaspalot vähenivät – eniten sähköpaloja aiheuttaa lieden varomaton käyttö

Sähkölaitteesta tai -asennuksesta alkaneita tulipaloja oli vuonna 2021 enemmän kuin vuonna 2020, mutta vähemmän kuin viitenä aiempana vuonna. Sähköpalolla tarkoitetaan tulipaloa, joka saa syttymisenergiansa suoraan sähköstä, esimerkiksi liedestä, kiukaasta, kylmälaitteesta, valaisimesta tai sähköasennuksesta. – Yleensä sähköpalon taustalla on sähkölaitteen väärä tai virheellinen käyttö, asennus tai huollon laiminlyönti, Tukesin sähköpaloasiantuntija Jukka Lepistö sanoo.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti