Isännöintikoulutus uudistuu, Isännöintiliitto ja Kiinko tiiviiseen yhteistyöhön

 Isännöintiliitto ja Kiinteistöalan Koulutuskeskus aikovat yhteistyössä laittaa isännöintialan koulutuksen uuteen uskoon.
– Isännöintialalla tarvitaan monipuolista osaamista ja uusia tarpeita on tulossa. Isännöintipalvelut erikoistuvat, asukkaita palvellaan verkossa, taloyhtiöille laaditaan strategioita, kuvaa Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä alan muutoksia.

– Yhteistyössä Kiinkon kanssa tuemme isännöintipalveluiden kehittymistä. Kiinkolla on tunnettuja koulutusohjelmia, kuten ITS ja AIT, joiden kehittämisessä haluamme olla vahvasti mukana. Yhteistyössä kehitämme myös Isännöintipäiviä alan ykköstapahtumana, Heikkilä kertoo konkreettisista tavoitteista. Kiinko hoitaa jatkossa Isännöintipäivien seminaariohjelman ja järjestelyt.

– Kiinkolla on paljon kokemusta suurten seminaarien järjestämisestä. Isännöintipäivät 14.-16.9.2016 Jyväskylässä ovat ennennäkemättömän kiinnostavat, Jarno Tuimala lupaa. Vuonna 2015 Isännöintipäivät kokosi yli 1000 alan vaikuttajaa Turun Logomoon.

Isännöintiliitto omistaa 15 % Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:stä. Uusi yhteistyösopimus tiivistää yhteistyötä merkittävästi. Osana yhteistyötä Isännöintiliiton kehityspäällikkö Heikki Kauranen siirtyy Kiinteistöalan Koulutuskeskukseen ja ottaa siellä vastuuta isännöintialan asiakkaiden yhteydenpidosta ja palvelujen kehittämisestä.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

Isännöinnin auktorisointi

28.9.2023

Isännöinnin auktorisointi – mitä se merkitsee?

Auktorisointi takaa, että isännöitsijä tai isännöintiyritys osaa hoitaa taloyhtiön asioita ja toimii isännöinnin eettisten ohjeiden mukaan. Auktorisoinnin vaatimukset ovat korkeat, ja auktorisoituja isännöintiyrityksiä valvovat Isännöintiliitto ja ISA-yhdistys.

14.12.2022

Isännöintiala saa uudet eettiset ohjeet

Isännöintiliitto on hyväksynyt isännöinnin uudet eettiset ohjeet, joita on valmisteltu kolme vuotta. Eettiset ohjeet tulevat voimaan helmikuun alussa 2023.

15.12.2022

Isännöintikartelli johti miljoonien seuraamusmaksuihin

Markkinaoikeus on antanut päätöksen helmikuussa 2021 esiin tulleesta isännöintikartellijutusta. Asianosaiset määrättiin maksamaan liki viiden miljoonan euron seuraamusmaksut.

taloyhtiötapahtuma

12.4.2023

Taloyhtiötapahtuma kutsuu messukeskukseen 20. huhtikuuta

Taloyhtiöväki kerääntyy torstaina 20 huhtikuuta Helsingin Messukeskukseen, jossa järjestetään Taloyhtiö 2023 -tapahtuma. Mukana on yli sata näytteilleasettajaa, ja monipuolinen ohjelma sisältää puheenvuoroja mielenkiintoisista aiheista. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti