HTHJ-verkkokurssikokonaisuus antaa eväät hallitustyöskentelyyn

Putkiremontti tulossa, yhtiökokous edessä, palvelusopimukset kilpailutettavana? Taloyhtiön hallituksessa tarvitaan tietoa monelta alalta ja mitä pätevöityneempiä ihmisiä hallituksessa toimii, sitä paremmin asiat hoituvat. Verkkokurssikokonaisuus HTHJ* – Hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen antaa mainiot eväät taloyhtiön hallituksessa toimimiseen.

Taloyhtiön hallituksessa tarvitaan tietoa monelta alalta ja mitä pätevöityneempiä ihmisiä hallituksessa toimii, sitä paremmin asiat hoituvat. Uusi verkkokurssikokonaisuus HTHJ* – Hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen antaa mainiot eväät taloyhtiön hallituksessa toimimiseen.

Verkkokurssille voi osallistua milloin ja missä tahansa

Kurssikokonaisuuteen on koottu tärkeää tietoa taloyhtiön toiminnan eri alueilta hallituksen vastuista ja taloudenpidosta kiinteistön ylläpitoon saakka. Kokonaisuus koostuu viidestä verkkokurssista:

  • Hallituksen tehtävät ja vastuut
  • Taloyhtiön yhtiökokous
  • Taloyhtiön talous
  • Taloyhtiön sopimukset ja kilpailutus
  • Kiinteistön ylläpito

Verkkokurssien osallistujat saavat käyttöönsä tulostettavan kurssimateriaalin, joiden avulla asiat voi palauttaa mieleen myös myöhemmin. Kokonaisuuteen kuuluu myös loppukoe. Kun loppukoe on hyväksytty, kurssin osallistuja voi tulostaa itselleen Hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen -sertifikaatin.

Verkkokurssit ovat Suomen Kiinteistöliiton asiantuntijoiden laatimia ja Kiinteistöalan Kustannus Oy:n tuottamia.

Maksuton Kiinteistöliiton jäsenille

Kurssikokonaisuus on maksuton Kiinteistöliiton yli 26 000:n jäsentaloyhtiön hallitusten jäsenille ja puheenjohtajille. Taloyhtiölle, joka ei vielä ole Kiinteistöliiton jäsen, kurssi maksaa 199 euroa.

Konkareille ja keltanokille

Monipuolisen tietopaketin tavoitteena on toimia sekä hallitustyötä aloitteleville perehdytysmateriaalina, että kokeneemmille kertauksena tai uusia näkökulmia tuovana kokonaiskatsauksena.

Pilottijaksoon osallistuneilta saadun palautteen perusteella kurssikokonaisuus toimii hyvin. Kurssin suorittaneiden palautteessa on kehuttu monipuolisia kurssimateriaaleja ja helppoa suoritustapaa. Palautteen perusteella kurssi vastaa todelliseen tarpeeseen. Yhdessä palautteessa ehdotettiin jopa, että kurssin suorittamisen pitäisi olla hallitukseen pääsyn ehtona.

*) Kiinteistöalan Kustannus Oy:n rekisteröity tavaramerkki.

Tutustu HTHJ-kurssikokonaisuuteen ja ilmoittaudu mukaan: https://www.kiinkust.fi/tuote/hthj

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

Isännöinnin auktorisointi

28.9.2023

Isännöinnin auktorisointi – mitä se merkitsee?

Auktorisointi takaa, että isännöitsijä tai isännöintiyritys osaa hoitaa taloyhtiön asioita ja toimii isännöinnin eettisten ohjeiden mukaan. Auktorisoinnin vaatimukset ovat korkeat, ja auktorisoituja isännöintiyrityksiä valvovat Isännöintiliitto ja ISA-yhdistys.

älykkäät ratkaisut

7.12.2023

Älykkäät ratkaisut vähentävät energiankulutusta

Älykkäät ratkaisut lisäävät energiatehokkuutta kiinteistössä valitsemalla kulloinkin taloudellisimman energiamuodon sekä hyödyntämällä sähkön edullisimpia tuntihintoja. Älykkyyttä kannattaa ensin lisätä taloyhtiön järjestelmiin ja vasta sen jälkeen huoneistoihin.

taloudellinen hyvinvointi

29.11.2023

Kaupallinen yhteistyö

Säästäminen ja lainojen yhdistely – tie taloudelliseen hyvinvointiin

Taloudellisen hyvinvoinnin rakentaminen vaatii viisaita päätöksiä. Tässä artikkelissa tutustutaan kahteen tärkeään seikkaan, jotka voivat muodostaa vankan perustan vauraammalle taloudelle: säästämiseen ja lainojen yhdistelyyn.

Halvinlaina.fi

hissin

1.8.2023

Peruskorjaus ja huolto varmistavat turvallisen hissin

Helsingissä Kiinteistö Oy Eteläranta 6–Unioninkatu 7:ssä tehtiin kesällä 2020 hissin peruskorjaus. Korjaus kesti viisi viikkoa ja lopputuloksena oli talon henkeen sopiva hissi. Suomessa hissien korjausvelka on kasvanut viime vuosina.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti