Homekoira kertoo työstään maaliskuun Kiinteistölehdessä

Homeen ja sädesienen etsiminen on hyödyllinen koiran virka. Koiran kuono on lahjomaton, vaikka ihmisen pitääkin tulkita tulokset ja tehdä jatkotutkimukset.

Pian postiluukustasi putoaa Suomen Kiinteistölehden maaliskuun numero. Homeen jäljittämisestä koiran avulla kertoo Jukka Sirenin artikkeli.

Pihojen ja leikkialueiden kevätkunnostus alkaa pian. Aiheesta on maaliskuun Kiinteistölehdessä Infografiikka ja kaksi asiantuntija-artikkelia. Kerrostaloasukkaiden virkistysalueita ovat myös parvekkeet, joiden viihtyisäksi saamisesta kertoo Talvikki Lyytisen artikkeli.

Yhä useammassa taloyhtiössä haluaisivat osakkaat itse asennuttaa sähköautolleen latauslaitteistoja. Miten se järjestyy ja miten vastuut jaetaan, siitä kertoo Kiinteistöliitto Uusimaan asiantuntijan Katriina Sarekosken haastattelu.

Paljon yleisempiä ovat kuitenkin osakkaiden omat remontit kylpyhuoneissa. Kun taloyhtiö sitten tekee putkiremontin koko kiinteistöön, aletaan miettiä, hyvitetäänkö osakkaita näistä omatoimiremonteista – ja jos, niin paljonko ja miten? Tästä kertovat Joachim Lindholm ja Aki Rosén, joilta on juuri ilmestynyt aiheesta kirjakin.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta. Digiversion lehdestä voit lukea jo nyt.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti