Fastighetstidningen: Digiratkaisut keskiöön

Kiinteistöala on monessa asiassa päässyt digitalisoinnissa pitemmälle kuin yleisesti uskotaankaan. Nyt täytyisi keskustella siitä, miten me käsittelemme digitalisaatiota. Näin sanoo Fastighetstidningenin verkkolehdessä Fastighetsägarna Servicen digipäällikkö (chief digital officer) Christoffer Börjesson.

Hänen mukaansa digitalisointia ajatellaan usein puhtaasti teknisenä kehityksenä. Mutta sen tuoma muutos kiinteistöalalla merkitsee myös tarvetta löytää liiketoimintaa ja arvoa digitalisoinnista.

Suuret haasteet löytyvät Börjessonin mielestä sen selvittämisestä, kuinka digimuutos vaikuttaa liiketoimintaan. Kiinteistöalan on myös mietittävä, kuinka se houkuttelee uusia digitalisaation osaavia lahjakkuuksia.

Lue koko artikkeli Fastighetstidningenin verkkolehdestä.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

10.10.2023

Korjausrakentaminen ja energia esillä Kiinteistömessuilla

Kiinteistömessut järjestetään jälleen 11.–12. lokakuuta Helsingin Messukeskuksessa neljän vuoden tauon jälkeen. Kiinteistölehti on mukana messuilla REM-yritysten yhteisosastolla.

hoitovastikkeet kasvussa

28.3.2023

Taloyhtiöiden hoitovastikkeet kovassa kasvussa

Hoitokulujen nousu uhkaa useamman kuin joka viidennen taloyhtiön maksukykyä, selviää Kiinteistöliiton kyselystä. Vastikerästit ovat kuitenkin pysyneet maltillisina, eikä valtaosa yhtiöistä ole joutunut perimään ylimääräisiä vastikkeita.

15.3.2023

Kiinteistölehden vaalikysely: Hanna Kosonen / Keskusta

Keskustan Hanna Kososen vastaukset Kiinteistölehden eduskuntavaalikyselyyn.

asuinrakennusten energia-avustus

21.12.2022

Asuinrakennusten energia-avustus jatkuu ensi vuonna

Valtioneuvosto on antanut asetuksen asuinrakennusten energia-avustusten jatkamisesta vuonna 2023. Avustusta voi hakea monenlaisiin hankkeisiin, mutta ehtona on energiatehokkuuden huomattava parantuminen. Avustusten rahoittamilla energiaremonteilla saavutetaan merkittävät säästöt niin taloudellisesti kuin energiakulutuksessakin.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti