Energiatehokas taloyhtiö kutsuu kylään

Nyt pääsee tutustumaan ennakkoluulottomaan ja innovatiiviseen taloyhtiöön. As Oy Pohjolankatu 18-20 järjestää vierailupäivän maanantaina 4.6. klo 16–19. Vierailupäivässä esitellään taloyhtiön remontit ja uudistukset. Tilaisuudessa on myös asiantuntijoiden tiiviitä puheenvuoroja taloyhtiöiden energiansäästöstä ja sitä auttavasta tekniikasta. Tarjolla makkaraa, kahvia ja mehua!

Tampereella tehtiin viime kevättalvena historiaa. Taloyhtiö ryhtyi energian myyjäksi ja kauppasi sähkölaitokselle kaukolämpöä. Kiinteistölehden jo vuosia seuraama As Oy Tampereen Pohjolankatu 18–20 on siitä alkaen myynyt ”liikalämmön” takaisin kaupungin verkkoon.

As Oy Tampereen Pohjolankatu 18–20 on muutenkin vuosien varrella saanut mainetta ennakkoluulottomista energiaratkaisuistaan.

– Meillä on jo kolmisen vuotta ollut käytössä lämmön talteenotto. Tuotamme aurinkoenergiaa ja talomme on tiivis.  Näin meille syntyy toisinaan ylimääräistä lämpöenergiaa, sanoo taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Pertti Vesterinen.

Taloyhtiö on myös asennuttanut maalämmön ja ottaa lämpöä talteen viemärin jätevedestäkin.

 

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

isännöinti keskittyy

22.9.2022

Isännöinti keskittyy – etu vai haitta?

Isännöinti on Suomessa perinteisesti ollut hyvin pirstaloitunutta ja isännöintiyritykset pieniä. Viime vuosina alalla on tapahtunut selkeää keskittymistä, kun isoimmat yritykset hakevat kasvua yritysostoin. Siksi taloyhtiön kannattaa olla tarkkana isännöitsijän vaihtuessa.

jätekeräys

19.5.2023

Jätekeräys kuntoon pienellä pihalla

As Oy Porvoon Rauhankatu 39 uusi jäteastiansa kolme vuotta sitten. Vanha jätepiste sijaitsi talon seinustalla ja oli siten paloturvallisuusriski. Jätelain muutokset voivat tuottaa vaikeuksia erityisesti pienille taloyhtiöille, mutta ratkaisuja löytyy.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

energiatarkastus

29.7.2022

Helppo energiatarkastus taloyhtiöiden apuna

Kiinteistöjen energiatehokkuudella on iso merkitys ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja taloyhtiön taloudessa. Energiatehokkuus parantaa myös asumisen laatua. Energiatehokkuuden parantaminen kannattaa aloittaa helpolla ja kustannustehokkaalla energiatarkastuksella.

ilmastoviisas taloyhtiö

12.9.2022

Ilmastoviisautta taloyhtiöille

Suomen Kiinteistöliitto on käynnistänyt Ilmastoviisas taloyhtiö -kiertueen, jossa vieraillaan yhdeksällä paikkakunnalla ympäri Suomen. Kiertueella keskustellaan taloyhtiöiden kanssa ja kartoitetaan yhdessä parhaita ilmastoviisaita tekoja asumisessa.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti