Elmu ei pääsekään muuttamaan Puhokseen

Elävän musiikin yhdistyksen (Elmu) konserttitoiminnan siirtyminen Puhoksen jättäneen Alepan tiloihin ei ole mahdollista, kertoo Helsingin Sanomat.

Elmu oli jo kertonut julkisuuteen neuvottelevansa keikkatoimintojen siirtämisestä Puotinharjun vanhaan ostoskeskukseen. Konserttisali olisi sijainnut kiinteistön pohjoisimmassa osassa. Tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, sillä tilat ovat jo vuokrattu viideksi vuodeksi muuhun käyttöön.

HOK-Elanto on keskinäisen kiinteistöosakeyhtiö Puhoksen suurin omistaja noin 30 prosentin osuudella. Kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalainen HOK-Elannosta huomauttaa yhtiön toimivan kuten asunto-osakeyhtiö.

– Se, joka omistaa huoneiston, päättää kenelle hän vuokraa ja kenelle huoneiston avaimet antaa, Karjalainen sanoo.

HOK-Elanto on Karjalaisen mukaan tehnyt vuokrasopimuksen huoneistossa tähänkin asti toimineen naapurin Fidan kanssa.

 

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

vakuutus korvasi

23.2.2023

Vakuutus korvasi uuden rivitalon palaneen tilalle

Viime kesänä Mäntsälässä palaneen rivitalon tilalle nousee uudisrakennus. Vakuutuksen turvin siitä rakennetaan lähes entisenkaltainen. Rivitalopalot ovat Suomessa valitettavan yleisiä, mutta palo-osastointi voi auttaa vähentämään niiden aiheuttamia tuhoja.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

6.3.2023

Vastuu yhtiölainasta on yhteistä

Taloyhtiö voi ottaa yhtiölainaa esimerkiksi korjaushankkeita varten. Sitä lyhennetään yleensä osakkeenomistajilta kuukausittain kerättävillä pääomavastikkeilla. Jos joku osakkaista ei pysty maksamaan vastikettaan, se jää viime kädessä muiden osakkaiden maksettavaksi.

Tilaajille

linjasaneeraus

13.4.2023

Taloyhtiö sai linjasaneerauksessa lisää energiatehokkuutta

Helsinkiläinen As Oy Risto Rytintie 24 toteutti linjasaneerauksen, jonka yhteydessä päätettiin parantaa myös energiatehokkuutta ja vaihtaa kaukolämmöstä maalämpöön. Samalla uusittiin yleisiä tiloja ja parannettiin esteettömyyttä. Yhtiö sai energia- ja esteettömyyskorjauksiin avustusta ARAlta.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

väistöasunto

10.5.2023

Putkiremonttia voi paeta väistöasuntoon

Putkiremontin ajaksi ei kannata jäädä omaan asuntoon, vaan on järkevää hankkia väistöasunto. Väistöasunnon voi löytää monelta taholta, esimerkiksi AirBnB:stä tai vapaa-ajanasunnosta. Omia asumisen tarpeita on hyvä miettiä väistöasuntoakin hankkiessa.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti