Elmu ei pääsekään muuttamaan Puhokseen

Elävän musiikin yhdistyksen (Elmu) konserttitoiminnan siirtyminen Puhoksen jättäneen Alepan tiloihin ei ole mahdollista, kertoo Helsingin Sanomat.

Elmu oli jo kertonut julkisuuteen neuvottelevansa keikkatoimintojen siirtämisestä Puotinharjun vanhaan ostoskeskukseen. Konserttisali olisi sijainnut kiinteistön pohjoisimmassa osassa. Tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, sillä tilat ovat jo vuokrattu viideksi vuodeksi muuhun käyttöön.

HOK-Elanto on keskinäisen kiinteistöosakeyhtiö Puhoksen suurin omistaja noin 30 prosentin osuudella. Kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalainen HOK-Elannosta huomauttaa yhtiön toimivan kuten asunto-osakeyhtiö.

– Se, joka omistaa huoneiston, päättää kenelle hän vuokraa ja kenelle huoneiston avaimet antaa, Karjalainen sanoo.

HOK-Elanto on Karjalaisen mukaan tehnyt vuokrasopimuksen huoneistossa tähänkin asti toimineen naapurin Fidan kanssa.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

21.4.2015

Taloyhtiöissä kaivataan selkokielistä tietoa putkiremontista

Kun omaan taloyhtiöön on tulossa putkiremontti, osakkaan päässä alkaa surista kysymyksiä: Mitä remontti tulee maksamaan? Joudunko muuttamaan pois? Mitä jos kaikki menee pieleen?

28.11.2016

Säästöä vesimittareilla?

Vähentääkö vedenkulutuksen huoneistokohtainen mittaus ja siihen perustuva laskutus veden kulutusta? On arvioitu, että asuntokohtaiset vesimittarit voivat parhaimmillaan vähentää yhtiön vedenkulutusta jopa kymmeniä prosentteja. Mittareiden asennus vanhaan taloon on kuitenkin kallista, se on järkevintä tehdä putkiremontin yhteydessä.

1.12.2016

Astianpesukoneen poistoletku hajoaa ja aiheuttaa vesivahingon

Maija huomaa eräänä päivänä astianpesukoneen käydessä, että keittiön lattialle on ilmestynyt lammikko vettä. Veden lähteeksi paljastuu astianpesukone – astianpesukoneen poistoletku on hajonnut. Vahingon toteaminen ja siitä ilmoittaminen Maija soittaa välittömästi huoltoyhtiön päivystykseen, ja päivystävä huoltomies tulee paikalle tarkistamaan asian.

2.2.2017

Yhteisöllinen asuminen kiinnostaa joka kolmatta ikääntyvää

Ilmarisen tekemän tuoreen tutkimuksen mukaan joka kolmas vanhuuseläkkeelle siirtyvä on kiinnostunut yhteisöllisestä asumisesta. Eniten yhteisöllisessä asumisessa kiinnostivat turvallisuus ja arjen apu, kohtuullinen hinta ja palvelut sekä seura. Ilmarisen ja Vanhustyön keskusliiton järjestämän ajankohtaisfoorumin iAreenan teemana oli tänä vuonna ikääntyvien yhteisöllisyys – utopiaa vai huomisen arkea?

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti