Consti puolittaa parvekeremonttien ajan – uusi parveke viidessä viikossa

Consti Yhtiöt Oyj on kehittänyt nopeutetun parvekeremontin, jolla pystytään puolittamaan korjausvaiheen kesto. Uusi elementtiparveke valmistuu nopeimmillaan viidessä viikossa. Consti Parveke on ensimmäinen Consti Kodikas -konseptin tähtituotteista, joita lanseerataan lisää tämän vuoden aikana.

Consti Parveke -remontin nopeus syntyy asennusvalmiista elementeistä ja uudistetusta työvaiheiden virtautuksesta. Remontti on hiottu niin lähelle tehdasmaista tehokkuutta kuin mahdollista.

– Jokaisella parvekkeella on päiväkohtainen tavoite. Purkutöistä ja valmiselementtien asennuksesta edetään nopeasti viimeistelyyn. Aikatauluissa pysytään, kun jokainen työntekijä osaa tehtävänsä ja tietää tavoitteet, Consti Julkisivujen toimitusjohtaja Risto Kivi kertoo.

Consti tekee parhaillaan nopeutettua parvekeremonttia Järvenpään Haltianpolku 2:ssa, jossa koko 30 parvekkeen remontti toteutetaan alle kahdessa kuukaudessa. Kaikki uudistetut, 40 sentillä levennetyt ja katetut parvekkeet luovutetaan asukkaille viimeistään toukokuun alussa.

Helppoutta kasvavaan parvekeremonttien tarpeeseen

Parvekeremonttien määrän on arvioitu kasvavan tulevina vuosina, kun 70-luvun suuri kiinteistökanta kaipaa täysin uusittuja, modernisoituja parvekkeita. Consti Parveke vastaa tarpeeseen tehdä tehdasmaisen tehokkaita remontteja, joiden suunnittelu ja organisointi on taloyhtiölle mahdollisimman mutkatonta.

– Annamme sitovan hinnan ja aikataulun viimeistään toisessa tapaamisessa taloyhtiön kanssa. Lisäksi hoidamme rakennusluvat taloyhtiön puolesta. Remontista on tehty taloyhtiöille niin helppo kuin mahdollista, Kivi kertoo.

Consti Parveke -remontit tehdään suunnittele ja rakenna -mallilla. Sillä saadaan merkittäviä kustannussäästöjä perinteisesti kilpailutettuun parvekeremonttiin verrattuna. Remontin hinta on kiinteä, jolloin yllättäviä lisäkustannuksia ei synny. Lisäksi parvekkeille tarjotaan viiden vuoden takuu alalla vakiintuneen kahden vuoden sijaan.

Asiakaskokemus edellä – uusi palvelukonsepti esillä Taloyhtiö 2018 -tapahtumassa

Uusi parvekeremontti on Consti Kodikas -palvelukonseptin ensimmäinen tähtituote. Consti Kodikas on taloyhtiöille suunnattu tuoteperhe, joka sisältää kaikki korjausurakoinnin osa-alueet. Konseptin keskiössä on hyvä asiakaskokemus.

– Jos taloyhtiö on tyytyväinen, olemme onnistuneet varmasti kaikilla remontin keskeisillä osa-alueilla. Taloyhtiöille on tärkeää, että remontti tuntuu helpolta ja mutkattomalta, sen budjetti ja aikataulu pitävät ja lopputulos on kerralla laadukas, Kivi sanoo.

Konseptissa tavoitteena on tehdä kokonaisvaltaisesti mietittyjä mittatilausremontteja, joilla kiinteistön arvoa ja viihtyvyyttä nostetaan mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Consti esittelee uutta Consti Kodikas -palvelukonseptiaan Taloyhtiö 2018 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 18.4.2018.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

9.1.2019

Vuoden 2018 lakipähkinät

Tähän artikkeliin on koottu kaikki Suomen Kiinteistölehdessä vuonna 2018 julkaistut lakipähkinät. Tilintarkastaja vai toiminnantarkastaja? Heinäkuussa 2010 muuttunut asunto-osakeyhtiölaki toi kokonaan uuden käsitteen asunto-osakeyhtiömaailmaan – toiminnantarkastus ja toiminnantarkastaja.

22.1.2018

Kiinteistölehden lakipähkinät 2017

Kiinteistölehden lakipähkinät on koonti vuonna 2017 Suomen Kiinteistölehdessä julkaistuista lakipähkinöistä. Kysymyksiin vastaavat Suomen Kiinteistöliiton, Kiinteistöliitto Uusimaan ja Suomen Vuokranantajien asiantuntijat. Kuka maksaa hissin?

2.11.2017

Isännöintipalvelujen yleiset sopimusehdot ISE 2007

1 § Soveltamisala Yleisiä sopimusehtoja noudatetaan toimeksisaajan ja tilaajan välillä isännöintipalveluista tai muista vastaavista kiinteistöjohtamista koskevista palveluista tehdyissä sopimuksissa. Yleisistä sopimusehdoista voidaan poiketa sopimalla niistä toisin. 2 § Tavoitteellinen sopimussuhde Sopijapuolet pyrkivät pitkäjänteiseen yhteistyöhön sopimuksen tavoitteiden saavuttamiseksi.

parvekelasien kunnossapito

18.5.2022

Kuka vastaa parvekelasien kunnossapidosta ja sen kustannuksista?

Kenen vastuulla on parvekelasien kunnossapito? Entä miten siihen liittyvät kustannukset jaetaan? Tästä aiheesta tulee usein kysymyksiä Kiinteistöliiton lakineuvontaan.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti