parvekeremontti

Uusimmat artikkelit

26.3.2020

Oikeat toimet lykkäävät suuria julkisivuremontteja

Kosteuden lisääntyminen ilmastonmuutoksen seurauksena aiheuttaa kasvavia riskejä kiinteistöjen kunnolle. Taloyhtiöt voivat omilla toimillaan siirtää suuria korjauksia vuosikymmenillä, kirjoittaa Rakennuslehti. Helmikuussa hyväksytyssä väitöskirjassa ilmastonmuutoksen vaikututuksista betonijulkisivuille tutkija Toni Pakkala sai tulokseksi, että kosteuden lisääntyminen aiheuttaa kasvavia riskejä kiinteistöjen kunnolle.

17.4.2018

Consti puolittaa parvekeremonttien ajan – uusi parveke viidessä viikossa

Consti Yhtiöt Oyj on kehittänyt nopeutetun parvekeremontin, jolla pystytään puolittamaan korjausvaiheen kesto. Uusi elementtiparveke valmistuu nopeimmillaan viidessä viikossa. Consti Parveke on ensimmäinen Consti Kodikas -konseptin tähtituotteista, joita lanseerataan lisää tämän vuoden aikana.

7.6.2017

Muiden tilojen remontointi

Asuintilojen, keittiön sekä kylpyhuoneen ja muiden märkätilojen lisäksi huoneistossa on muutamia muita seikkoja, jotka osakkaan tulee huomioida ja joiden muutos- ja kunnossapitotöistä voi osakkaalla olla velvollisuus ilmoittaa taloyhtiölle. Alla on yleisimpiä tällaisia töitä. Taloyhtiölle PITÄÄ ILMOITTAA, kun muutos-/kunnostuskohteena on… Ulkoikkunoihin kajoaminen Ulko-oven lukituksen, ovisilmän tai postiluukun asentaminen Saranatapit ja murtoraudan asentaminen ulko-oveen Parvekkeen lattian pinnoitteen […]