Anna Perho tunnistaa taloyhtiömaailman ja hallitustyöskentelyn viestinnälliset haasteet

Ensi vuoden Taloyhtiötapahtuman keynote -puhujaksi on valittu yksi Suomen suosituimmista inspiraatiopuhujista. Toimittaja ja yritysvalmentaja Anna Perho puhuu tapahtumassa viestinnän voimasta ja vaikeudesta.

Anna Perho on mediakonkari, joka on pohtinut viestinnän ja vaikuttavan puheen keinoja mediassa ja yritysvalmentajana yli 25 vuoden ajan.  Perhon oma työkokemus on kirjava: historiasta löytyy työpaikkoja niin puolalaisesta kolhoosista tv-studioon.

”Lavea työkokemus, valmentajan työ ja massiivinen mediakokemus ovat yhdistelmänä saaneet minut uskomaan patologisesti vaikuttavan puheen voimaan. Jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, juuri siitä kannattaa puhua. Hyvä kommunikaatio rakentuu ystävälliselle suoruudelle – sillä voi pärjätä jopa taloyhtiön hallituksen kokouksessa!

Taloyhtiömaailmaan Perho on ottanut tuntumaa Sijoitusovi-asuntosijoituspodcastin juontajana.

Lisäksi hän toimii mm. Ylen Jälkiviisaiden panelistina sekä useiden lehtien kolumnistina.

Perho on kirjoittanut kymmenkunta selfhelp-ja bisnesopasta, joista Otavan julkaisema Suorat Sanat käsittelee kommunikaatiota vaikeissa vuorovaikutustilanteissa.

Anna Perho on suuren suosion saavuttanut luennoitsija ja arvokas kiinnitys Taloyhtiö2024-tapahtuman puhujarosteriin. Tervetuloa kuuntelemaan!

Artikkeli on tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Suomen Kiinteistölehden tilaajana saat lukuoikeuden kaikkiin artikkeleihin. Sinun tarvitsee vain luoda käyttäjätunnus ja kirjautua sisään! Oletko Kiinteistöliiton jäsen? Ota etu käyttöösi tästä

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

pesutupa

19.10.2023

Energiatehokkuutta pyykkitupaan

Helsinkiläisen As Oy Kiholinnan pesutupa uusittiin ajanmukaisemmaksi. Seinät ja katto maalattiin ja vanhan pesukoneen rinnalle hankittiin kaksi uutta pesukonetta ja kuivausrumpu. Nyt mahdollisimman moni asukas voi käyttää pyykkitupaa silloin, kun heille sopii.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

monimuotoisuus

30.6.2023

Näin lisäät luonnon monimuotoisuutta kerrostalopihalla

Kerrostalonkin pihasta voi tehdä monimuotoisemman, kun lisää sinne enemmän kasveja. Ne houkuttelevat pölyttäjiä, jotka osaltaan ehkäisevät luontokatoa. Monimuotoinen piha ei tarkoita hoitamatonta pusikkoa, vaan hallitusti rajattuja niittyalueita.

akut ja paristot

3.11.2023

Käytetyt akut ja paristot aiheuttavat tulipaloriskin

Kotona lojuvat käytetyt paristot ja akut muodostavat suuren tulipaloriskin. Käytöstä poistetut akut ja paristot täytyy irrottaa laitteista ja niiden navat täytyy teipata oikosulun estämiseksi. Akut ja paristot voi kierrättää palauttamalla ne kauppaan.

selkeä viestintä

15.2.2023

Selkeä viestintä opastaa asumisessa

Aktiivinen asukasviestintä säästää taloyhtiön hallitukselta aikaa ja rahaa. Joistakin asioista kannattaa muistuttaa joka vuosi, sillä asukkaat vaihtuvat ja monet asiat toistuvat vuosittain. Viestinnän selkeyteen kannattaa panostaa, sillä helppolukuiset viestit menevät varmimmin perille.