Alueelliset Kiinteistölehdet Uudellemaalle ja Lounais-Suomeen

Suomen Kiinteistölehti panostaa alueellisiin aiheisiin julkaisemalla tänä vuonna kaksi uutta alueellista Kiinteistölehteä yhteistyössä Kiinteistöliitto Uusimaan ja Lounais-Suomen kiinteistöyhdistysten kanssa.

Helmi-, touko-, loka- ja joulukuussa valtakunnallisen Suomen Kiinteistölehden yhteydessä jaetaan Kiinteistölehti Uusimaa ja Kiinteistölehti Lounais-Suomi. Lehdet keskittyvät ajankohtaisiin, taloyhtiöille keskeisiin kiinteistönpidon haasteisiin. Näkökulma on kuitenkin valtakunnallista Kiinteistölehteä selvästi alueellisempi.

Kiinteistölehti Lounais-Suomi korvaa aiemmin seutukunnalla ilmestyneen Lounais-Suomen Kiinteistöviestin, ja se jaetaan perinteiseen tapaan Lounais-Suomen kiinteistöyhdistysten jäsenkunnalle ja sidosryhmille. Lehden painos on reilut 5000 kappaletta.

Sen sijaan reilun 15000 kappaleen painoksena Uudellamaalla ilmestyvä Kiinteistölehti Uusimaa on täysin uusi julkaisu ja vahvistaa osaltaan Kiinteistöliitto Uusimaan jäsenilleen suuntaamia palveluita. Samalla lehti korvaa perinteisesti mm. Hyvinkää-Riihimäki-akselilla ilmestyneen Uudenmaan Kiinteistöviestin, jonka sisällöt sulautetaan uuteen julkaisuun.

Uusien lehtien päätoimittajina ovat Kiinteistöliitto Uusimaan toiminnanjohtaja Mika Heikkilä ja Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen toiminnanjohtaja Juuso Kallio. Lehtien toimitustyöstä ja kokoamisesta vastaa toimittaja Pekka Virolainen. Mainosmyynnistä Kiinteistölehti Uusimaan osalta vastaavat Media Bookers ja Kiinteistölehti Lounais-Suomen osalta Dorimedia Oy.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

8.4.2019

Taloyhtiöt ilmastonmuutoksen torjunnan eturivissä

Suomessa asuinkiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen on tärkeää ilmastonmuutoksen torjumisessa, Osmo Soininvaara toteaa. Kuluttajan näkökulmasta kolme suurta energian tarvitsijaa ovat asuminen, liikenne ja ruoka. Kiinteistöjen energiankäytön vähentäminen on siten todella hyvä asia.

25.9.2020

Kotitaloustekstiilin keräysjärjestelmä etsii muotoaan

Uuden jätelakiehdotuksen mukaan tekstiilien erilliskeräysvelvoite tulisi Suomessa voimaan jo vuonna 2023. Tavoite on kaksi vuotta EU:n direktiivin velvoitetta edellä. Jätteen keräysjärjestelmän kehittäminen on parhaillaan työn alla, kirjoittaa Yle.

12.1.2018

Ennätysrakentaminen hillitsee hintojen ja vuokrien nousua

Suomen ennätyksellinen rakentamisbuumi ja talouskasvu ovat merkittävässä roolissa asuntomarkkinoiden kehityksessä tänä vuonna, kertoo Pellervon taloustutkimuksen PTT:n ennuste. Rakentamisen voimakas kasvu hillitsee hintojen ja vuokrien nousua, ja talouden ja työllisyyden paraneminen tempaa yhä useamman kaupungin takaisin kasvu-uralle. Vuokrissa alueelliset erot tasoittuvat hieman.

12.6.2018

Suomen Kiinteistönvälittäjien SKVL markkinaennuste heinä-syyskuulle 2018

Suomen Kiinteistönvälittäjien yli 1350 välittäjää ovat antaneet markkinaennusteensa seuraavalle vuosineljännekselle. SKVL:n ennusteiden tarkkuus toteutumaan nähden on yltänyt jopa prosenttiyksikön sisään. Asuntomarkkinoilla edelleen vahvaa positiivisuutta Tampereella kauppa käy vilkkaasti kuin verkatehtaan linjat taannoin.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti