Alueelliset Kiinteistölehdet Uudellemaalle ja Lounais-Suomeen

Suomen Kiinteistölehti panostaa alueellisiin aiheisiin julkaisemalla tänä vuonna kaksi uutta alueellista Kiinteistölehteä yhteistyössä Kiinteistöliitto Uusimaan ja Lounais-Suomen kiinteistöyhdistysten kanssa.

Helmi-, touko-, loka- ja joulukuussa valtakunnallisen Suomen Kiinteistölehden yhteydessä jaetaan Kiinteistölehti Uusimaa ja Kiinteistölehti Lounais-Suomi. Lehdet keskittyvät ajankohtaisiin, taloyhtiöille keskeisiin kiinteistönpidon haasteisiin. Näkökulma on kuitenkin valtakunnallista Kiinteistölehteä selvästi alueellisempi.

Kiinteistölehti Lounais-Suomi korvaa aiemmin seutukunnalla ilmestyneen Lounais-Suomen Kiinteistöviestin, ja se jaetaan perinteiseen tapaan Lounais-Suomen kiinteistöyhdistysten jäsenkunnalle ja sidosryhmille. Lehden painos on reilut 5000 kappaletta.

Sen sijaan reilun 15000 kappaleen painoksena Uudellamaalla ilmestyvä Kiinteistölehti Uusimaa on täysin uusi julkaisu ja vahvistaa osaltaan Kiinteistöliitto Uusimaan jäsenilleen suuntaamia palveluita. Samalla lehti korvaa perinteisesti mm. Hyvinkää-Riihimäki-akselilla ilmestyneen Uudenmaan Kiinteistöviestin, jonka sisällöt sulautetaan uuteen julkaisuun.

Uusien lehtien päätoimittajina ovat Kiinteistöliitto Uusimaan toiminnanjohtaja Mika Heikkilä ja Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen toiminnanjohtaja Juuso Kallio. Lehtien toimitustyöstä ja kokoamisesta vastaa toimittaja Pekka Virolainen. Mainosmyynnistä Kiinteistölehti Uusimaan osalta vastaavat Media Bookers ja Kiinteistölehti Lounais-Suomen osalta Dorimedia Oy.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

20.2.2023

Työtaistelut hidastavat helmikuun Kiinteistölehden jakelua

Lehden helmikuun numero ilmestyy torstaina 23. helmikuuta, mutta sen jakelu lukijoille voi viivästyä merkittävästi. Painettu lehti voi saapua postiluukuista vasta kahden viikon päästä.

19.10.2023

Vapaarahoitteiset vuokrat nousivat heinä-syyskuussa

Vapaarahoitteisten asuntojen vuokrat nousivat heinä-syyskuussa pääkaupunkiseudulla 0,5 prosenttia ja muualla Suomessa 2,0 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna, kertoo Tilastokeskus.

huoneistotietojärjestelmä

22.8.2023

Kiinteistönvälittäjät huolissaan asuntolainojen tarjonnasta

Kiinteistönvälittäjät ovat huolissaan asuntorahoituksen tilanteesta. Asuntojen ostohalukkuus on noussut, mutta pankkien rahoitus on laskenut, selviää Suomen Kiinteistönvälittäjien markkinakatsauksesta.

15.3.2023

Kiinteistölehden vaalikysely: Hanna Kosonen / Keskusta

Keskustan Hanna Kososen vastaukset Kiinteistölehden eduskuntavaalikyselyyn.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti