YIT tarjoaa asukkailleen yhä laajemman asumisen palvelukokonaisuuden kumppanien avulla

YIT Kotien asukkaille tarjotaan jatkossa yhä enemmän asumisen mukavuutta sekä turvallisuutta lisääviä palveluita digitaalisen YIT Plus -kanavan kautta.

Palveluita – kuten siivousta, ikkunanpesua, vaatehuoltoa ja kotiapua – tuottavat alueellisesti vahvat kumppanit, joille hyvä asiakaskokemus ja palvelujen jatkuva kehitys ovat tärkeitä asioita.

”Heimo-tutkimuksemme* mukaan ihmiset arvostavat yhä enemmän asumisen helppoutta ja vaivattomuutta, joten meillekin on tärkeää edistää asioita, jotka sujuvoittajat arkea. Kiinnostus palveluja kohtaan on kasvanut selvästi. Haluttuja kaikenikäisten joukossa ovat etenkin siivous-, remontointi- ja korjauspalvelut. Iäkkäämmät kohderyhmät ovat kiinnostuneita myös terveydenhoitoon liittyvistä palveluista”, kertoo YIT:n Asumisen palvelut -kehitysohjelman johtaja Pekka Helin.

YIT Kotien asukkaille tarjottavat palvelut suunnitellaan aluekohtaisesti.

”Kuuntelemme jatkuvasti asiakkaitamme palvelukehityksessä ja panostamme siihen, että palvelut ovat selkeitä ja helposti saatavilla. Asiakas voi valita palvelut tarpeensa mukaan”, Helin kuvaa YIT:n tavoitteita.

Laajempaa palvelutarjontaa pilotoidaan tänä keväänä Helsingin Vallilan Konepajan As. Oy Ragnarissa, joka valmistuu maaliskuun lopussa. Kumppaniksi pilottiin on valittu laajan valikoiman erilaisia kodin palveluja tarjoava Toimiva Koti.

”Yhteistyömme tavoitteena on tuoda arjen palvelut kaikkien asukkaiden ulottuville, luomaan turvaverkkoa koko korttelin asukaskunnalle. Toimivan Kodin tutut ja turvalliset kodinhengettäret ja ammattitaitoiset hoivatiimit huolehtivat ja auttavat niin arjen kiireiden keskellä taiteilevia perheitä kuin tukea tarvitsevia senioreitakin. Olemme innoissamme mahdollisuudesta päästä pilotoimaan palvelukonseptia YIT:n kanssa. Haluamme tuoda asumiseen viiden tähden palvelukulttuuria – kaikki onnistuu -ajattelulla”, kertoo Toimivan Kodin toimitusjohtaja Terhi Kotkansalo.

Palvelutarjontaa kehitetään edelleen pilotista saatujen kokemusten perusteella. Tarjontaa tullaan avaamaan vaiheittain myös muiden YIT Kotien asukkaille eri puolella Suomea.

*YIT toteutti vuonna 2013 haastattelututkimuksen, jossa selvitettiin asumisen motivaatioita. Tutkimuksessa asukkaat ryhmiteltiin neljään pääryhmään, eli heimoon (Luonto, Yhteisö, Arvo ja Varikko). Tutkimus uusittiin keväällä 2017.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

22.8.2023

Kaupallinen yhteistyö

Picote tuo globaalin näkökulman putkien kunnostukseen

Picote tunnetaan rakenteita rikkomattomasta tekniikastaan myös Yhdysvalloissa, jonne se laajentui jo vuonna 2013. Nykyään Picotella työskentelee Pohjois-Amerikassa jo 10 työntekijää. Yritys laajentuu edelleen ja tekee jatkuvasti uusia innovaatioita.

Picote

taloudellinen hyvinvointi

29.11.2023

Kaupallinen yhteistyö

Säästäminen ja lainojen yhdistely – tie taloudelliseen hyvinvointiin

Taloudellisen hyvinvoinnin rakentaminen vaatii viisaita päätöksiä. Tässä artikkelissa tutustutaan kahteen tärkeään seikkaan, jotka voivat muodostaa vankan perustan vauraammalle taloudelle: säästämiseen ja lainojen yhdistelyyn.

Halvinlaina.fi

12.7.2023

Kaupallinen yhteistyö

Vedensäästöpalvelu maksaa itsensä takaisin parissa vuodessa

Vedenkulutus muodostaa yhden kiinteistöjen suurimmista kulueristä. Vanhat vesikalusteet ja liian suuri vedenpaine saattavat aiheuttaa jopa satoja litroja vedenhukkaa päivittäin. Yksinkertaisilla toimenpiteillä vettä on kuitenkin mahdollista säästää jopa 20 prosenttia.

Smartvatten

hissin

1.8.2023

Peruskorjaus ja huolto varmistavat turvallisen hissin

Helsingissä Kiinteistö Oy Eteläranta 6–Unioninkatu 7:ssä tehtiin kesällä 2020 hissin peruskorjaus. Korjaus kesti viisi viikkoa ja lopputuloksena oli talon henkeen sopiva hissi. Suomessa hissien korjausvelka on kasvanut viime vuosina.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti