Vähemmällä energialla enemmän valoa

Siihen aikaan, kun taloyhtiö hehkulampun osti, tarkoitti valaistuksen energiansäästö pimeitä nurkkia ja huonoa valaistusta. Nyt hyvä valaistus ja energiapihiys yhdistyvät uudessa tekniikassa.

Pian posti kantaa kotiin Suomen Kiinteistölehden syyskuun numeron. Siinä kerrotaan laajasti muun muassa Motivan asiantuntijoiden voimin uusista valaistusratkaisuista. Niillä saadaan lamppujen vaihtotarve vähenemään, kiinteistösähkön kulutus pienenemään ja lisää valoa pihalle ja yhteistiloihin.

Taloyhtiössä voi tulla kiireellistä viestittävää ja joskus jopa kriisejä. Mervi Ala-Prinkkilän artikkelissa Kiinteistöliiton asiantuntijat analysoivat, miten kriisin yllättäessä kannattaa viestiä. Lexian Frans Bergman puolestaan kertoo, miten ja milloin sähköinen viestintä on hyvä järjestää taloyhtiössä.

Syyskuun lehdessä on myös isännöinnin erikoisliite. REIM Groupin toimitusjohtaja Saija Hellgren pohtii isännöintiyrityksen viisasta tapaa laajeta uusille paikkakunnille. Kahden artikkelin paketissa taas on opastusta taloyhtiölle isännöintipalvelujen ostamisessa.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät pian taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta. Syyskuun näköislehden voit lukea jo nyt. Siihen pääset osoitteesta www.kiinteistolehti.fi.

Lue Suomen Kiinteistölehden näköislehti täältä.

 

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

28.3.2022

Energiaremonttien kysyntä kasvaa

Kallistunut energia on saanut yhä useamman kiinteistönomistajan harkitsemaan energiaremonttia. Ukrainan tilanne tulee todennäköisesti vielä lisäämään innostusta energiaremontteihin. Valtio tukee energiaremontteja tänä vuonna 40 miljoonalla eurolla.

1.4.2022

Asuminen vaikuttaa suomalaisten hiilijalanjälkeen enemmän kuin ruoka

EU:n tavoitteena on vähentää päästöjä vuoteen 2030 mennessä 55 prosenttia. Suomen tavoite on olla hiilineutraali jo vuonna 2035, mutta EU:n vasta vuonna 2050. Merkittävä päästöjen vähentäminen tapahtuu asumisessa.

keittiöremontti

20.5.2022

Suunnittelu ja pohjatyöt takaavat onnistuneen keittiöremontin

Espoon Kivenlahdessa remontoidaan 72-neliösen kerrostaloasunnon keittiötä. Remontin toteuttaja, osakas Pekka Vass kertoo, että parhaiten keittiöremontista selviää kun suunnittelee sen hyvin ja tekee pohjatyöt huolella. "Kannattaa ehdottomasti palkata suunnittelija", hän sanoo.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

syystalkoissa

20.9.2022

Tee ainakin nämä asiat taloyhtiön syystalkoissa

Syystalkoissa haravointi saa jäädä vähemmälle, sillä lehdet tekevät hyvää maaperälle. Talveen voi sen sijaan valmistautua suojaamalla kasvit verkoilla ja aurauskepeillä. Syksy on myös hyvää istutusaikaa.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti