Uusi vakuutus kattaa myös vuokralaisen aiheuttamat tahalliset vahingot

Ifin sijoitusasunnon vakuutukseen on mahdollista ostaa nyt myös vakuutus vuokralaisen aiheuttamia tahallisia vahinkoja varten. Vakuutus on tarjolla vain Suomen Vuokranantajien jäsenille.

Suomen Vuokranantajien jäsenellä on mahdollisuus saada Ifiltä ainutlaatuinen vakuutusratkaisu sijoitusasunnolleen. Vakuutukseen sisältyy sijoitusasunnon vakuutus, lisämaksusta vuokratulon keskeytysturva sekä oikeusturvavakuutus. Lisäksi voit nyt laajentaa vakuutusta kattamaan vuokralaisen tahallisia vahinkoja huoneiston kiinteälle sisustukselle.

Sijoitusasunnon vakuutus kattaa asunnossa olevan vuokranantajan irtaimiston sekä asunto-osakeyhtiölain nojalla vuokranantajan vastuulla olevat huoneiston osat, kuten pinnat ja kiintokalusteet. Vuokratulon keskeytysturva korvaa vuokratulon menetystä tilanteissa, joissa asunnossa on tapahtunut vakuutusehtojen mukaan korvattava vahinko, jonka johdosta vuokralainen joutuu muuttamaan pois asunnosta (esim. vuotovahinko tai tulipalo). Vakuutuspakettiin sisältyy myös oikeusturvavakuutus sijoitusasuntoa koskevien riitojen varalla. On hyvä huomata, että ns. tavalliset vakuutukset eivät yleensä korvaa esimerkiksi vuokrasuhdetta koskevia riitoja.

Lue lisää vakuutuksesta Suomen Vuokranantajien nettisivuilta.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

taloyhtiön vakuutukset

1.3.2023

Taloyhtiön vakuutukset kannattaa kilpailuttaa

Taloyhtiön kannattaa kilpailuttaa vakuutuksensa säännöllisesti. Tinkiminen ei vakuutusasioissa kannata. Erityisesti ison ja kalliin korjaushankkeen lähestyessä taloyhtiön hallituksen on huolehdittava, että kiinteistövakuutus on voimassa.

vuokranantajan vakuutus

31.10.2023

Vuokranantajan vakuutus tuo lisäturvaa

Vuokralaiselta vaadittava kotivakuutus ei aina riitä kattamaan kaikkia vuokranantajan riskejä. Vuokranantajien tarpeisiin on kuitenkin tarjolla vakuutuksia, jotka täyttävät vuokralaisen kotivakuutuksen ja taloyhtiön kiinteistövakuutuksen aukkoja.

senioritalo

23.3.2023

Senioritalo taistelee tulvia vastaan

As Oy Kangasalan Hopeaharju koki toissa kesänä mittavat tulvavahingot, kun vesi nousi sen varastotiloihin. Taloyhtiön hallitus alkoi etsiä ratkaisuja, joilla tulvat saataisiin estettyä tulevaisuudessa. Kaupunkitulvat tulevat lisääntymään ilmastonmuutoksen ja maa-alueiden asfaltoinnin myötä.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

kiinteistövakuutus

3.10.2023

Kiinteistövakuutus turvaa taloyhtiötä

Kiinteistövakuutuksella taloyhtiö varautuu riskeihin ja siirtää niitä vakuutusyhtiön kannettavaksi. Vakuutusyhtiöiden eri hintaiset vakuutukset tarjoavat joko suppeampaa tai laajempaa turvaa. Hintaa enemmän vaakakupissa painaa sopimuksen kannattavuus.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti