Uusi palvelu auttaa löytämään luotettavan palveluntarjoajan

Suomen Tilaajavastuu on avannut uuden Zeckit -palvelun. Sen avulla kuka tahansa voi tarkistaa esimerkiksi remonttiyrityksen, kampaamon tai autohuoltofirman taustat ja asiakkaiden arviot. Samalla voi jakaa hyvät ja huonot kokemukset. Palvelusta löytyvät kaikkien suomalaisten yritysten kattavat perustiedot ja yrityksistä annetut arviot.

Zeckit -selvityksen perustietojen lisäksi palveluun on tulossa myös maksulliset lisätiedot, joita ovat esimerkiksi luottotiedot. Tarkistamalla yrityksen taustat huolellisesti ennen valintaa riski työn epäonnistumisesta pienenee.

”Enää ei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Palvelutarjoajan luotettavuuden arviointi on erityisen tärkeää silloin, kun etsitään vaikka remontti- tai siivousfirmaa ja annetaan yritykselle avaimet omaan kotiin”, sanoo Mika Huhtamäki Suomen Tilaajavastuusta.

Sosiaalisen median merkitys yritystä valittaessa korostuu entisestään. Zeckit -selvitystä ja arvosteluja on mahdollista jakaa sosiaalisessa mediassa. Samalla yrityksille tarjotaan mahdollisuus osoittaa entistä parempaa läpinäkyvyyttä jakamalla Zeckit -selvitys omilla verkkosivuilla. Arvioiden perusteella etenkin hyvin arvostellut yritykset saavat lisää näkyvyyttä ja kasvattavat verkostoaan.

”Verkkopalveluista löytyvät asiakkaiden arviot ovat monesti ratkaisevia, kun valitaan hotellia tai ravintolaa. Nyt on mahdollista antaa tai lukea vastaavaa palautetta minkä tahansa alan yrityksestä”, Mika Huhtamäki toteaa.

Tietoja julkaistaan myös muissa sähköisissä palveluissa ja kanavissa. Zeckit -palvelussa on mukana laaja kumppaniverkosto auttamassa kuluttajia ja hyviä yrityksiä. Julkaisuvaiheessa mukana ovat Sentraalin 0100100 -palvelut, Turun kaupunki, Omaduunari, Löydä Sähkömies -palvelu, Suomela.fi , Duunitori ja Luotettava Kauneus. Zeckit -palvelun julkaisijana ja toteuttajana toimii Suomen Tilaajavastuu Oy.

Lisätietoja

Artikkeli: Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

taloyhtiö palvelut kiinteistöala

27.5.2022

Mitä taloyhtiön kannattaa muistaa palveluita ostaessa?

Taloyhtiöt tarvitsevat monia ulkopuolisten tuottamia palveluita muun muassa kiinteistön ylläpitoon ja korjaushankkeisiin. Siksi ne ovat merkittävä kiinteistöalan työllistäjä. Mutta mitä palveluita ostaessa on hyvä muistaa?

15.12.2021

Vanhuusajan asuminen vaatii ennakointia. Palvelutalo vai hoivakoti? Kunnallinen tai yksityinen?

Monet ikäihmiset ovat pysyneet virkeinä esimerkiksi omakotitalon ylläpitämisen vaatimien askareiden ansiosta, mutta vanhana lumenluonti, ruohonleikkuu ja muut pikkutyöt alkavat tuntua rasitteilta. Tilaakin on todennäköisesti enemmän kuin tarpeeksi. Mutta mikä olisi sopiva asumisratkaisu juuri itselle?

6.4.2022

Onko taloyhtiöauto tulevaisuuden ratkaisu liikkumiseen

Taloyhtiöautolla asukkaat voivat nauttia autoilun tuomasta vapaudesta ilman autoon sidottua pääomaa sekä ylläpitoon liittyviä kuluja ja huolia. Taloyhtiöauto tukee myös kestävän kehityksen mukaisia arjen valintoja. Leasingpalvelu sisältää yleensä kaikki auton ja palvelun ylläpitoon ja hallinnointiin liittyvät kulut ja toimet kuten polttoaineet tai sähkön, huollot, puhtaanapidon, katsastukset ja renkaidenvaihdot.

22.12.2021

Joulukuusi hankitaan noin 1,4 miljoonaan suomalaiskotiin

Suomalaiset hankkivat tänä vuonna lähes 1,4 miljoonaa kuusta, joista pääosa on tuttuja metsäkuusia. Puista noin miljoona tulee viljelmiltä, metsistä haetaan lähes 300 000 puuta ja tuontipuita on reilut 100 000 kappaletta. Suurin tuontimaa on Tanska.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti