Turussa hallituksen puheenjohtajat pitävät yhtä

Turussa on toiminut kuuden vuoden ajan taloyhtiön hallituksen puheenjohtajien vapaamuotoinen yhdistys, Puheenjohtajien klubi. Mika Artesolan kipparoima klubi järjestää mm. erilaisia tapahtumia ja yritysvierailuja vuoden aikana.

Yksi suosituimmista Puheenjohtajien klubin tapahtumista on joulukuun alkupuolella järjestettävät pikkujoulut. Tämän vuoden Pikkujoulukinkerit pidettiin 3.12. Turun Radisson Blu Marina -hotellin yhteydessä.

Kinkereillä on mukana reilu 100 hallituksen puheenjohtajaa ja joukko yhteistyökumppaneiden ja -yritysten edustajia. Ohjelmassa oli syömistä, seurustelua, verkostoitumista ja leikkimielisiä kilpailuja.

Tilaisuudessa jaettiin myös kunniamainintoja yhteistyötahoille, vaikuttajille ja klubin jäsenille. Muun muassa Suomen Kiinteistöliiton yhteysjohtaja Timo Tossavainen palkittiin valtakunnallisena asunto-osakeyhtiövaikuttajana.

Illanvietto jatkui mukavissa merkeissä myöhään yöhön.

Puheenjohtajien klubi

  • sitoutumaton, puolueeton ja kaikkien tahojen kanssa positiivista yhteistyötä tekevä hallituksen puheenjohtajien vertaisverkosto
  • perustettu vuonna 2008
  • hieman alle 200 jäsentä, ei jäsenmaksua
  • kokoontuu kuukausittain syyskuusta toukokuuhun; tapaamisissa keskustellaan jäseniä askarruttavista taloyhtiöelämään liittyvistä aiheista, ja usein mukana on myös ulkopuolinen alustaja kertomassa ajankohtaisista asioista
  • klubilaiset tekevät yritysvierailuja sekä tutustumiskäyntejä esim. saneerauskohteisiin (putkisto tai julkisivu) ja toistensa taloyhtiöihin
  • vertaistukea voi saada myös sähköpostitse muilta klubilaisilta.

Lähde: Mika Artesola

Suomen Kiinteistöliiton yhteysjohtaja Timo Tossavainen palkittiin valtakunnallisena asunto-osakeyhtiövaikuttajana.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

taloyhtiön hallitus

25.5.2022

Uuden hallituksen toimintatavat selviksi heti hallituskauden alussa

Kun taloyhtiöön on valittu uusi hallitus, se kokoontuu järjestäytymiskokoukseen. Siellä kannattaa sopia pelisäännöistä, viestinnästä ja uusien jäsenten perehdyttämisestä.

taloyhtiön hallitus

17.5.2022

Taloyhtiön sopimukset tutuiksi uudelle hallitukselle

Taloyhtiön hallitus hoitaa yleisten taloyhtiön asioiden lisäksi myös sille asunto-osakeyhtiölaissa säädettyjä tehtäviä. Siksi uuden hallituksen jäsenten on hyvä tutustua yhtiöjärjestykseen ja asunto-osakeyhtiölakiin, sekä taloyhtiön merkittävimpiin sopimuksiin.

taloyhtiön hallitus

17.5.2022

Hyvä suunnittelu takaa hyvän hallintotavan

Yhtiökokoukset on pidetty ja taloyhtiön uusi hallitus valittu. Ennen toimiin ryhtymistä hallituksen kannattaa suunnitella toimintaansa. Se helpottaa päätöksentekoa ja isännöitsijän kanssa kommunikointia.

Mukana päätöksissä

17.8.2022

Kuukauden kasvo: Mukana taloyhtiön päätöksissä

Monessa taloyhtiössä valitaan keväällä uusi hallitus. Pitkäaikainen taloyhtiönhallitusaktiivi Seppo Simola antaa vinkkejä hallitustyöskentelyyn uusille ja vanhoille hallituksen jäsenille.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti