Tampereen kerrostalot kuosiin

Kerrostalot kuosiin on leikkimielinen kilpailu tärkeästä asiasta. Sillä halutaan näyttää, mitä mahdollisuuksia taloyhtiöillä olisi esteettisempään, mukavampaan ja energiatehokkaaseen asumiseen. Ehdotukset on tehty kymmenen tamperelaisen kerrostalokohteen ehostamiseksi. Niissä on otettu huomioon ennen kaikkea energiankulutus ja mahdollisuudet täydennysrakentamiseen. Kustannusarviot ja tarjoukset koskevat vain yritysten tekemiä energiaremonttisuunnitelmia. Arkkitehtiopiskelijoiden tekemien suunnitelmien kustannuksia tai vaikutuksia energiankulutukseen ei olla arvioitu.

Tutustu ehdotuksiin ja äänestä oma suosikkisi Ekokumppaneiden nettisivuilla!

 

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

14.6.2018

Yhteiskäyttöautoilu alkaa Tampereen Luminaryssa

Tampereen keskustassa rakenteilla olevassa tornitalossa Tampereen Luminaryssa käynnistyy yhteiskäyttöautopalvelu. Ensimmäinen auto tulee käyttöön 15.6. ja on kaikkien varattavissa.

2.2.2018

Hervanta esimerkkinä kunnille ikäystävällisen asuinalueen kehittämisessä

Ikääntymisen aiheuttamat muutokset toimintakyvyssä edellyttävät asuinympäristöjen muokkaamista ikäystävällisemmiksi. Tuoreet kokemukset Tampereen Hervannassa toteutetusta kehittämishankkeesta kertovat, että tähän löytyy monia keinoja eri toimijoiden välisen yhteistyön kautta. Tampereen Hervannan asuinaluetta kehitettiin ikäystävälliseksi asumisen ja osallisuuden näkökulmasta vuosina 2015-2017.

9.2.2018

Tampereen seudun kiinteistömarkkinoilla vilkas vuosi

Vilkas sijoituskysyntä näkyy selvästi Tampereella. KTI Kiinteistötieto Oy tilastoi Tampereen seudulla ennätyksellisen 850 miljoonan euron kauppavolyymin. Volyymi kaksinkertaistui edelliseen vuoteen verrattuna.

21.2.2018

Tamperelaiset taloyhtiöt haastoivat Tampereen Veden oikeuteen

Neljä tamperelaista asunto-osakeyhtiötä hakee Tampereen Vedeltä vahingonkorvauksia putkirikoista oikeudessa. Yksi yhtiö luopui korvausvaatimuksista, kirjoittaa Yle. Neljä asunto-osakeyhtiötä aikoo viedä kiistan poikkeuksellisessa putkirikkotapuksessa oikeuteen saakka.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti