Taloyhtiötapahtuman uusi päivä on 20. huhtikuuta

Kerroimme aiemmin syksyllä 2.2. 2021 järjestettävästä Taloyhtiö2020½-tapahtumasta. Kerroimme, että tapahtuma järjestetään innovatiivisesti mutta turvallisesti ns. hybriditoteutuksena, jossa osa kävijöistä osallistuu tapahtumaan virtuaalisesti ja osa paikalla.

Nyt joudumme lykkäämään tapahtumaamme uudelleen. Kuten uutisista olemme varmasti kaikki huomanneet, pääkaupunkiseudun koronatilanne on kuluneen 14 vuorokauden aikana huonontunut jyrkästi ja äkillisesti. Perjantaina 27.11. 2020 pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä pormestarin ja terveysviranomaisten johdolla tiedotti uusista, entistäkin tiukemmista rajoituksista. Käytännössä kaikki ei-välttämättömät yli 10 henkilön tilaisuudet kiellettiin määräajaksi.

Vaikka em. uudet rajoitukset eivät ulotu helmikuuhun 2021, vallitsevassa tilanteessa ei ole vastuullista valmistella edes hybriditapahtumaa. Niin näytteilleasettajien kuin osallistujien arjessa on juuri nyt liikaa kysymyksiä, joihin ei ole antaa vastauksia. Siksi olemme päättäneet lykätä taloyhtiötapahtuman kevääseen.

Uusi päivämäärä on tiistai 20.4. 2021. Paikkana on edelleen Helsingin Messukeskus, ja aiemman suunnitelman mukaisesti tapahtuma järjestetään hybriditoteutuksena, sillä sen ansiosta kävijämäärä on mahdollista saada entistäkin suuremmaksi.

Haluamme uskoa, että huhtikuun puoleenväliin mennessä tilanne maassamme on parempi. Etenkin jos uutisissa esitetyt tiedot koronarokotusten alkamisesta 2021 alussa toteutuvat, taloyhtiötapahtuman edellytykset ovat keväällä aivan erilaiset kuin nyt. Tähdätkäämme siihen, että huhtikuussa pääsemme kanssasi järjestämään taloyhtiötapahtuman, joka on kaksin verroin hyödyllisempi!

Toivotamme kaikille oikein hyvää loppuvuotta ja kohta alkavaa uutta vuotta! Palaamme Taloyhtiötapahtuma 2021:n merkeissä ensi vuoden puolella.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

lämmönjakokeskus

26.10.2022

Ota nämä huomioon lämmönjakokeskusta uusittaessa

Kaukolämpöverkoissa siirrytään tulevaisuudessa alhaisempiin lämpötiloihin. Tämä tulee huomioida uutta lämmönjakokeskusta hankittaessa. Lämmönjakokeskuksen voi omaksi ostamisen sijaan vuokrata myös leasing-palveluna.

22.12.2021

Joulukuusi hankitaan noin 1,4 miljoonaan suomalaiskotiin

Suomalaiset hankkivat tänä vuonna lähes 1,4 miljoonaa kuusta, joista pääosa on tuttuja metsäkuusia. Puista noin miljoona tulee viljelmiltä, metsistä haetaan lähes 300 000 puuta ja tuontipuita on reilut 100 000 kappaletta. Suurin tuontimaa on Tanska.

20.4.2022

Kaupallinen yhteistyö

Konesaumattu rivipeltikatto – elinkaari pitenee korjaamalla

Aina ei tarvitse uusia koko kattoa – elinkaarta voidaan usein jatkaa oikein tehdyillä korjaustoimenpiteillä. Riittävän ajoissa tehdyillä täsmäkorjauksilla saavutetaan myös kustannussäästöä. Kattotutka on toiminut suomalaisilla katoilla jo lähes 30 vuoden ajan.

Kattotutka Oy

6.4.2022

Peruskorjatako vai uusia koko hissi?

KITA: Edullisten tai väärin valittujen laitteiden elinkaari saattaa olla lyhyt ja niitä vaivaavat toimintahäiriöt. Hissin hankinnassa ja korjauksissa laatuun kannattaa panostaa ja käyttää tarvittaessa asiantuntijaa, joka tuntee alan uusimmat ratkaisut, olipa kyse vanhan hissin modernisoinnista tai uuden hissin hankinnasta. Asunto-osakeyhtiö voi hakea ARAlta avustusta, kun vanha kääntöovellinen hissi uusitaan automaattiovelliseksi hissiksi tai hissittömään taloon rakennetaan […]

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti