Taloyhtiökuplassa aiheena kodin ostaminen uudiskohteesta

taloyhtiökupla ostaminen uudiskohteesta

Kiinteistöliiton Taloyhtiökuplapodcastin uusin jakso on ilmestynyt. Jakson aiheena on kodin ostaminen uudiskohteesta. Uudiskohteella tarkoitetaan sellaista asuntoa tai kiinteistöä, joka on vasta rakenteilla tai täysin muuttovalmis.

Monia houkuttelee ajatus täysin uudesta kodista, mutta ennen ostopäätöstä kannattaa tutustua uudiskohteiden maailmaan hieman tarkemmin. Mikä on RS-järjestelmä? Tiedätkö mihin rakennustyön tarkkailijaa tarvitaan? Miksi muuttotarkastus on tärkeä? Entä milloin virheistä kannattaa reklamoida?

Näihin ja moneen muuhun kysymykseen vastauksia selvittävät Kiinteistöliiton lakimiehet Tiina Räsänen ja Pauliina Haapsaari sekä vieraileva keskustelija Rakennusteollisuus RT:n elinkeinopoliittisten asioiden johtaja Anu Kärkkäinen.

Kuuntele uusin jakso nyt Spotifyssa!

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

9.3.2023

Vuokranantaja, muista nämä vähennykset veroilmoituksessa

Vuokranantajalla on oikeus vähentää vuokratuloistaan niiden hankkimisesta aiheutuneet menot. Tehdyt vähennykset pienentävät verotettavan vuokratulon määrää ja maksettavia veroja.

selkeä viestintä

15.2.2023

Selkeä viestintä opastaa asumisessa

Aktiivinen asukasviestintä säästää taloyhtiön hallitukselta aikaa ja rahaa. Joistakin asioista kannattaa muistuttaa joka vuosi, sillä asukkaat vaihtuvat ja monet asiat toistuvat vuosittain. Viestinnän selkeyteen kannattaa panostaa, sillä helppolukuiset viestit menevät varmimmin perille.

on pieni taloyhtiö

2.9.2022

Etäkokoukset puhuttavat Taloyhtiökuplassa

Kiinteistöliiton Taloyhtiökupla-podcastin uusimmassa jaksossa puhutaan taloyhtiöiden etäkokouksista. Heinäkuussa tuli voimaan asunto-osakeyhtiölain muutos, joka mahdollistaa pelkästään etäyhteydellä pidettävät yhtiökokoukset. Aiheesta keskustelevat Kiinteistöliiton lakimiehet Pauliina Haapsaari ja Minni Yli-Olli sekä Kuluttajaliiton lakimies Kristel Pynnönen.

Taloyhtiökupla-podcast

17.6.2022

Taloyhtiökuplan uusimman jakson aiheena ilmalämpöpumput

Kiinteistöliiton Taloyhtiökupla-podcastin uusimassa jaksossa aiheena on ilmalämpöpumpun hankkiminen. Mitä kaikkea tulee ottaa huomioon, kun haluaa hankkia ilmalämpöpumpun omaan asuntoon?

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti