Taloyhtiö2023 sai kävijöiltä kouluarvosanan 9

Suurin osa vuoden 2023 taloyhtiötapahtuman vierailijoista antaisi tapahtumalle kouluarvosanan 9. Tällä arvosanalla on jo syytä ylpeillä, sillä suomalaisessa ”aina on varaa parantaa” -kulttuurissa on tunnetusti lähes mahdotonta ansaita täyttä kymppiä. Toisaalta, jos kympin arvosana olisi helppo nakki, mikä kannustaisi tähtäämään vieläkin parempaan suoritukseen taas ensi keväänä? 

Taloyhtiö2023 koettiin monipuoliseksi ja puheenvuorot kiinnostaviksi. Näytteilleasettajat koostuivat lukuisista eri toimialojen asiantuntijoista, ja puhujat saivat kiitosta ajankohtaisista aiheistaan. Vierailijat arvostivat erityisesti laajaa tarjontaa tiedonsaannin osalta, hyvää meininkiä, verkostoitumismahdollisuuksia sekä tapahtuman kulun yleistä sujuvuutta. Tapahtuman vierailijamäärä oli tänä vuonna yli 1700, joka oli noin 500 enemmän kuin edellisen vuoden tapahtumassa. Kiinnostus taloyhtiötapahtumaan on kasvanut selkeästi joka vuosi (paitsi koronapandemian aikana).

Vuoden 2024 taloyhtiötapahtuman suunnittelu on jo täydessä vauhdissa. Taloyhtiö2024-tapahtuman suunnittelussa on otettu huomioon niin vierailijoiden ja näytteilleasettajien kuin työntekijöidenkin palautteet vuodelta 2023, jotta ensi vuoden tapahtumapäivä olisi entistäkin parempi. Tapahtuman puhujat ovat tarkkaan harkittu: ne julkaistaan lähitulevaisuudessa verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavillamme.

Oheisesta linkistä pääset fiilistelemään Taloyhtiö2023-tapahtuman hulinaa kuvien muodossa. Toivottavasti ensi vuoden tapahtumassa näemme taas kasvotusten!

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

liikunnallisten apuvälineiden

11.1.2023

Missä sähkömopoa voi säilyttää?

Yhdenvertaisuuslain mukaan taloyhtiön tulisi tarjota mahdollisuus liikunnallisten apuvälineiden säilytykseen ja lataukseen yhtiön varastotiloissa. Mikäli säilytystila on määritelty paloturvallisuuden kannalta turvattomaksi, taloyhtiö ei voi sallia apuvälineiden latausta.

asuntomessut Molok

26.5.2023

Kaupallinen yhteistyö

Loviisan asuntomessuilla eri talotyyppien Molok-jätepisteitä

Vuoden 2023 Asuntomessut Loviisassa tarjoavat monentyyppistä nähtävää eri asumismuodoista kiinnostuneille. Asuntomessualueelta löytyy myös kattaus Molok Oy:n tarjoamia jätteenkeräysratkaisuja eri asumismuodoille.

Molok

pyörävarasto

8.11.2023

Onko taloyhtiön pyörävarasto tarpeeksi tilava?

Polkupyörien säilytys koetaan ongelmalliseksi suuressa osassa taloyhtiöitä. Vain harvassa taloyhtiössä on riittävästi pyörien säilytykseen sopivaa tilaa. Oman haasteensa tuovat nopeasti yleistyneet sähköpyörät, -skuutit ja -skootterit.

toimiva polkupyörävarasto

2.6.2023

Millainen on toimiva polkupyörävarasto?

Taloyhtiön koon mukaan mitoitettu, käytännöllisesti toteutettu ja asukkaiden kannalta hyvin toimiva polkupyörävarasto on harvinaisuus. Oululaisesta As Oy Oulun Lyhdystä sellainen löytyy. Pyörävarastoon voi saada lisää tilaa hävittämällä hylätyt pyörät.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti