Taloyhtiö 2015 -tapahtuma keräsi lähes 2000 kävijää

Eilen Helsingin Messukeskuksessa pidetty Taloyhtiö 2015 -tapahtuma teki kävijäennätyksen. Tapahtuma keräsi lähes 2000 kävijää ympäri Suomen.

Päivän puolivälissä oli pääpuhuja Esko Valtaojan luennon aika. Yli 300 hengen sali täyttyi innokkaista kuulijoista seisomapaikkoja myöten, ja loput kiinnostuneet saivat seurata luentoa salin ulkopuolella olevalta screeniltä. Luento herätti paljon mielenkiintoisia ajatuksia asumisen ja yhteiskunnan tulevaisuudesta.

Järjestäjätahot kiittävät kaikkia osallistujia, puhujia, näytteilleasettajia ja avustajia hienosta päivästä! Esitykset tulevat lähipäivinä tapahtuman sivuille. Kuvia tapahtumasta voit käydä katsomassa Kiinteistölehden Facebook-sivulta.

Tavataan ensi keväänä ke 6.4. Taloyhtiö 2016 -tapahtumassa!

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

22.1.2018

Kiinteistölehden lakipähkinät 2017

Kiinteistölehden lakipähkinät on koonti vuonna 2017 Suomen Kiinteistölehdessä julkaistuista lakipähkinöistä. Kysymyksiin vastaavat Suomen Kiinteistöliiton, Kiinteistöliitto Uusimaan ja Suomen Vuokranantajien asiantuntijat. Kuka maksaa hissin?

9.1.2019

Vuoden 2018 lakipähkinät

Tähän artikkeliin on koottu kaikki Suomen Kiinteistölehdessä vuonna 2018 julkaistut lakipähkinät. Tilintarkastaja vai toiminnantarkastaja? Heinäkuussa 2010 muuttunut asunto-osakeyhtiölaki toi kokonaan uuden käsitteen asunto-osakeyhtiömaailmaan – toiminnantarkastus ja toiminnantarkastaja.

2.11.2015

Taloyhtiön osakkaat eivät aina tunne oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan

Yli 2 miljoona suomalaisista asuu asunto-osakeyhtiössä. Osalle taloyhtiön toiminta on tuttua, mutta joillekin yhtiön toimintatavat ovat täyttä hepreaa. Uutuusopas Sata ja yksi kysymystä taloyhtiöstä auttaa vähentämään osakkaiden epätietoisuutta ja murtamaan vääriä käsityksiä osakkaiden oikeuksista ja velvollisuuksista.

13.8.2018

Pysäköinti maksullista lähes kaikissa kerrostaloissa, pyörille tarpeeksi tilaa vain harvassa taloyhtiössä

Pysäköintipaikat, sähköautojen lataaminen ja pyörien säilytys sekä muut liikenteeseen liittyvät aiheet herättävät keskustelua taloyhtiöissä. Kiinteistöliiton tekemän kyselyn mukaan joka toisessa taloyhtiön hallituksessa on tarvetta käsitellä liikenteeseen liittyviä asioita. Pysäköinnin valvontaa ja autopaikkojen hintaa on tarvetta käsitellä joka kolmannessa taloyhtiössä.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti