Talokeskus liittyi Ilmastokumppanit-verkostoon

Talokeskus on liittynyt Helsingin kaupungin ja elinkeinoelämän Ilmastokumppanit-verkostoon. Liiketoimintajohtaja Pertti Virtanen allekirjoitti ilmastositoumuksen kaupunginjohtaja Jussi Pajusen kanssa Helsingin kaupungintalolla pidetyssä tilaisuudessa 19.3.2015.

”Olemme tehneet energiaseurantaa kiinteistöille yli 30 vuotta. Haluamme sitoutua omassa toiminnassamme hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen ja entistäkin paremmin auttaa myös asiakkaitamme saavuttamaan omat energiatehokkuustavoitteensa”, Pertti Virtanen sanoo.

Ilmastokumppanit-verkosto on osa Helsingin kaupungin tekemää ilmastotyötä, joka tähtää 30 prosentin hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen vuoteen 2020 mennessä. Verkoston tavoitteena on sitoumusten lisäksi vahvistaa yritysten kilpailukykyä, löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja edistää yhteistyötä verkoston jäsenten kesken. Verkostoon kuuluu jo yli 50 suurta yritystä.

”Ilmastokumppani-yritykset ovat tehneet jo noin 180 ilmastositoumusta, joista osa on toteutettu. Aluksi sitoumuksissa luvattiin parantaa energiatehokkuutta, nyt mukaan ovat tulleet myös uusiutuvan energian tuottaminen ja liikkumisen ilmastovaikutusten vähentäminen. Keinovalikoima on laajentunut ja ilmastotyö nähdään jo osana liiketoiminnan kehittämistä”, Ilmastokumppaneiden koordinaattori Mira Jarkko Helsingin kaupungin ympäristökeskuksesta kertoo.

Lisätietoa: www.ilmastokumppanit.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

17.12.2020

Kaupallinen yhteistyö

Vesiensuojelu alkaa omalta pihaltasi

Hulevesi tarkoittaa sade- ja sulamisvettä, joka virtaa pintoja pitkin rakennetussa ympäristössä. Mitä enemmän alueella on vettä läpäisemätöntä pintaa, sitä nopeammin ja enemmän hulevettä syntyy. Ilmastonmuutoksen edetessä sademäärät kasvavat ja rankkasateet lisääntyvät, jolloin huleveden määrä rakennetussa ympäristössä tulee myös kasvamaan.

HSY

27.6.2018

Talokeskus keskittyy rakentamisen palveluihin

Talokeskus Yhtiöt Oy keskittyy rakentamisen palveluihin ja myy tytäryhtiönsä Agenteq Solutions Oy:n Visma Finland Holding Oy:lle. Talokeskuksen Tampuuri-ohjelmistoliiketoiminta siirtyy siis uuteen omistukseen Talokeskuksen keskittyessä jatkossa rakentamisen palveluihin. ”Tampuuri-ohjelmistolla on vankka markkina-asema Suomessa ja sen kehitystä on tehty menestyksekkäästi osana Talokeskus Yhtiöt Oy:n toimintaa.

8.2.2016

Jari Punkari Talokeskus Yhtiöt Oy:n toimitusjohtajaksi

Talokeskus Yhtiöt Oy:n toimitusjohtajaksi on 1.4.2016 alkaen nimitetty KTM Jari Punkari (50). Hän on aiemmin toiminut Skaala Oy:n toimitusjohtajana. – Olen tyytyväinen Jari Punkarin valintaan.

18.1.2019

Kiinteistöyhdistyksiin liittyi 1099 uutta jäsentä vuonna 2018

Vuoden 2018 tammi-joulukuussa Kiinteistöliiton alueellisiin yhdistyksiin liittyi 1106 uutta jäsentä. Eniten uusia jäseniä liittyi Kiinteistöliitto Uusimaahan (298), Kiinteistöliitto Varsinais-Suomeen (122) ja Kiinteistöliitto Pirkanmaahan (91). Suomen Vuokrananantajiin liittyi 2929 uutta jäsentä.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti