Talokeskus liittyi Ilmastokumppanit-verkostoon

Talokeskus on liittynyt Helsingin kaupungin ja elinkeinoelämän Ilmastokumppanit-verkostoon. Liiketoimintajohtaja Pertti Virtanen allekirjoitti ilmastositoumuksen kaupunginjohtaja Jussi Pajusen kanssa Helsingin kaupungintalolla pidetyssä tilaisuudessa 19.3.2015.

”Olemme tehneet energiaseurantaa kiinteistöille yli 30 vuotta. Haluamme sitoutua omassa toiminnassamme hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen ja entistäkin paremmin auttaa myös asiakkaitamme saavuttamaan omat energiatehokkuustavoitteensa”, Pertti Virtanen sanoo.

Ilmastokumppanit-verkosto on osa Helsingin kaupungin tekemää ilmastotyötä, joka tähtää 30 prosentin hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen vuoteen 2020 mennessä. Verkoston tavoitteena on sitoumusten lisäksi vahvistaa yritysten kilpailukykyä, löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja edistää yhteistyötä verkoston jäsenten kesken. Verkostoon kuuluu jo yli 50 suurta yritystä.

”Ilmastokumppani-yritykset ovat tehneet jo noin 180 ilmastositoumusta, joista osa on toteutettu. Aluksi sitoumuksissa luvattiin parantaa energiatehokkuutta, nyt mukaan ovat tulleet myös uusiutuvan energian tuottaminen ja liikkumisen ilmastovaikutusten vähentäminen. Keinovalikoima on laajentunut ja ilmastotyö nähdään jo osana liiketoiminnan kehittämistä”, Ilmastokumppaneiden koordinaattori Mira Jarkko Helsingin kaupungin ympäristökeskuksesta kertoo.

Lisätietoa: www.ilmastokumppanit.fi

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

27.10.2022

Kuukauden kasvo: Takaisin kasvu-uralle

Talokeskuksen uusi toimitusjohtaja Anssi Väätäinen aikoo viedä Talokeskuksen uudelle vuosisadalle. Se tarkoittaa yrityksen mielikuvan kirkastamista: Talokeskus on paljon muutakin kuin kuntoarvioiden tekijä.

kaukokylmän avulla

25.5.2022

Kerrostaloja jäähdytetään kaukokylmän avulla

Vanhat kerrostalot kuumenevat kesällä ison rakennusmassan vuoksi uudempia enemmän. Niitä on kuitenkin mahdollista viilentää kaukokylmän avulla. Mutta milloin kaukokylmä kannattaa asentaa taloon?

patteriverkosto

19.10.2022

Pidä patteriverkosto kunnossa

Taloyhtiössä kannattaa sopia yksi lämpötila, johon kaikki huoneistot säädetään. Jos lämpötila silti vaihtelee, vika voi olla ilmanvaihdossa. Myös patteriverkosto voi tarvita säätöä.

17.5.2022

Hulevedet hallintaan järkevästi

Hulevedet, eli sade- ja sulamisvedet voivat muodostua ongelmaksi, jos niillä ei ole paikkaa, johon valua. Kiinteistöliiton lakineuvonnasta kerrotaan, mitä kiinteistönomistajan ja kunnan tulee tehdä hulevesille.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti