Suomen Kiinteistölehti valaisee syyskuussa uusilla valonlähteillä

kiinteistölehti syyskuussa

Perinteisten loisteputkivalaisimien poistuminen markkinoilta tarkoittaa lähivuosina valaisinremonttia monessa yhtiössä. Hyvinkääläinen As Oy Talvimaija vaihtoi hyvissä ajoin energiatehokkaisiin led-ratkaisuihin, ja valaistuksen hiilijalanjälki puolittui, kertoo syyskuun Suomen Kiinteistölehti. 

Kun yhteistyö isännöinnin kanssa ei suju toivotulla tavalla, voi olla aika käynnistää isännöintipalveluiden kilpailutus. Prosessi saattaa tuntua vaativalta, mutta oman yhtiön tarpeiden määrittelyyn ja tarjouspyynnön laadintaan kannattaa silti panostaa. 

Mitä pitää ottaa huomioon, kun kaavailee aurinkovoimalaa taloyhtiön katolle? Mitä tarkoittaa energiayhteisö, ja miten se liittyy osakkaiden omiin sähkölaskuihin? Kokosimme tietopaketin aurinkoenergiasta. 

Päivi Suur-Uski on tuttu nimi monesta energia-aiheisesta artikkelista. Esittelemme johtavan asiantuntijan Motivasta ja kysymme, miten hän itse säästää energiaa. 

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset aiheet löydät taloyhtiöiden omasta lehdestä, Suomen Kiinteistölehdestä. Tunnuksen luomalla ja sisään kirjautumalla pääset lukemaan monipuolisesti uusia sisältöjämme. 

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

20.2.2023

Työtaistelut hidastavat helmikuun Kiinteistölehden jakelua

Lehden helmikuun numero ilmestyy torstaina 23. helmikuuta, mutta sen jakelu lukijoille voi viivästyä merkittävästi. Painettu lehti voi saapua postiluukuista vasta kahden viikon päästä.

digitilaukset

15.8.2023

Digitilaukset palvelevat Suomen Kiinteistölehden lukijoita

Suomen Kiinteistölehteä voi nyt tilata myös digitaalisena versiona. Digitilaukset tulivat myyntiin lehteä kustantavan Kiinteistömedian verkkokauppaan kesäkuun lopussa. Ne palvelevat niitä lukijoita, joilla ei ole Suomen Kiinteistöliiton jäsenyyttä.

lainavertailu

6.9.2023

Kiinteistölehden lainavertailu: Korjauslainat kallistuivat

Uusien taloyhtiölainojen keskimääräinen kokonaiskorko oli pääkaupunkiseudun pankkien tarjouksissa 5,17 prosenttia, selviää syyskuun lainavertailusta. Suomen Kiinteistölehti julkaisee Suomen Rahatiedon Seppo Rekosen laatimia lainakorkojen vertailuja.

15.12.2022

Isännöintikartelli johti miljoonien seuraamusmaksuihin

Markkinaoikeus on antanut päätöksen helmikuussa 2021 esiin tulleesta isännöintikartellijutusta. Asianosaiset määrättiin maksamaan liki viiden miljoonan euron seuraamusmaksut.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti