Porin Asuntomessujen rakennustekninen mallikohde valittu

Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK on valinnut Porin asuntomessualueella rakennusteknisesti onnistuneesti toteutetuksi kohteeksi talon numero 24 As Oy Porin Villa Sunin.

Tämän vuoden valinta on valoisa paritalokohde, jonka selkeä ulkomuoto sai kiitosta. Talon suuret lasipinnat tuovat valoa ja avaruutta sisätiloi­hin sekä lisäävät tilantuntua. Rakentaja on rakennusalan ammattilainen, joka halusi itselleen toimivan ja käytännöllisen pohjaratkaisun.

Rakennuttaja Jari Rintamäen tarkoituksena oli rakentaa moderni ja nykytarpeeseen mahdollisimman hyvin soveltuvan koti. Paritalo on suunniteltu siten, että aikuisella lapsella on ”oma koti” samassa taloyhteisössä omine sisäänkäynteineen.

– Rakennustekninen laatu kulkee käsi kädessä sen kanssa, että koti huomioi ihmiselämän eri vaiheet. Väliaikaisratkaisujen sijaan luodaan kestävyyttä, toteaa Osuuskunta Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Harri Tuomaala.

Raati arvosti valinnassa sitä, että talo erottui rakennusteknisesti muista alueen taloista. Paritalo on taitavasti suunniteltu ja rakentamisen viimeistelyyn on panostettu. Talon pohjaratkaisu oli valitsijoiden mieleen, lopputulos on varsin asumismyönteinen.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

puheenjohtajan

6.9.2023

Puheenjohtajan kannattaa valmistautua huolella kokouksiin

Esko Ahola on vuosia johtanut puhetta useiden taloyhtiöiden yhtiökokouksissa. Hän neuvoo puheenjohtajia valmistautumaan kokoukseen hyvin ja antamaan osakkaiden saada äänensä kuuluviin. Äänestyksiä ei hänen mukaansa pidä pelätä.

harmaan talouden torjunta

5.5.2023

Harmaan talouden torjunta huomioitava rakennusurakoissa

Taloyhtiön hallituksen täytyy ottaa huomioon harmaan talouden torjunta hankkiessaan palveluja ulkopuolisilta palveluntarjoajilta. Hallituksen kannattaa palkata ulkopuolinen projektijohtaja valvomaan urakoitsijan valintaa.

asuntomessut Molok

26.5.2023

Kaupallinen yhteistyö

Loviisan asuntomessuilla eri talotyyppien Molok-jätepisteitä

Vuoden 2023 Asuntomessut Loviisassa tarjoavat monentyyppistä nähtävää eri asumismuodoista kiinnostuneille. Asuntomessualueelta löytyy myös kattaus Molok Oy:n tarjoamia jätteenkeräysratkaisuja eri asumismuodoille.

Molok

taloyhtiön vakuutukset

1.3.2023

Taloyhtiön vakuutukset kannattaa kilpailuttaa

Taloyhtiön kannattaa kilpailuttaa vakuutuksensa säännöllisesti. Tinkiminen ei vakuutusasioissa kannata. Erityisesti ison ja kalliin korjaushankkeen lähestyessä taloyhtiön hallituksen on huolehdittava, että kiinteistövakuutus on voimassa.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti